hhmm ben bir sürü test yaptırdım herşey normal dedi benide görsen vitaminsiz bişey sanarsın amakum döküyomuşum öyle dedi ben pek inanmadım ne ağrım war ne sızım zaten benim sülalem kum döküyo çok önemsemedim bol su iç dedi o kadar doktorumu değiştirsem :26::26:
Gunaydin kizlar,
Rubet Pelishh hayirli sohbetler... Nasil gidiyor hamilelik... Bucurler nasil
Gunaydin kizlar,
Rubet Pelishh hayirli sohbetler... Nasil gidiyor hamilelik... Bucurler nasil
günaydınnnn.Gaz haricinde yolunda Valla iyiler heralde.Ohh be taşıyan anne var,Yemek yiyolar iyi olsunlar tabi
günaaydıın...
şu işde olmasa herşey güzel olcakta işe gelmek zor geliyo artık şimdiden böyle daha ilerde nası olcak bilmiyorum:):):)
Sorma o sorun herkezde var
Canim "ler" ekini kullaniyorsun ikiz mi bekliyorsun? Yoksa ALLAH mi soyletti
Ben uyandim uyanali bisi yimedimmmmmm iki uc cubuk baska birsey yok napacam bilmiyorum... Dunde oglen 1'e kadar agzima birsey sokamamistim... Of gecse su bunaltilar bir an evvel
NE isle mesgulsun cnm? Benim doktorum en az uc aylari doldurmadan ise gitmek yok dedi bende hemen tamam dedim
Sanki bunu demesini beklermis gibi
Hamileligin ilk uc ayi boyle oluyor cnm normal isteksiz olman istersen dokorunla konus...
Yok ok canım tek düşünemedim bi an ikizle kendimi Ya allaha şükür öyle bulantım olmuyo benim.Sadece canım yemek istemiyo.He zorla yersem tabiki bulanıyo ama devamlı değil şükür.BUlntılarla uyuyup uyanan bi hamile değilim annemde öyleymiiş ona benziyo çoğu şeyim hamilelikle ilgili.
Oyle denir zaten genellikle anneye benzer kiz cocugu. Benim annemde cok rahat gecirmis gebeliklerini ama bende bulanti cikti iste onun disinda herhang bir sorunum yok sukur :)
Neden oyle diyorsun cnm dusun bi evde ikitane canavar
Ben cok isterdim iki bebislerim olsun birdahaki seferede ugrasmak zorunda kalmiyayim diye
Oyle denir zaten genellikle anneye benzer kiz cocugu. Benim annemde cok rahat gecirmis gebeliklerini ama bende bulanti cikti iste onun disinda herhang bir sorunum yok sukur :)
Neden oyle diyorsun cnm dusun bi evde ikitane canavar
Ben cok isterdim iki bebislerim olsun birdahaki seferede ugrasmak zorunda kalmiyayim diye
bende ikiz olsun isterdim hem iki tane bidaha uğraşmazsın ne güzel
annem 3 kız sahibi hepimizin hamileliği farklıymış doğumlarda öyle alakası yok diyo ama bilmiyorum....
Aynenn onu tadi baskadir herhalde... ALLAH hayirlisini versin insaALLAH... Saglikli ve hayirli olsunlarda gerisi gercekten onemli degil.
Belki daha sonra ikinciyi düşünebilirim ama aynı anda iki tane bana zor gelir açıkçası..:2: Annem ve ben farklı şehirdeyiz.Sakarya ve istanbul.Aradaki mesafe kısa gibi görünsede he dediğinde gelemiyo insanlar malesef.Onun yardımına tek bebekten daha fazla olurdu ihtiyacım.Bunda okadar zorlanıcağımı sanmıyorum.Sadece kendimi toparlayana kadar kalır yanımda beşik mevlutu falanAma ikiz diyede korkmadım değil çünkü eşimin babası ikizmiş.Ama tek oldu.Allah buna sağlık sıhhat versin inşallah hayırlısıyla gelsin kucağımaaa
tabi canım allahım sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsinde gerisi hiç önemli değil...
isim düşündünüzmü hiç kız olursa ne erkek olursa ne koyucağınızı
erkek olursa ben eşimin adını koyucam CİHANGİR
kız olursa da BADE veya BADE SULTAN
Haklisin zor olur ama isteee :)
Iki sehride coooooook seviyorum... Istanbul bir baska sakarya dahada baska ikisinin tadi farkli ve cok guzellllllll...
Evet iki saat dile kolay ha diyince gelinmiyor, haklisin canim...
Esinin ailesinde varsa genlerdede vardir bu degilse diyerlerinin ikiz olma sansi cok yuksek
Kacisin yok galiba
Amin cnm insaALLAH saglikla sihhatle alirsin bebegini kucagina. InsaALLAH bizlerde tabi :)
tabi canım allahım sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsinde gerisi hiç önemli değil...
isim düşündünüzmü hiç kız olursa ne erkek olursa ne koyucağınızı
erkek olursa ben eşimin adını koyucam CİHANGİR
kız olursa da BADE veya BADE SULTAN
Junior Cihangir ve tatli Bade bakalim hangisi olucak?
Bilmiyorum benn su uc ayi bir atlatayim sonra dusunurum galiba... Ama erkek olursa Semih geciyor icimden.
Hayirlisi olsun insaaLLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?