aynısını bende düşündüm bunlar bilmiyomu hamişler var burda gerçi bilmezmi işte canımız çeker gider alırız talep artar böylelikle...
bende istiyorum markette yok offf şöylle çokonat olsun cevizli..
benimde midem çok kötü
hiç geçmiyecek gibi geliyor artık
birde ben çalışıyorum siz evdesiniz herhalde
ahh hiç biyere gitmek istemeiyorum kokular yüzünden dün akşam k.validemdeydik yemeğe gağırmış kocamada bana sormadan tamam demiş zaten püskürdüm ona...neyse gittik tavuk yapmış:26: nasıl kokuyor bide baharatlamaz sevmez kaynatmış öyle patatesle dedim kokar şimdi ben yemicem yok diyo kokmuyordur ben dedim annem yapmıştı kokuyordu 1 gün önce tavuk ağır kokuyor bana diyom diyor annenden güzel yaparım ben allahım yarabbim kadın yarışl halindeymiş baksana....
sonuç:tavuk kokuyor hemde karabiber koymamış nasıl ağır patates yedi,m 2 lokma eşim götürdü yemekleri ben aç kaldım onada uyuz oldum ...k.validem bide demezmi sana kahvaltı koyam istersen diye yok dedim midem kötü yemicem ben açım yemeğe gidiyorum kadın bana kahvaltı koyacak..
kızlar bende 5+4 haftalık hamileyim, haziran 22 dedi doktor.. ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri hergün ağlıyorum. 2,5 yaşında bir kızım var.
1. kızıma ihanet ettiğim duygusu yerleşti içime nedense
2. borçlar ve eşimin sorumsuzlukları yüzünden 1 gün yüzümüz gülmedi daha, kızımın da benimde.. doğacak bebeğinde kaderi böyle olacaksa korkusu düştü yüreğime.
3. heyecanlanamıyorum, sevinemiyorum, adapte olamıyorum, oysa öyle seviyorum ki çocukları..:26:
4. ailemin de; benim ilk hamileliğim veya abimin bebeği olacağını öğrendiklerindeki gibi sevinçle karşılamadıklarını gözlerimle gördüm. daha erkendi dediler..
Geri dönüşü yok, haksızlık da yapamam ama bu ruh halimi nasıl değiştirebilirim...?
rubet ses var ne konuşmuyosun kızzz bugün preformansı düşük gördüm seni..
Merhaba kizlar bende diger haziran anneleri topigindeydim burayi buldum hemen araniza geldimBende 8. haftamin icindeyim cok sükür bir problem yok gibi cuma günüde randevumuz var doktorlan. Insallah güzel haberler aliriz
Bu arada cok sükür mide bulantim hic olmadi su ana kadar ama bir cok seyden sogudum mesela bugünden itibaren agzima hoslanmis yumurta sokamam heralde birde yogurt. Birde balik cok kokuyor bana ama yemekte lazim ne yapicam bilmiyorum igrendim resmen bunlardan yaa :26:
Belirti olarakta tuvaletimi yaparken sanki rahmin yirtilcakmis gibi aciyo ordaki damarlari falan hissediyorum sanki igneler batiiriyolar :18: onun disinda pek rahatsiz eden belirti yok beni gerisi ufak tefek seyler ama yine sükürler olsun ki Allah im bize bu günleri yasatti Allah isteyen herkese versin insallah ...
Tanistigimiza cok memnun oldum hepinizle
Esini ara soyle aksam gelirken alsin sana.
Bende dayanamiyorum artik markete giderim azsonra.
Canim nezamandir cips felan istiyor cocuk icin sagliksiz diye yemiyorum.
Bugun saglikli beslenmeye ara veriyorum
Merhaba kizlar bende diger haziran anneleri topigindeydim burayi buldum hemen araniza geldimBende 8. haftamin icindeyim cok sükür bir problem yok gibi cuma günüde randevumuz var doktorlan. Insallah güzel haberler aliriz
Bu arada cok sükür mide bulantim hic olmadi su ana kadar ama bir cok seyden sogudum mesela bugünden itibaren agzima hoslanmis yumurta sokamam heralde birde yogurt. Birde balik cok kokuyor bana ama yemekte lazim ne yapicam bilmiyorum igrendim resmen bunlardan yaa :26:
Belirti olarakta tuvaletimi yaparken sanki rahmin yirtilcakmis gibi aciyo ordaki damarlari falan hissediyorum sanki igneler batiiriyolar :18: onun disinda pek rahatsiz eden belirti yok beni gerisi ufak tefek seyler ama yine sükürler olsun ki Allah im bize bu günleri yasatti Allah isteyen herkese versin insallah ...
Tanistigimiza cok memnun oldum hepinizle
aahh aahh bi gün iznim war ondada ewde çalışıyorum kadın gelcekti bugün unutmuş sinir oldum sabah sabah....
kadınlar hiç bir zaman boş duramıckmııı!!!
aayy tavuk deme bana ama kocam çok sewiyo onun hatrına yapıyorum ama ne çektiğimi ben biliyom 1 lokma yavuk yiyemiyoorumm artık.....kaynanada gelince düşünememiş sonra aç kalma die kahvaltılık hazırlamak istemiş o kadar kızma yada ben ii niyetliyimm bilmiyorum...
canım öyle deme benimde durum senden tek farkı ilk çocuğum olsun allahn taktiri her doğan rıskıyla gelir o kadar durumu olmayıp 10 çocuk yapabilen insanlar warsa bizim biricik çocuğumuza hiç bişey olmaz allahın izniyle annen babanda doğduktan sonra bütün düşnceleri değişir dert etme
kıızz yenii geldiim sağlık ocağı eczane bide oohh kahvaltı yaptım kocişimle uzun zaman olmuştu beraber kahvaltı yapmayalı
aynısını bende düşündüm bunlar bilmiyomu hamişler var burda gerçi bilmezmi işte canımız çeker gider alırız talep artar böylelikle...
bende istiyorum markette yok offf şöylle çokonat olsun cevizli..
cips alma boşver çikolata keser seni cipste çok karbonhidrat var bebişi düşün ara yok bu haftalar önemli zekası için..
cips alma boşver çikolata keser seni cipste çok karbonhidrat var bebişi düşün ara yok bu haftalar önemli zekası için..
canım bunları yasamadıgımız ıcın
yapacagımız yorumlar ne derece dogru olur bılmıyorum
amaa nasıl hamıle kaldınkı sen ıstemsız olarakmı ?
korunmuyormuydunuz
bence boyle olumsuz dusunme bebegıde olumsuz etkılersın
dedıgın gıbı gerı donusu yok
mutlu olman gerekıyorr yaapacak baska bısey yok suanda
yoksa kendınede bebısınede yazık edersın
ohh hayat sana güzel valla biz burda sandeviçle duruyoruz kocişle kahvaltıyı özledim yaaa hafta sonu gelsede yapsak...
Yasak oldugundanmidir nedir canim acayip cips, patates kizartmasi ve fastfood istiyor
Ben aciktim galiba karnimi doyurmam lazim, tok olunca canim pek bisey istemiyor coook sukur
hiç takma canım boşveeeeer tabıkıde dıkkat etmemiz gereklıdebence gitmeyin abur cubur yemememiz lazııım ben 1 kilo daha almışıım şoklardayım isyanlardayıım yarabbim nası alıyorum bu kiloları bilmiyorum yemin ederim akşamları meyvayla geçiriyorum aayyy moralim bozuk azcuukkk
dun benımde canım cola ıstedı ama nasılllYasak oldugundanmidir nedir canim acayip cips, patates kizartmasi ve fastfood istiyor
Ben aciktim galiba karnimi doyurmam lazim, tok olunca canim pek bisey istemiyor coook sukur
ben bundan 1 sene önce hazırlamıştım kendimi 2. bebeğim için ama bir türlü olmadı.. 3-4 ay önce doktora gittim, yumurtalıklarımın düzensiz hatta çalışmıyor gibi olduğunu söledi. tedaviye başladı, bende nasılsa olmuyor diye, hazırlamadım kendimi hiç..
hepinize çok teşekkürler, daha iyi hissediyorum sanki kendimi, derler ya derdini anlatacak biri yoksa dağlara taşlara anlat diye.. duygularımı ilk kez size açtım (eşim dahil) ...sağolun..
Yasak oldugundanmidir nedir canim acayip cips, patates kizartmasi ve fastfood istiyor
aynen canım benimde canım acayip patates kızartması istiyor.ben yiyorum napim.anneme dedim hani zararlı filan içime sinmiyo ama yinede yiyorum.o da o kadardan bişey olmaz canım biz yemedikmi sanki dedi de biraz daha rahatım.ama zararlı olarak sadece onu yiyorum onun dışındaki tüm beslenmem gayet yararlı
kızlar midenizde yanma oluyormu.. oluyorsa ne yapıyosunuz rahatlaması için
doktor ilaç verıyor canım bunun içinkızlar midenizde yanma oluyormu.. oluyorsa ne yapıyosunuz rahatlaması için
kızlar midenizde yanma oluyormu.. oluyorsa ne yapıyosunuz rahatlaması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?