4. aya girim kutlamak icin yiyecem ben kafaya koydum, yoksa ya benim yada cocugun biyeri sisecekBenimde hep aklimda cips birgün dayanamiycam yiyecem :18: canim hic birsey istemiyo ama cips istiyor hayret birseydir
4. aya girim kutlamak icin yiyecem ben kafaya koydum, yoksa ya benim yada cocugun biyeri sisecek
hiç takma canım boşveeeeer tabıkıde dıkkat etmemiz gereklıde
ben bu mıde bulantısından sonraa hıc kılo falan dert etmıyorum
akşamları oluyor bende leblebi ve kraker yiyorum soda içenlerde war ama bend şişkinlik yapıyoo
canım benim midem seninki kadar kötü değiil seninki çok kötüü ama 9 haftada 4 kilo normalmi normalde 1-2 olması gerekiyomuş ben 4 kilo aldım yemiyorum ya ikizmi ki dicem ultrasonda 1 tane gözüküyo
canım o kadar istediyseen ye zaten
tabiii abartmadan :)))
4. aya girim kutlamak icin yiyecem ben kafaya koydum, yoksa ya benim yada cocugun biyeri sisecek
van da yım depremden dolayo hastaneler fena durumda çadırlarda muayne oluyor poliklinikler hiç görev yapmıyor doktora gidemiyorum leblebiyi deneyim uyutmayacak derecede yanma oluyor geceleri
van da yım depremden dolayo hastaneler fena durumda çadırlarda muayne oluyor poliklinikler hiç görev yapmıyor doktora gidemiyorum leblebiyi deneyim uyutmayacak derecede yanma oluyor geceleri
Alirsam hepsini bitiririm ben simdi dayanamam, biliyorum =))
Yemek yaparim simdi ben kendime, oyle avunurum ben
bende bekliyorum tehlike gecsin bende yicem simdi gene sabrediyorum ee bebegimizin sagligi daha önemli bizim canimizin cekmesinden
o zaman sabret bakalım
ay ne kadar özeniyorum
böyle canınız istiyor ya bişeylerr
benimde canım istesee
tabi oyle, canim benim o iyi olsun yeter benim icin
derya adaşım ne yiyeceksiniz ben anlamadım ya
cipsss
................
Cipsss
................
ben yedim ne yapam dayanamadım işyerinde çocuklar yemişti bende aldım bi akşm yedim bişi olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?