Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

hiç takma canım boşveeeeer tabıkıde dıkkat etmemiz gereklıde
ben bu mıde bulantısından sonraa hıc kılo falan dert etmıyorum

canım benim midem seninki kadar kötü değiil seninki çok kötüü ama 9 haftada 4 kilo normalmi normalde 1-2 olması gerekiyomuş ben 4 kilo aldım yemiyorum ya ikizmi ki dicem ultrasonda 1 tane gözüküyo

canım benim midem seninki kadar kötü değiil seninki çok kötüü ama 9 haftada 4 kilo normalmi normalde 1-2 olması gerekiyomuş ben 4 kilo aldım yemiyorum ya ikizmi ki dicem ultrasonda 1 tane gözüküyo

olmasa daha iyi tabii
ilk 3 ay kılo almaya gerek yok
ama napcan
Allahtan zayıfsın dua et

ben mide konusunda rekor kırabılırım yaa

van da yım depremden dolayo hastaneler fena durumda çadırlarda muayne oluyor poliklinikler hiç görev yapmıyor doktora gidemiyorum leblebiyi deneyim uyutmayacak derecede yanma oluyor geceleri

van da yım depremden dolayo hastaneler fena durumda çadırlarda muayne oluyor poliklinikler hiç görev yapmıyor doktora gidemiyorum leblebiyi deneyim uyutmayacak derecede yanma oluyor geceleri

canım geçmiş olsunn
dene o zaman cubuk leblebii
inşallah faydasını görursun
cok degıl bunu hissetiğin zaman bi kaç tanee ye

Canim bol bol su ic, ve gece yatmadan bi bardak sut.
Migde yanmasina iyi geliyor
2 gundur benimde migden yaniyor

o zaman sabret bakalım
ay ne kadar özeniyorum
böyle canınız istiyor ya bişeylerr
benimde canım istesee

Ben halime kaldigim ilk gunden beri boyleyim.
Gordugum, duydugum aklima gelen her yemegi canim istiyor.
Istahimda acayip acildi, ins cok kilo almam =))

Aaaayyy canim deprem dedindi, kizlar dunku kutarilan 14 gunluk bebegi gordunuzmu,
Icim gitti yaaa oturdum agladim, canim benim daha kucucukken nelerin ustesinden gelmis oyle

gecmis olsun canim sen kendinede bebginede dikkat et. Leblebi ise yarar merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…