- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
Eylül yazmışım yaa,beklenen 18 ekim olcaktı:)Son adet tarihin ne canım 20 eylül mü?
sat 22 eylül internette doğum 28 haziran diye gösteriyor ama normal doğumla tabi eğer sezaryan olursa gününden 1 hafta öncede alabiliyolarmış.ayyyyy çok heyecanlı allah ogünleri bize sağlıklı sıhhatli olarak gösterir inşallah canım.
oy oyyy oyy pastana bayıldım canımmEki Görüntüle 278560
21 ekim doğum günümdü kocişim bu pastayı yaptırmıış unuttum o zaman paylaşmayyııı
zeytinyagı ve badem yagı ıyı dıyorlardoktorlar karın çatlakları için krem veriyorlar ben doğal bişi istiyorum.biri 7 ay boyunca saf zeytinyağı sürmüş hiçte çatlağı olmamış acaba tesadüf mü yoksa zeytinyağı bi işe yarıyor mu?
bende dınlemek ıstıyorum bunu hıc duymamıstım sasırdım :Sbende doktoruma sadece görecekmiyiz dinlemek istiyorum dedim o bana daha çok küçük onu dinlemek icin gönderilen sinyaller kalbe zarar verir dedi sende bi sor istersen doktoruna canım
benm karnım degıl ama bacaklarım falan kasınıyor acayipselam kızlar ben 5 haftalık hamileyim karnım bazen deli gibi kaşınıyor kaşımaktan kıpırmızı ı oluyor. Sizce bu ilerde oluşucak catlakların habercisi midir?
başlarda şişlik olurmus böyle sonra gecermişbende başlıyım ya benim karnım kocaman yaaa 6 haftalıktan sonra çıktıannem daha erken karnının çıkmasına sana öyle geliyodur dio ama yok kilom aynı karnım kocaman seninde öylemi
ben boyle hesaplamalara baktım hep erkekKIZLAAAR BAKIN BURDA HESAPLAMA YAPIYOLAR NASI YAPIYOLAR BİLMİYORUM AMA
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...k-isteyen-gelsin-165.html:52::52::32::32::32:
bende inanmıyorum gül gibi kızım olcak beniiim ben ona pembiş pembiş elbiseler etekler alcam hatta kızımlan aynı giyiniceeem saçlarını keçi gibi bağlıcam sonra biraz yürümeye falan başlası tırnaklarına oje sürücem kısa etek giydiricem bezi alttan güzüküceeeek
gebelik takvimi, gebelik hesaplama hafta hafta takip hamilelik hesaplama takvimi
bu hesaba göre benimkinin kalbi 24 ünde atmaya başlamış pıt pıt diye...ne diyorsunuz bu işe
iyi akşamlar kızlaaar
nasılsınızz
ben aksama kadar yataktan cıkmadım
dun ve bugun cok kötuydum
aksam bıseyler yedım bıraz daha ıyıyım
sizlerde ne var ne yok ??
oy oyyy oyy pastana bayıldım canımm
cok tatlıymışşş
zeytinyagı ve badem yagı ıyı dıyorlar
ama bazı yerlerde badem yagı tuylenme yapabılır dıye okudum ınsanın kafası karısıyor
bıde gercekten genetık bı durum
ben 1.5 senede 20 kilo aldım hiç çatlagım yok
kuzenım 55 kiloya cıktı bı suru catlagı var su anda 43 kılo falan
tamamen sans meselesı
ama önlem almak lazım tabı genede
bende dınlemek ıstıyorum bunu hıc duymamıstım sasırdım :S
benm karnım degıl ama bacaklarım falan kasınıyor acayip
bence hava degısımındende olabılır canım
başlarda şişlik olurmus böyle sonra gecermiş
belki öyledir
cunkı ben ıkı gundur dıkkat ettım hıc bısey yemıyorum hafıf bı sıskınlık var kıloda vermısım
daha erken gıbı ya
ben boyle hesaplamalara baktım hep erkek
kız cıkan yok artık bakmıcam gıcık oluyorum
her ne kadar farketmez desemde hep kız gecıyor ıcımden hayırlısı gene ama
kız olursaaa bı taneylee kapatabılrıız bu olayıı
erkek olursaa bı daha deneme lazım
hücre olayındadaa benımde esımınde bu sene cıkıyor nasıl oluyorsaaa ordanda bıse anlayamıyorum
ama aylara gore baktıgımdaa eylul ve ekımde erkek cıkıyor
hissediyorsun demekkii
inşallah dogru cıkar canım
ben hala hissetmiyorum
ama hayalim hep kız benımde :)
inşallah şişliktir canım
ayy yalan bu takvimler çin takviminde kız bunda erkekikiz olur inşallah hehehe
kızlar cok sessizsiniz bugün
bebeğimm naber ben burdayım ne var ne yok yatmışsın bütün gün kuzum benim yaa iyimisin şimdi?
bizde eşimle kız istiyoruz çok ama içime erkek doğuyor benimde hatta neredeyse eminim. galiba tam yumurtlama zamanında ilişkiye girdik erkek olma ihtimali çok yüksek belkide o yer etmiş bilinçaltımda.öncelik sapasağlam sıhhatli olması tabikide.
aksama kadar cok fenaydımm anlatamam yanıı canım
dunde aksam sınırlerım bozuldu agladım falan
ama su anda iyiyim
sende ne var ne yok :)
aksama kadar cok fenaydımm anlatamam yanıı canım
dunde aksam sınırlerım bozuldu agladım falan
ama su anda iyiyim
sende ne var ne yok :)
bizde eşimle kız istiyoruz çok ama içime erkek doğuyor benimde hatta neredeyse eminim. galiba tam yumurtlama zamanında ilişkiye girdik erkek olma ihtimali çok yüksek belkide o yer etmiş bilinçaltımda.öncelik sapasağlam sıhhatli olması tabikide.
bencede ortası yokbenim karnım hiç doymuyorrrr bu gidişle 40 kilo alıcam sanırım yaa tek sıkıntım bu ye ye doymuyorum bu işin ortası yok sanırım
benim kocişin bel fıtığı war bugün işte yanlış bi hareket yapmışş tutulmuş kalmışona takılıp hizmet ediyoomm kaca bebişim benim nası naz yapıyo çocuk gibi
geçmiş olsunn
o koca bebişler daha bi nazlı oluyor zaten :)
buldularmı fırsatı ohh ohhh
şimdi onlarında biizmde ayrı bi ilgiye ihtiyacımız var zaten
ayy sorma bi mızmız bi mızmız bende takılıyom kalkmış su içmeye iki büklüm oyy dioom day day day hanimiş annesi hhoopp bi adım daha
aynen bende üyle hisediyorum allah bilir ama 5 haftalık olmasına ramen bende erkek olduguna eminim canım hatta dün gece bir rüya gürdüm _eşimle bir damdaydık baktım hemen karşımda bana bir metre uzaklıkta ay duruyordu. Hayranlıkla izliyorduk birden ay büyüklüğünde bir gezegen geldi ve ayın ününe gecti ay tutuldu ben aşağıya indim baktım yède iki bebek yatıyordu bana gülümsüyorlardı arkadaşıma sordum bunlar kimin diye alaylı alaylı güldü bana. Kafayı mı yedin sen bu sagdaki senin bebegin dedi. Cinsiyetini sordum oğlan dedi. Uyanır uyanmaz ruyada ay tutulmasını araştırdım ayın tutulması erkek cocuguna işaretmiş haydı hayırlısı
hayırlısı inşallah canım benimde çevremde herkes ablam,okuldan arkadaşım oğlun olacak diyor.hatta 6.sınıflardan bir öğrencim durup dururken öğretmenim sizin oğlunuzmu var dedi şok oldum içine doğdu herhalde çocuğun dedim
şöyle beslenmemide düşünüyorum tuzlu yemekler,etler,proteinler çok tükettim bütün ihtimaller erkek bebiş gösteriyor ama allah biliyor ya gönlümden kız evlat geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?