Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

KIZLAR YARIN AKSAM ILK KONTROLUM VAR ALTTAN BAKICAK ACABA BAKTIRMASAMMI YARIN 5+2 olucam karnimdan görmez dimi bende hala bulanti belkirti yok bebisim duruyodur vardir dimi cok korkuyorummmmm

KIZLAR YARIN AKSAM ILK KONTROLUM VAR ALTTAN BAKICAK ACABA BAKTIRMASAMMI YARIN 5+2 olucam karnimdan görmez dimi bende hala bulanti belkirti yok bebisim duruyodur vardir dimi cok korkuyorummmmm

bebeğin kalp atışını duyduktan sonra alttan bakılmaya gerek olmuyo....yani 4 -5 haftadan sonra karından ultrasonla bakılabilir...

Tatlım belki çok küçük alttan net görelim diye bakablir ama istemiyosan bunu doktora belirt.Ben senin zmanında gittiğimde kesee görünüyodu.6.5 haftalıkkende kalp atışı ve bebişi gördük

bebeğin kalp atışını duyduktan sonra alttan bakılmaya gerek olmuyo....yani 4 -5 haftadan sonra karından ultrasonla bakılabilir...

ya ilk kontrolum bu benim 5+2 yani karnimdan baksa yetermi söylim alttan bakmasin öyleyse bana ilk seferde alttan bakicaz dedi onun endisesi icindeyim

Benim suanakadar hep alttan bakti cuma kontorlüm var sanirim o zamanda alttan bakicak cünkü alttan daha net görünüyormus. Bende ilk basta alttan baktirmicam dedimama doktor anlatinca tamam dedim sükür biseyde olmadi

Benim suanakadar hep alttan bakti cuma kontorlüm var sanirim o zamanda alttan bakicak cünkü alttan daha net görünüyormus. Bende ilk basta alttan baktirmicam dedimama doktor anlatinca tamam dedim sükür biseyde olmadi

insallah atlatirim canim ya yarin kalp atisini bebisimide görebilirmiyim daha kücükmü sizce ????

tatlım belki çok küçük alttan net görelim diye bakablir ama istemiyosan bunu doktora belirt.ben senin zmanında gittiğimde kesee görünüyodu.6.5 haftalıkkende kalp atışı ve bebişi gördük

benım gıbı gıttıgında sade keseyımı gördün sonrakı haftalardamı kalp atısı bebıs oluyor ona göre endıselenmım yarın

insallah atlatirim canim ya yarin kalp atisini bebisimide görebilirmiyim daha kücükmü sizce ????

Alttan bakilirsa büyük ihtimalle görülebilir benim 5+5 de kalp atisi görüldü cok sükür ama doktor erken bile dedi bazen 7. haftaya kadar görülmeyebiirmis ondan görülmese bile endiselenmene gerek yok

benım gıbı gıttıgında sade keseyımı gördün sonrakı haftalardamı kalp atısı bebıs oluyor ona göre endıselenmım yarın

5.5 da sadece keseyi görmüştüm doktor kalp atışını henüz görmememiz normal dedi.6.5 dada bebişimi.görmüştüm ama bazı gebeliklerde erkendende gözükebiliyo.Ama görmezsen 1 hafta sonra zaten görürsün .Kesedek gelişme normalse sakın endişelenme

ayyy canlarım benım ya ınsallah hersey ıyı ılerler ben cok büyük asamalardan gectım bu benım ılk tüp bebısım normal yoldan olmadı ınsallah benı bırakmazzzz ıkıtane verıceklerdı ıstemedım korktum bırı ıyı gelısmezse ötekını etkıler dıye hadı hayırlısı

kıyamamm aramızda tüp bebiş var biraz gazlı olur ama idare edicen artık Umarım herşey yolundadır hayatım tez zamandada alırız kucaklarımızaa yerim ben onların totoşlarını

hersey yolunda gider merak etme canim ben tüp bebekte 2 embiryo artik yasak die biliyorum sana nasil koyucaklardi. Bir de cok sükür ilkin tutmus bak ne güzel Allah herkesin gönlüne göre versin. Isteyen herkese tattirsin bu duyguyu insallah.

evt yasal bır tane hakkın avr ama durumun ıyıyse sayı coksa doktorlar ıkıtanede verıyor yanı doktoruna baglı duruma göre deyerlendırme yapıyorlar

evt yasal bır tane hakkın avr ama durumun ıyıyse sayı coksa doktorlar ıkıtanede verıyor yanı doktoruna baglı duruma göre deyerlendırme yapıyorlar

Canim sen türkiyede mi yaptirdin tüp bebegi cünkü simdi bir arkadasim yaptiricak tüp bebek kesinlikle yasakmis isterse yumurtalar 3. kalite olsun 2 tane koydurmuyorlarmis. Dedigim arkadasim izmirde sen nerde yaptirdin canim arkadasim da cok ikiz istiyor ama olmaz diyolarmis doktorlar maalesef ama ben alamnyada yasiyorum burda 3 tane bile koyabiliyorlar heryerde degisiyor yani :26:

hayır ben türkıyede ıstanbulda yaptırdım aynı doktor benım arkadasıma yapmadı ama bana yapabılırım dedı yanlız cok tavsıye edılmıyor ılk sefere ıkı tane yanı bırı düsse saglıksız olup ötekınıde tetıkleyebılıyor tabı ıkısı ıyı gelısısrse oda sansına ama cok zor oluyor demıstı bana doktor ıns bu olursa ıkıncıye denemek ıstıyorum ama ılk denemeye ıkısınıde kaybedersen cok zor olur senın ıcın demıstı

kizlar aranizda 8 haftalik kontrole giden varmi kollari bacaklari minik minik gordunuz mu?

evt canim benim yaa Allah korusun ya ikisinede bisey olursa Ama öteki türlüde sansim azaliyo dio arkadas üzülüyor ee haklida. Ama Allah bi tanesini saglikli hayirli versinde daha ne istenirki Rabbim den. Senin adina cok sevindim canim insallah sagsalim aliriz bebislerimizi kucaklarimiza hepimizde

kizlar aranizda 8 haftalik kontrole giden varmi kollari bacaklari minik minik gordunuz mu?
ay onu bende cok merak ediyorum gidince doktora da sorucam insallah görür.aslinda iyi aleti olanlarda mutlaka gözüküyordur bizim doktorlarinki dandik biraz

ınsallah canım sansı neden azalsın donduruyorlar gerı kalan bebıslerı sade almaya gıdıyosun tedavıyı bastan uygulamıyosun endıselenmesın arkadasın cok düsünürse kafasında büyütür ben düsüneden basladım ve suan onu yasıyorum darısı basına ınsallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…