Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

hayırlı cumalar annişler nasılsınız bugün?

ya ben ne yaptım biliyormusunuz dayanamayıp ilişkiye girdim doktor yasak demedi ama ne bileyim pişman oldum sizde uzak duruyormusunuz

canım düşük tehliken yoksa sorun değil hatta bazı doktorlar haftada 1 yapmak anneye hatta çocuğa iyi gelebilceği deniyo ama ben uzak duruyorum

eşim çok zorladı yumurtlamadan sonra hiç ilişki olmadı anca dayandı.şu anda kanama falan yok öncesindede olmamıştı.ama bir daha yapmam

canım düşük tehliken yoksa sorun değil hatta bazı doktorlar haftada 1 yapmak anneye hatta çocuğa iyi gelebilceği deniyo ama ben uzak duruyorum

doktorlar evt yasaklamıyor ben daha önce düşük yaptm 4 ay önce ama bnmle alakalı değildi.kalb durdu sağlıksızmış dedi dr

fazla kasmayın kızlar kendinizi bence
düşük tehlikesi yoksa eğer bence ilişkiye de fazla ara vermek eşler arasına soğukluk girmesine neden olabiliyor
zaten son 3 ay o koca göbekle ne bizim yapmak isteyeceğimizi ne de eşimizin bize yanaşacağını sanmıyorum
o nedenle bi tehdit olmadığı sürece ben 5-6 ay devam etme taraftarıyım
haftada 1 kez gayet ideal bence

Ben doktoruma sordum onu, çok abartmadan ilişki serbest dedi bize. Bence düşük tehlikeniz yoksa bu kadar endişelenmenize gerek yok.

bende bilmiyorumki nası öğreniyolar yarın gidicem bakalım
walla normalde hiç kahwaltı yapmazdım şimdi pekmezlern anzer balı yiyorum sabah iş yerinde belki bi kaç bişey oda canım isterse
ben öğrendim canım,sisteme düşüyomuş,beni de aradılar,sorular sorular,neyse kalp atışını duyunca tahlilleri vermeye gidecem.

.

ceviz çok önemliymiş cnm bide günde 1 Türk kahvesi zeka için bunlar çocuğun ben uyguluyorum ballı sütü bende içyorum arada pekmezde yiyorum 3 kaşık kandan besliniyor çünki şimdi...
ben hiç pekmez yemedim şu sıra.
ben zamanında diyetisyene gitmiştim,hafif bi diyetim vardı,o sistemle kendimi fazla kasmadan,yanına biraz daha bişeyler ekleyerek yemeye çalışıyorum.
benim çok iştahım yok şu anda,biraz zorlamayla yiyorum miktar olarak

eşimin de benimde bu yıl yenilenmiş,ikiz mi olcak ki bizimki?
tek kese vardı ama belki geriden gelen olur,inşallah.
canım ikinizin de 2010 da hücreleri yenilenmiş. bu durumda aylar da hesaplanıyomuş.
biz ikimizde aynı ay doğmuşuz,sadece eşim 3 gün önce doğmş,onun ki önce mi yenilenmiş oluyo acaba?
Ben doktoruma sordum onu, çok abartmadan ilişki serbest dedi bize. Bence düşük tehlikeniz yoksa bu kadar endişelenmenize gerek yok.

bize kesinlikle yasak.
benim için hiç bi sorun yokta,erkekler için sıkıntı olabiliyo
ama bebiş için accık sabretmeleri gerek.

herkeze hayırlı cumalar kızlar
rabbim şu mübarek günde gönlümüzden geçenleri nasib etsin inşallah.
iki gündür giremedim,geçmiş çokk fazla,bi kaç sayfayı okuyup bende yazmak istedim.
herkez iyidir inşallah.

yataktan kalkalı çok olmadı ama yine uykum var çok halsizim hiçbirşey yapmak istemiyorum ve bişi yemekte istemiyorum

ben de uyucam sanırım birazdan
gerçi ben sabah 7ye çeyrek kala kalkıyorum sanırım o yüzden uykusuzum
demin de karnım açtı ama midem bulandığından yiyemedim pek bişi
leblebi yedim muhtemelen uyurum şimdi

yataktan kalkalı çok olmadı ama yine uykum var çok halsizim hiçbirşey yapmak istemiyorum ve bişi yemekte istemiyorum

bende kalkamıyorum yataktan

ucuz çok pahalı da değil alsak giysek komik olur mu

oohh ne güzel uyuyabiliyorsunuz ben her halukarda 7:30da ayaktayım en geç 8
keşke yakınlarda olsaydınız biriniz akşam otursaydık çekirdek çitleseydik

ha bide bişey sorcam ya şimdi şu bambu beşikler war ya annem nerden buldu bilmiyorum ama işte ondan getirmiş şimdi onun üzerine tüllü bişey diktiricem nereler diker biliyomusunuz bi kaç pikocu gibi biyere sordum yok yapmıyoruz dediler....

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 2 ziyaretçi)

cardelenss, pelishh, _Rana_, Sinay, elmiranisa, s_seval, dila22, rubet, kardelen5233,

çoğaldıkkkk

Ne guzellll :))) ayni gun dogacaklar insaAllah

Ruyamda ikiz cocugum olmustu, biri kiz biri erkek :) o kadar cok dusunuyorum ki ruyama bile girdi. Sizlerde hic ruyasinda goren var mi?

Hayır cnm daha rüyalarıma girmedi ama abuk sabuk rüalar görüyorum bazen inşallah cnm allahım gönlümüze göre sağlıkla versin bebişleri benim ilk bebeğim erken doğdu ve çok zorlandım inşalah bu zamanında gelir tek endişem bu benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…