- 22 Ocak 2011
- 808
- 23
- 318
- Konu Sahibi sadecedilek
-
merhaba canım allah nasip ederse bende düşünüyorum haziran ayında birde düğünümüz var o zaman napıcam bilmiyorum
merhaba canım allah nasip ederse bende düşünüyorum haziran ayında birde düğünümüz var o zaman napıcam bilmiyorum
Selam kizlar
Ben de haziranda dondurulmus embriyolarimla tedaviye basliycam Maya tup bebekte.
Insallah bu kez gelir kuzucuklarr.
Nasipse bende haziranda dondurulmuşlarla deneyecem...Allah yardımcımız olsun inşallah.....
merhaba arkadaşlar bende haziran sonu başlicam hayırlısıyla şuan beklemedeyim allah yardımcımız olsun::
allahın izni ile bende haziranda düşünüyorum ama henüz hastane belli değil görüşmelere de gitmedim
hayırlı olsun. allah kabul etsin duanı ve duamızı. :)
herkes için hayırlısı olmasını diliyorum arkadaşlar,bende 1 taze bir dondurulmuş tüp bebek tedavisi geçirdim 2011 de,ikiside kimyasal gebelikle sonuçlandı,inşallah taze bie deneme olarak bu ayın ortalarında bir daha başlayacağim,merkez olarak asmyi(anadolu sağlık merkezini)seçtim,ilk 2 denememde ordaydı,sorun bende var,yumurta çatlamıyor çatlasa bile gebelik olmuyorböle işte,herkese allah hayırlısını versin...
selam kızlar..ben de kısmetse haziranda 4.denememe start vereceğim ..okulların kapanmasını bekliyorum..Rabbim hepimize emeğimizin karşılığını almayı nasip etsin inşallah
herkese merhaba arkadaşlar aslında birkaç forumu daha takip ediyorum ama bu forumda bana çok uygun çünkü ben bu ayın20 -25 arası adet olunca ilaçlara başlayacağım kısmetse.herşeyin tamamlanması haziranı bulacak anlaşılan.dilerimki allahtan ne benim umutlarımı nede bu problemi çeken arkadaşlarımın umutlarını boşa çıkarmasın.isteyen herkese içinde banada annelik duyğusunu yaşatsın.
bu arada bizdeki problem erkek faktörü sizlerin problemleri neden kaynaklı????
bizde erkek faktörü yok. sorun bende maalesef polikistik overliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?