haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

merhaba canım allah nasip ederse bende düşünüyorum haziran ayında birde düğünümüz var o zaman napıcam bilmiyorum

Selam kizlar
Ben de haziranda dondurulmus embriyolarimla tedaviye basliycam Maya tup bebekte.
Insallah bu kez gelir kuzucuklarr.

merhaba arkadaşlar bende haziran sonu başlicam hayırlısıyla şuan beklemedeyim allah yardımcımız olsun::

merhaba canım allah nasip ederse bende düşünüyorum haziran ayında birde düğünümüz var o zaman napıcam bilmiyorum

canım bende haziran ortasında başlicaktım ama bizdede düğün olunca sonuna erteledim ::çünkü yiğenim evleniyor tek teyzeyim haziran sonu temmuz başı allah kısmet ederse::123::

Nasipse bende haziranda dondurulmuşlarla deneyecem...Allah yardımcımız olsun inşallah.....

merhaba arkadaşlar bende haziran sonu başlicam hayırlısıyla şuan beklemedeyim allah yardımcımız olsun::

allahın izni ile bende haziranda düşünüyorum ama henüz hastane belli değil görüşmelere de gitmedim

inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız burada hep beraber.

ben de bu haziranda nasipse umut tüp bebek merkezinde yaptıracağım. dr un verdiği ilaçları kullanarak şu ayı bir geçireyim de..

herkese merhaba arkadaşlar aslında birkaç forumu daha takip ediyorum ama bu forumda bana çok uygun çünkü ben bu ayın20 -25 arası adet olunca ilaçlara başlayacağım kısmetse.herşeyin tamamlanması haziranı bulacak anlaşılan.dilerimki allahtan ne benim umutlarımı nede bu problemi çeken arkadaşlarımın umutlarını boşa çıkarmasın.isteyen herkese içinde banada annelik duyğusunu yaşatsın.

herkes için hayırlısı olmasını diliyorum arkadaşlar,bende 1 taze bir dondurulmuş tüp bebek tedavisi geçirdim 2011 de,ikiside kimyasal gebelikle sonuçlandı,inşallah taze bie deneme olarak bu ayın ortalarında bir daha başlayacağim,merkez olarak asmyi(anadolu sağlık merkezini)seçtim,ilk 2 denememde ordaydı,sorun bende var,yumurta çatlamıyor çatlasa bile gebelik olmuyorböle işte,herkese allah hayırlısını versin...

canım inşallah allah bu sefer gönlüne göre verir:)))

selam kızlar..ben de kısmetse haziranda 4.denememe start vereceğim ..okulların kapanmasını bekliyorum..Rabbim hepimize emeğimizin karşılığını almayı nasip etsin inşallah

selam kızlar..ben de kısmetse haziranda 4.denememe start vereceğim ..okulların kapanmasını bekliyorum..Rabbim hepimize emeğimizin karşılığını almayı nasip etsin inşallah

amin canım.inanmak başarmanın yarısıdır canı gönülden inanırsak belki herşey çok güzel olurrr....

amin canım.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…