- Konu Sahibi sadecedilek
-
olsun bizde tedaviden önce kakara kikiri yaparız moral olur bize ::
olsun bizde tedaviden önce kakara kikiri yaparız moral olur bize ::
merhaba kızlarr bende haziranda 3.tüp bebek tedavisine başlıyorum.zannediyorum haziran 1 i gibi regl olurum bizde sorun eşimde sperm azlığı hareketsizliği vs. Ankaradayım genart da başlıycak tedavim inşallah bu yolda ilerleyen herkes için allah yar ve yardımcımız olsunn......
merhaba kızlarr bende haziranda 3.tüp bebek tedavisine başlıyorum.zannediyorum haziran 1 i gibi regl olurum bizde sorun eşimde sperm azlığı hareketsizliği vs. Ankaradayım genart da başlıycak tedavim inşallah bu yolda ilerleyen herkes için allah yar ve yardımcımız olsunn......
canım tedvin hayırlı olsun inşallah busefer bebeklerimizi kucağımıza alırız ve burda paylaşırız:
amin canım inşallah bizlerde artık temmuz ayı gibi bebişlerimizi göbişlerimizde taşıyor oluruz..
inşallah canım inşallah allah herkeze nasip etsin bende ikinci denememi ankarada yaptırmışrım ankalife tbm de ama negatif aldım şimdi antalya tüpbebek merkezinde yaptıracağım inşallah hayırlısıyla::
sizde sorun nedir? anladığım kadarı ile seninde 3.denemen olucak...
evet canım benim tüplerde sıvı varmış rahme doğru akıyormuş buda bebek oluşumunu önlüyormuş yani anlican tüpler harap olmuş şimdi amaliyat oldum biray önce iki ay dinlen demişti dr birayım gitti şimdi haziran sonunu bekliyorum bu arada ben 14 yıllık evliyim 31 yaşındayım canım ::
anladım canım bende 7 yıllık evliyim geçen yıl 2 denemeyi yaptık negatif sonucu aldık ondan sonrasında araştırmaya geçtik eşimde sperm azlığı var ondan dolayı kaan aydos diye bir hoca var yaklaşık aralık ayından beri ilaç tedavisi oluyor dna hasarlı çıktı spermleri onu düzeltmeye çalışıyorlar.çok şükür düzeldi gibi opu öncesi eşimede tese yapıcaklar böyle işte
hayırlısı canım işte hepimizde ayrı ayrı sorunlar var rabbim inşallah herkeze hayırlı evlat versin biz sebebine sarılalımda verecek olan allahhakkımızda hayırlısı olsun canım::
amin aminnn ilk tüp bebek dendiğinde inanamamıştım ama allah herşeyin sabrını veriyor alışıyor insan herşeye geç olsun ama allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bize.ama tedaviye başlamadan hangi test gerekiyorsa yapılmalı bence daha önce benden hiç test istememişlerdi şimdi mayısda görüştüm merkezle benden ofis histeroskopi istendi ve bende de kronikleşmiş enfeksiyon çıktı şimdi onun için ilaç kullanıyorum genetik test istendi onun için kan verdik sonuçlarını bekliyoruz eğer genetikde de sorun çıkarsa pgt yöntemiyle yapılacak tedavi ilk denemede hiç bişi yapılmadı.
canım bencede tedaviden önce bütün tahliller yapılmalı ben ilk denememde gebe kaldım ama 8 haftalık kaybettim dahasonra genettik tahlil yapıldı kan pıhtılaşması çıktı bu yüzden kaybetmişim bebeyimi önce yapılsaydı belkide kaybetmicektim nasip işi tabi de ikinci denememdede hiç bi tahlil yapılmadı aslında tüplerde sorun varmış ama hsg çekilmedi ve negatif şimdiki merkez istedi rahim filmi ve bu sorun çıktı ortaya inşallah bu son olur ::
günaydın kızlar, bende sabah hastaneden geldim 1 haziranda başlıyorum uzun protokol uygulanacak bana
umarım daha fazla bekletmez rabbim artık bizleride
anladım canım bende 7 yıllık evliyim geçen yıl 2 denemeyi yaptık negatif sonucu aldık ondan sonrasında araştırmaya geçtik eşimde sperm azlığı var ondan dolayı kaan aydos diye bir hoca var yaklaşık aralık ayından beri ilaç tedavisi oluyor dna hasarlı çıktı spermleri onu düzeltmeye çalışıyorlar.çok şükür düzeldi gibi opu öncesi eşimede tese yapıcaklar böyle işte
canım benim bizede tese olacak bakalım inşallah sperm bulunurda bi aksilik çıkmadan kavuşuruz bebişlerimize.
arkadaşlar mrblar...
bi konuda bilgi almak istiyorum sizlerden..
ilk tüp bebeğimizi deniyecegiz adetimi bekliyoruz şuan..
ne gibi işlemler yapılıyor ya bu iğne ücretlerini ssk karşılıyor mu?
deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?