haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

canım ya sen hangi merkezde yaptıracaksınve problemin neydi.

canım ben geçen ay laparoskopi oldum antalya vitale kadın doğum hastanesinde iki ay dinlenmenin ardından antalya tüpbebek merkezinde yapılacak zaen ikisi aynı çalışıyor yan yana iki hastane ama yumurta takibini vitalede doktorum yapacak sadece tıransver tüpbebek merkezinde olacak

hımmm ben istanbulda medicalpark ta başlıyıcam tedavime bakalım bizde problem erkek faktörü oldugundan eşimde tese ameliyatı olacak eger sperm bulunabilirse bakalım aman düşününce bile heyecanlanıyorum galiba korkuyorumda ya olmazsa emeklerim boşa giderse diye ..

bulunur inşallah canım sıkma canını çok şükür bizde öylebi problem yok bendede endometriyozis var bu yüzden tüpler hasar görmüş ve tüplerde sıvı birikmiş bunlarda bebeyin tutunmasını önlüyormuş amaliyat oldum şimdi beklemedeyim bu arada bu benim 3. denemem ilk denememde tuttu ama bebeyimi kan pıhtılaşması sonucu 2.5 aylıkken kaybettim ikinci negatif bu 3. olacak hayırlısıyla

inşallah bu sefer pozitifi görüp bebeginine kavuşursun canım.

selam kizlar.. bende haziran'da yaptiracagim Allah kismet ederse.. Bize tanimlanamayan kisirlik teshisi koyuldu.. Hersey normal gorunuyor ama cocuk olmuyor.. Amerikan veya Memorial'de yaptirmayi dusunuyoruz. Bu arada yurtdisindayim ve merkezleri cok iyi bilmiyorum aslinda.. Onerilere acigim :)

Yasim 32 bu arada.. Sizler kacsiniz? :)

selam canınm öncelikle annelergünün kutlu olsun geleceğin güzel anne adayı ben 31 yaşındayım 14 yıllık evliyim bu benim 3. denemem olacak canım

benım anlamadıgım bu bebekler nıye tutmuyoor bu sorun var atlıyoorlarmı yoksa vakıt saat ALLAH kıamet etmedimi bılmıyoom rahımdemı yoksa başka sorun varmı olsada soylerlerdı dıyoom işte bunları duşunup duruyom kızlar cd 56 dıye bır test varmış duydunuzmu rahım emrıyoyu mıkrop zannedıp atıyormış rahımde antıkorlar varmışşş bır forumun sayfasında okumuştum dogrumu bu bılgısı olan arkadasımız varmı yooksa hepsi fasa fisomuuuuu .........
bende 3 başlıyacam kısmetseeeeeeee hazırandaaaaaaaa topumuzaaaaaaaa posıtıve sonuşlar gormek nasip olsunnnn

selam canınm öncelikle annelergünün kutlu olsun geleceğin güzel anne adayı ben 31 yaşındayım 14 yıllık evliyim bu benim 3. denemem olacak canım

Canim selam.. Seninde anneler gunun kutlu olsun ve INSALLAH 3. denemende yavruna kavusursun.. Yasimiz daha genc.. daha zamanimiz var :) Sen nerde yaptirdin daha once ve simdi nerde yaptirmayi dusunuyorsun? Istanbuldamisin?

Moralini bozma canim INSALLAH bu kez olur.. Pozitif dusun, sonucta pozitif olsun.. Sen nerde yaptirdin daha once? Sizde sorun neydi?

Canim selam.. Seninde anneler gunun kutlu olsun ve INSALLAH 3. denemende yavruna kavusursun.. Yasimiz daha genc.. daha zamanimiz var :) Sen nerde yaptirdin daha once ve simdi nerde yaptirmayi dusunuyorsun? Istanbuldamisin?

hayır canım ben konyadayım ilk denememi konyada taptırdım ikinciyi ankalife tüpbebek merkezinde şimdide antalya tüpbebek merkezi canım hayırlısı hakkımızda artık

canım benim hakında hayırlısı olsun inşallah tedavinde olumlu sonuçlar alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…