- Konu Sahibi sadecedilek
- #1.101
olur tatlım tabi ben şimdi adetliyim ama tefriciye şimdilik 500 tane alayım senin için okuyunca yazışırız zaten![]()
Tamam cnm yazdim seninkini:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur tatlım tabi ben şimdi adetliyim ama tefriciye şimdilik 500 tane alayım senin için okuyunca yazışırız zaten![]()
tamam tatlım ilk sırada sensin inşallah güzel haberler verirsin bize canım nerde tedavi oldun![]()
anladım tatlım bende kendim konyadayım ama antalyada tedavi oluyorum vitale kadın doğum hastanesi dr ali fuat şengör hakkımızda hayırlısı önümüzdeki adette antalyadayım inşallah bu ay doğum kontrol hapına başlicamKalamis tip merkezi cnm jinemed yani ama dr um disardan murat emanetoglu
Cnm meryem suresine kac yazayim senden[/QUOTEcanım ben şimdi adetliyim bugün başladı kuran okuyamam ama kayın valideme okuturum senin için sen 3 tane say benden![]()
anladım tatlım bende kendim konyadayım ama antalyada tedavi oluyorum vitale kadın doğum hastanesi dr ali fuat şengör hakkımızda hayırlısı önümüzdeki adette antalyadayım inşallah bu ay doğum kontrol hapına başlicam![]()
Cnm meryem suresine kac yazayim senden[/QUOTEcanım ben şimdi adetliyim bugün başladı kuran okuyamam ama kayın valideme okuturum senin için sen 3 tane say benden![]()
Ok cnm yazdim:) ben simdi koseme cekiliyorum basliyim bakalim
canım aslında benimki biraz tedadüf oldu benim yiğenim antalyaya gelin gidecek haziran 30 da doktorun adını çok duydum sonuç alan çok ama ben hiç 3. denemeyi düşünmüyordum yiğenimin nikahına gitmiştim orda aile dostları gelmişken git bak çok iyi doktor deyince bende gittim bana rahim filmi sordu bende çekilmedi dedim bana gittiğin merkezler hiç istemedimi dedi tahlillerim normal çıktı neyse rahim filmi çektirdim ve bana tüplerin iltahaptan sucuk gibi şişmiş dedi ve rahme akıyor buda tutunmayı önler normal yoldanda gebe kalamassın dedi bende 2 ay önce amaliyar oldum ve tedaviye başladık hiç düşünmüyorduk ama kendimi bi anda tedavide buldum bundada vardır bi hayır dedik ve başladık ama doktor çok iyi ilgili bi adam bakalım hayırlısıHic duymadim cnm yakin diyemi orayi tercih ettin? İstanbulda yakinin yokmu?
merhaba arkadaslar. nasilsiniz?
ben misafirim oldugu icin cok sik giremiyorum anca aksam ve sabah hemen bir girip cikiyorum hizlica.
ben herseye varim son durumdan beni haberdar ederseniz sevinirim. mesajlarin hepsini okuyamiyorum misafir oldugu icin.
dun yasin ve meryem suresi okudum.
250 tefriciye daha okudum bugun. yani 1000 daha once okumustum 250 de bugun.
isterseniz boyle biraz karisiklik oluyor herkes onceden ne kadar okuyabilecegini yazssin. aramizda paylastiralim. 1-2 gun sure taniyalim birbirimize. olmazmi?
benim de tedavim asagi yukari 5-6 gun sonra baslayacak.
Canim herkes icin tek tek okumaya karar verdik transfer sirasina gore simdi benim 3 gunum kaldigi icin ilk sira benim 21 haziran test gunum 4444 u bolusturelim dedik 41 kerede meryem okuycaz kacar tane okursun ikisindende sen yaz cnm
listemizde bir degisiklik varmi? yeni listemi yapildi nedir son durum?
cok guzel bir fikir canim, listedeki herkes katiliyormu?
ben canim meryem suresini misafirim oldugu icin okuyamaya bilirim.
tefriciyeyi elimde sayac aletiyle dolastigim icin rahat okuya biliyorum. 250 okudum bugun 100 tane daha okurum. yani hergun 350 tane okurum rahat.
Cnm kizlarin hepsinden okey gelmedi sen okuyabildigini soyle bende bolustiriyim madem giremiosun sik sik meryem uzun o nedenle ben kendime onu basliyim simdi herkesin vakti yoktur belki
canım aslında benimki biraz tedadüf oldu benim yiğenim antalyaya gelin gidecek haziran 30 da doktorun adını çok duydum sonuç alan çok ama ben hiç 3. denemeyi düşünmüyordum yiğenimin nikahına gitmiştim orda aile dostları gelmişken git bak çok iyi doktor deyince bende gittim bana rahim filmi sordu bende çekilmedi dedim bana gittiğin merkezler hiç istemedimi dedi tahlillerim normal çıktı neyse rahim filmi çektirdim ve bana tüplerin iltahaptan sucuk gibi şişmiş dedi ve rahme akıyor buda tutunmayı önler normal yoldanda gebe kalamassın dedi bende 2 ay önce amaliyar oldum ve tedaviye başladık hiç düşünmüyorduk ama kendimi bi anda tedavide buldum bundada vardır bi hayır dedik ve başladık ama doktor çok iyi ilgili bi adam bakalım hayırlısı![]()
tamam canim. zahmet olmassa sana senden bir sey rica edicem mesaj hakkin varsa senin, bana bir degisiklik oldugunda son durumu ozel mesajla iletebilirmisin?
ben 350 kesin okurum ama daha fazlada olabilir. birde sikistigin zaman bana su zamana kadar sukadar oku dersen insallah okumaya calisirim. ezberimde oldugu icin is yaparken bile rahatlikla okuyabiliyorum. meryem suresinide okurdum ama onun icin extra kuran alip bir kenera ceklilmek gerekiyor. bu ara misafirden bunun icin pek vakit olmaya bilir. ama okuyabilirsem sana yazarim.
yeni liste icin cevap veren arkadaslar kimler?
canım ben tekrar söyleyeyim karışıklık olmasın 500 tefriciye 3 meryem suresi okeyMsj hakkim varmi bilmiyorum cnm bende yeni uyeyim denedim cnm ama okeyleyen arkadaslar meryem polik encan ve ben simdilik onlarda soylesinler ne kdr okuyabiliceklerini kalani sana sonradan yazarim cnm paylasiriz 3 gunum var daha
arkadaşlar kaç günlük süremiz var? ona göre yazayım? ben yine 200 tefrice ve 3 meryem süresi okurum daha fazla okuyabilirsem onlarıda söylerim.