• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

canım hayırlısı olsun öncelikle ben bir tek şuna inanıyorum zamanı günü geldiğinde olucak o yüzden nasip diyorum bak bende neticemi perşembe alcam kısmet kendi kendime de söz verdim üzülüp aglamıycam Rabbim ol dediyse olucaktır, olma dediyse olmucak sende öle düşün rahat ol stres cok önemli dünyanın sonu değil....1 tek yumurta, 1 tek sperm dahi olsa umut var demektir..

Aynen cnm bende oyle dusunuyoruz zamani vardir biz elimizden geleni yapalim gerisi allahin taktiri ins bebisin seninledir annesine tutunmustur

kizlar meraba bir saat sonra ilk ignemi vurucam ama cok korkuyorum canim acir diye? ben yurtdisinda yasiyorum burda tedaviye basladim allahim emeklerimize bosa cikarmasin insallah hayirli evlatlar versin tum isteyenlere

Aynen cnm bende oyle dusunuyoruz zamani vardir biz elimizden geleni yapalim gerisi allahin taktiri ins bebisin seninledir annesine tutunmustur

inşallah cnm benimde dualarım bu yönde az önce haberlerde izledim bogulanları gösteriyodu bır annenın ıkı evladı, corumda da bır kadının 2 cocugu ve kocası bogularak ölmüş gözlerim doldu.. o annenin acısını düşündüm dünyası 1 günde başına yıkıldı Allahım ne veriyosan hayırlısını ver dedim, önce buldurup sonra elinden alma cok zor...... o yüzden yüreğim cok ferah bu sefer herşeyden önce ben rahatım,huzurluyum gerisi kısmet elimden geleni yapıyımda ben....

Kizlar anladigim kadari ile devam ediyoruz dualara sirayla aslinda liste yapabilsek guzel olurdu.tedavi asamalarinida yazardik.tabi yapabilen varsa

inşallah cnm benimde dualarım bu yönde az önce haberlerde izledim bogulanları gösteriyodu bır annenın ıkı evladı, corumda da bır kadının 2 cocugu ve kocası bogularak ölmüş gözlerim doldu.. o annenin acısını düşündüm dünyası 1 günde başına yıkıldı Allahım ne veriyosan hayırlısını ver dedim, önce buldurup sonra elinden alma cok zor...... o yüzden yüreğim cok ferah bu sefer herşeyden önce ben rahatım,huzurluyum gerisi kısmet elimden geleni yapıyımda ben....

Hayat oyle bisey ki bi varsin bir yoksun ben demin haberlerde gordum kandil gecesi bir bebek bulmuslar kordonu bile kesilmemis o kadar tatli okadar guzel bir bebektiki allahim dedim hic birsey soyleyemedim korktum yuce rabbime karsi cikmis gibi hissediyorum tedavi sureci boyunca hep allahim hayirlisi neyse o olsun diye hayirlisi deilmis ne yapalim kismet ins yuce rabbim duyar sesimiz

Rabbim evladın varlığıyla da sınamasın yokluğuyla da sınamasın.....

ozo transferli test 21 haziran
polik transferli test?
meryem iğnelere devam
......

bu listeye her arkadaşımız bilgilerini yazarsa durumuna göre dualarımızı okumaya başlarız.ilk sırada ozo83 var şimdiden ozoya başlıyoruz kızlar olur mu? sonrasında polik ......

Son düzenleme:
polik transferli test?
meryem iğnelere devam
......

bu listeye her arkadaşımız bilgilerini yazarsa durumuna göre dualarımızı okumaya başlarız.ilk sırada ozo83 var şimdiden ozoya başlıyoruz kızlar olur mu? sonrasında polik ......
bencede iyi fikir canım beni ensona yazın benim tedavime 1 ay var daha:50:sanırım en son benim tedavim ama yeni arkadaşlar katılıp bana eşlik eder inşallah bakalım nasıl olacak çok heycanlıyım:18:

Hayat oyle bisey ki bi varsin bir yoksun ben demin haberlerde gordum kandil gecesi bir bebek bulmuslar kordonu bile kesilmemis o kadar tatli okadar guzel bir bebektiki allahim dedim hic birsey soyleyemedim korktum yuce rabbime karsi cikmis gibi hissediyorum tedavi sureci boyunca hep allahim hayirlisi neyse o olsun diye hayirlisi deilmis ne yapalim kismet ins yuce rabbim duyar sesimiz

Sitem etmemek gerek buda bizim sinavimiz bizimde sesimizi duyucak elbet birgun belki benim duydu bile suan hayirlisi cnm benim

polik transferli test?
meryem iğnelere devam
......

Peki kizlar anlastik hadi bakalim umarim acilisim ugurlu gelir hepimize bende basliyorum okumaya

kızlar isterseniz hepimize ayrı ayrı meryem suresi okuyalım 41 adet etrafımızada okuturuz çok faydasını gören var çevremde :34:

Encan,polik,meryem, ve ben okeyledik pinpol lichia ve hderyada cevap versinlerde bana hersey uyar dileksultan ve ssonmezde var tabi

Son düzenleme:
Back
X