• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Msj hakkim varmi bilmiyorum cnm bende yeni uyeyim denedim cnm ama okeyleyen arkadaslar meryem polik encan ve ben simdilik onlarda soylesinler ne kdr okuyabiliceklerini kalani sana sonradan yazarim cnm paylasiriz 3 gunum var daha

tamam canimbaska bir arkadas mesaj hakki olan bana arada ozel mesajla durumu anlata bilirse cok memnun olurum.
o zaman liste isini soyle yapalim

pinpol................22.-24.haziran. tedaviye baslayacagim
polip..................transfer tarihi....................test tarihi
ozo83................tarnsfer tarihi....................test tarihi
meryem.............transfer tarihi....................test tarihi
encan................tarnsfer tarihi....................test tarihi

bunlari bilelimki siralamayi ve surelerimizi duzgun ayarlaya bilelim.

$images (69).webpkızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz :54:

tamam canimbaska bir arkadas mesaj hakki olan bana arada ozel mesajla durumu anlata bilirse cok memnun olurum.

benim çarşamba günü toplanacak yumurtalar. transfer ne zaman olur şimdilik bir fikrim yok.

listeyi yeniden duzelterek giriyorum
lichia senide ekliyorum canim.

1.) ozo83................tarnsfer tarihi....................test tarihi
lichia..................transfer tarihi....................test tarihi

iyi geceler kızlar, inşallah hepiniz iyisinizdir. ben kötüyüm bu gün biraz. yumurta toplamadan beri devam eden kabızlığım bu gün had safhaya ulaştı. kabızlığı gidermek için sürekli meyve yemek,kabızlık ilacı, sinameki çayı şu bu üstüne bir de zaten kullandığım ilaçlar derken midem haşat oldu. zaten midem sorunludur. iyi gelecek şey haşlanmış patates ama o da kabızı çoğaltır diye yiyemiyorum. doğru dürüst bişey de yemedim bu gün.. :((

yarın transferim var, umarım midem böyle olmaz yarın da,ne olur bana dua edin, hem yarın için hem de midem için..:50:

iyi geceler kızlar, inşallah hepiniz iyisinizdir. ben kötüyüm bu gün biraz. yumurta toplamadan beri devam eden kabızlığım bu gün had safhaya ulaştı. kabızlığı gidermek için sürekli meyve yemek,kabızlık ilacı, sinameki çayı şu bu üstüne bir de zaten kullandığım ilaçlar derken midem haşat oldu. zaten midem sorunludur. iyi gelecek şey haşlanmış patates ama o da kabızı çoğaltır diye yiyemiyorum. doğru dürüst bişey de yemedim bu gün.. :((

yarın transferim var, umarım midem böyle olmaz yarın da,ne olur bana dua edin, hem yarın için hem de midem için..:50:

canim transferin simdiden hayirli olsun.
insallah hersey cok guzel olacak...:)) moralini yuksek tut sakin olumsuz seyler getirme aklina.
dualarim seninle canim yarin ozellikle hep aklimda olacaksin.

arkadaşlar ilk benım test tarıhım 21 haziran ardımdan polik geri kalanları sırayla hallederiz daha en erken olana en az 20 gun var herhalde o sırayı daha sonrada halledebılırız ben sımdı kım neyı ne kadar okuycak lısteyı yazıyorum asagıdakı gıbı dahıl olmak ısteyenler eklerlerse adlarını ıyı olur.

21 hazirana kadar

meryem suresi
encan:3
lichia:10
ozo83: kalan bakiyelerin hepsini okuycam polik ve meryemin sayısından sonra

salat-ı tefriciye
encan:500
pinpol:1500
lichia:300
polik:
meryem:
ozo83: polik ve meryemin tamamlamasından sonra kalan bakıyeyı okuycam

bu arada sayı veren arkadaslarım daha fazlasını okur iseler listeden duzeltip kopyalarlarsa cok sevinirim... Allah dualarımızı kabul etsin....

arkadaşlar ilk benım test tarıhım 21 haziran ardımdan polik geri kalanları sırayla hallederiz daha en erken olana en az 20 gun var herhalde o sırayı daha sonrada halledebılırız ben sımdı kım neyı ne kadar okuycak lısteyı yazıyorum asagıdakı gıbı dahıl olmak ısteyenler eklerlerse adlarını ıyı olur.

21 hazirana kadar

meryem suresi
ozo83: kalan bakiyelerin hepsini okuycam polik ve meryemin sayısından sonra

salat-ı tefriciye
polik:
meryem:

bu arada sayı veren arkadaslarım daha fazlasını okur iseler listeden duzeltip kopyalarlarsa cok sevinirim... Allah dualarımızı kabul etsin....

canim dogrumu anladim ben 21. hazirana kadar 1500 tanemi okuyacagim? biraz kafam karisti. bugun okudugum 250 dahilmi buna yoksa ayriyetenmi?

cnm transferin ilk günü cok önemlı yatabıldıgın kadar yat hastanede evdeki diğer ıkı gunde dınlen ayaklarının altına yastık koy ama 12 gun boyunca yatma kan dolasımı olmalıkı tutunsun bebek ılk 3 gun yıkanma bence derim sonrada ılık suyla aman sakın sıcak suya girme cunku damarları genısletır sıcak su bol bol su iç yesıl erık ye guzel bagırsak calıstırıo ben sahsen normalde kabız olmama ragmen transferım yapıldı yapılalı super calısıo masallah en önemlısıde kabızım dıyıp ıkınma sakın özellıkle ılk 3 gun bırak gelmıosa gelmesın zorlama kullandıgımız progestanlar yapıo bunu gecıcek öle düşün herşey normale dönücek uzanma, zorlama gerinme ani hareketlerden kaçın, yataktan yavas kalk midene gelince mideler ılactan oluyo estrofemden benım ılk denememde bende ole oldum ıgnelerde devam ettıgı ıcın ama bu sefer dondurulmuş oldugu ıcın daha rahat gecıyooo onlarda gecıcek ama cok rahatsızdan druna sor bana pantpas vermıstı gecen sefer bu sefer gerek duymadım almadım... hayırlı haberler verıceksın ınsallah benım soyleyeceklerım bu kdr cnm benım...

bu arada cnm asagı yukarı okunma sıramıs söyle

ozo83
polik
dileksultan(18 haziran transfer)
lichia (20si toplama 25i gıbıde transfer olur sanıyorum)

şimdilik belli olanlar bunlar

cnm bu arada sen katılıcakmısın tekrardan listeye sırayla tek tek hepimizin adına okuycaz eger katılcaksan listeye adını ve ne kdr okuycagını eklersin cnm meryem suresi ve 4444 okuncak

cnm transferin ilk günü cok önemlı yatabıldıgın kadar yat hastanede evdeki diğer ıkı gunde dınlen ayaklarının altına yastık koy ama 12 gun boyunca yatma kan dolasımı olmalıkı tutunsun bebek ılk 3 gun yıkanma bence derim sonrada ılık suyla aman sakın sıcak suya girme cunku damarları genısletır sıcak su bol bol su iç yesıl erık ye guzel bagırsak calıstırıo ben sahsen normalde kabız olmama ragmen transferım yapıldı yapılalı super calısıo masallah en önemlısıde kabızım dıyıp ıkınma sakın özellıkle ılk 3 gun bırak gelmıosa gelmesın zorlama kullandıgımız progestanlar yapıo bunu gecıcek öle düşün herşey normale dönücek uzanma, zorlama gerinme ani hareketlerden kaçın, yataktan yavas kalk midene gelince mideler ılactan oluyo estrofemden benım ılk denememde bende ole oldum ıgnelerde devam ettıgı ıcın ama bu sefer dondurulmuş oldugu ıcın daha rahat gecıyooo onlarda gecıcek ama cok rahatsızdan druna sor bana pantpas vermıstı gecen sefer bu sefer gerek duymadım almadım... hayırlı haberler verıceksın ınsallah benım soyleyeceklerım bu kdr cnm benım...

tavsiyelerini bir yere not edesim geldi :)) gerçekten faydalandım teşekkür ederim.

merhaba kızlar dün giremedim malum babalar günü evde yoktum..dualara devam ediyoruz bende varım...bu arada transfer tarihim sanırım 26 haziran..önümüzdeki c.tesi tam tarih belli olur...500 tefriciye bende alırım listeye ekleyebilirsiniz...

21 hazirana kadar

meryem suresi
ozo83: 5 (şimdilik) kalan bakiyelerin hepsini okuycam polik ve meryemin sayısından sonra
polik:
meryem:

salat-ı tefriciye
polik:
meryem:
ssönmez:500

listeye ssönmez de eklendi kızlar

Son düzenleme:
Back
X