• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

iden

Arabam 60 model :)
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
4.717
9
116
İstanbul
Kızlar burda herkes ay ay aşılamalarını paylaşmış... Gelin bizde bir olalım...

Mayıs ayında başladım tedaviye.. o topikteki arkadaşlara teşekküürler ... çok okudum çok şey öğrendim....

ama benim aşılamam Hazirana kaldı... 3 Haziran..ilk aşılamam devlet hastanesinde yaptırıyorum... İstanbul Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde...

Sizler nerelerde yaptırıyosunuz kaçın aşılamam hangi ilaçlar nasıl yollar yöntemler paylaşalım öğrenelim.. inşalah BBOOOLLLL hamileli bir topik olurr AMİİNNNN :52:

Bi listeyle başlayalım istedim :1: :1: Arkadaşlar yazdıklarınızdan yola çıkarak tahmini bir liste yaptım... değiştirilcek yerler varsa uyarın değiştireyim... inş. bütün sonuç kısımları :49: :49: dolsun :)) :8:

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sonuç

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------bir daha ki sefere inşallah :31:

•Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Bir daha ki sefer inşallah :31:

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----bir daha ki sefere inşallah :31:

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----bir daha ki sefere inşallah :31:

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran ---- bir daha ki sefere inşallah :31:

•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran---- bir daha ki sefere inşallah :31:

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran---bir daha ki sefere inşallah :31:

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

•stranger19--------19 Haziran----------02 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz

•joker01-------------20 Haziran---------2 Temmuz----bir daha ki sefere inşallah :31:

•emos61------------22 Haziran----------9 Temmuz

•ZeynepEslem--------24 Haziran--------8 Temmuz

•sorunyok---------------28 Haziran--------13 Temmuz

• İden -------------1 Temmuz---------- 12 Temmuz---------yeniden bismillah :nazar:

•sule066---------- 1 Temmuz------------15 temmuz --------yeniden bismillah :nazar:

• sbl2332-----------4 Temmuz-----------18 Temmuz --------yeniden bismillah :nazar:

Hamileler :nazar: :emir_bebek: :32:

ASYALI :nazar: :52: :32:
Esilam57:nazar: :52: :32:
hayalperest42 :nazar: :52: :32:

Son düzenleme:
Mrb cnm ins bu topikte herkes hamis olur bende su an ilaç kullanıyorum pzt kontrolum var 12.gunum pzt... Sali yada carsamba asilamam olur herhalde

slm kızlar,bende 2.aşılamamı 28 mayısta oldum,sonucu 11 haziranda öğreneceğim...inşallah hepimizinki tutmuştur,dua edelim birbirimize

Merhabalar, bizede doktor aşılama önerdi. Bir kaç güne kadar adet olmayı bekliyorum. Muhtemelen cuma gününe kadar adet olurum, o zaman bende gideceğim inşallah. Bu ilk olacak, inşallah ilk ve son olur, bebeğime kavuşurum.
Rabbim cümlemize yardım etsin, sağlıklı bebekler düyaya getirelim inşallah:29:

bende yeni üyeyim. 1 haziranda ilk aşılamam oldu 15 haziranda kan tahlili yaptırıcam inşallah aşılama tutar hamile olurum. gonal f iğneyle 8 yumurtam oluştu bakalım ne olacak meraktayım.allahım isteyen herkese bebiş nasip etsin.

Mrb cnm ins bu topikte herkes hamis olur bende su an ilaç kullanıyorum pzt kontrolum var 12.gunum pzt... Sali yada carsamba asilamam olur herhalde

Canım inş. birsürü hamilemiz olur :1: ayyy ne güzel olur yaaa.. olmaz diye bir şey yok arkadaşlar inşalah olacak...

slm kızlar,bende 2.aşılamamı 28 mayısta oldum,sonucu 11 haziranda öğreneceğim...inşallah hepimizinki tutmuştur,dua edelim birbirimize

canım amin. bende dün oldum aşılamamı ama 12 haziranda yapcaklar kan tahlilini senin niye o kadar geç acaba test tarihin...

Merhabalar, bizede doktor aşılama önerdi. Bir kaç güne kadar adet olmayı bekliyorum. Muhtemelen cuma gününe kadar adet olurum, o zaman bende gideceğim inşallah. Bu ilk olacak, inşallah ilk ve son olur, bebeğime kavuşurum.
Rabbim cümlemize yardım etsin, sağlıklı bebekler düyaya getirelim inşallah:29:

canım allah hakkında hayırlısını nasip etsin.. inş gerek kalmaz.. ama bende ilk aşılamamı oldum hiç bir ağrısı yok.. sakın öyle bişeyden korkma...

bende yeni üyeyim. 1 haziranda ilk aşılamam oldu 15 haziranda kan tahlili yaptırıcam inşallah aşılama tutar hamile olurum. gonal f iğneyle 8 yumurtam oluştu bakalım ne olacak meraktayım.allahım isteyen herkese bebiş nasip etsin.

merhaba canım hayırlısı olur hakkında inşallah...
valla benden erken istediler ozaman testi inş. ters bi durum olmaz...

• İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------------------Sonuç
  • İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran
  • Hicran4242 -------5 Haziran--------------------------- 20 Haziran
  • Umutlu 26----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran
  • Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
  • keroessa----------- 21 Haziran------------------------ 5 Temmuz

Liste şeklini veremiyorum acaba oldumu :ssz:

Son düzenleme:
biraz aşılamamı anlatıyım ilk defa yaptırcaklar için...

c.tesi akşam 23:30 da çatlatma iğnemi vurundum..
P.tesi sabah 8,30 da eşimden spermleri aldılar ... 11:30 yıkanmış spermlerle aşılamaya girdim...en fazla 5 dk sürüyo :10: spermler tam yerine ulaşıyo... ama ultrason cihazını bastırınca bir sıkıştım anlatamam.. zor yattım yerimde.. zaten 20 dk sonra kalk dediler... hemen koştum tuvalete..aslında gitmem diyodum ama batıyo gibi acıttı idrar. bende gittim.. çok şükür geri gelen bişey olmadı.. taaa rahime gönderiyolar öyle geri gelmesi kolay değil zaten.. bugün oldu maşallah hiç akıntım olmadı... hala ordalar :))

bu üç gün önemliymiş aşılamam dün oldu, bugün yarın öbürgün ilişki dedi... birde bugünden itibaren progesteron hapa fitil olarak başlıcam... cuma günü 7 haziranda progesteron tahlili yaptırcam.. 12 Haziranda da betahcg... biraz erken istediler diğer aşılamalara göre ama 13 Haziran evlilik yıldönümümüz olduğu için güzel oldu bu tarih :))

şimdi şafak saymaya başlıcaz bakalım sonuç umarım hepimiz için güzel olur.. allahım bu yazı hamile olarak geçirmek nasip eder AMİİİNNN :1:

mrb cnm dün dr kontrolum vardi 4olgun 3kucuk yumosum varmis gece 2de cat ignemi oldum carsamba saat 2de asilamam olacak inşllah birde dünden beri progestan kullaniyorum vajinal olarak ins hepimiz hamis kalırız bu topik de:46::46::49:

mrb cnm ins size güzel bi surpriz yapar bebegin:46::46::46:

Asilamaya idrara sikisik mi girmistin canim birde dr bana dun baslatti progestani vajinal ama ittiriyorum gitmiyo ya 3cm iceri gidiyo en fazla daha mi fazla ilerde gitmesi gerekiyor

mrb cnm dün dr kontrolum vardi 4olgun 3kucuk yumosum varmis gece 2de cat ignemi oldum carsamba saat 2de asilamam olacak inşllah birde dünden beri progestan kullaniyorum vajinal olarak ins hepimiz hamis kalırız bu topik de:46::46::49:

mrb cnm ins size güzel bi surpriz yapar bebegin:46::46::46:

Asilamaya idrara sikisik mi girmistin canim birde dr bana dun baslatti progestani vajinal ama ittiriyorum gitmiyo ya 3cm iceri gidiyo en fazla daha mi fazla ilerde gitmesi gerekiyor

canim birde listeyi en bastaki yazina eklersen coj güzel olur

canım hayırlısı olur inş.. bana bugünden itibaren kullanmamı söylediler... hepsinin ayrı bi tekniği var işte...

Listeyi eklicem canım ancak oturttum :1:

kız sen söylemeden ben 5 Haziranda aşılaması olcak yazmışım :1: Kaptım bu tekniği :1:

tatlım valla prof olcaz yakinda herseyi biliyoruz sadece uygulama yok:1::9::9::1:

Idrara sikisik mi girmistin cnm :26:

evet canım sıkışık girdim çokta sıkışık değildim ama ultrason cihazını bastırınca bir sıkıştım sorma :) zor yattım kalkınca direk wc ye çıktım walla..

Kızlar burda herkes ay ay aşılamalarını paylaşmış... Gelin bizde bir olalım...

Mayıs ayında başladım tedaviye.. o topikteki arkadaşlara teşekküürler ... çok okudum çok şey öğrendim....

ama benim aşılamam Hazirana kaldı... 3 Haziran..ilk aşılamam devlet hastanesinde yaptırıyorum... İstanbul Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde...

Sizler nerelerde yaptırıyosunuz kaçın aşılamam hangi ilaçlar nasıl yollar yöntemler paylaşalım öğrenelim.. inşalah BBOOOLLLL hamileli bir topik olurr AMİİNNNN :52:

Bi listeyle başlayalım istedim :1: :1: Arkadaşlar yazdıklarınızdan yola çıkarak tahmini bir liste yaptım... değiştirilcek yerler varsa uyarın değiştireyim... inş. bütün sonuç kısımları :49: :49: dolsun :)) :8:

•İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------------------Sonuç
•İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran
•Hicran4242 -------5 Haziran--------------------------- 20 Haziran
•Umutlu 26----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran
•Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
•keroessa----------- 21 Haziran------------------------ 5 Temmuz

Canım merhaba hayırlı olsun topigin buradaki herkes her gelen hamile olsun inşallah;) canım kanuni de yaptırıyorum demissin aşılamanı orada nasıl yapılıyor sıra bekleniyor mi yoksa isteyen herkese yapıyorlar mi

idencimmm senin sorun neydi acaba :26: ben pkoluyum

Canım özellere göre sorun yoktu.. kanunide ki doktor tüplerin biri iltihaplı dedi ameliyat etti.. biri iltihaplı diğerinde 1 cm lik kist vardı... sonra klomen denedik olmadı bu ay aşılamaya geçtik.. bakalım hayırlısı

Canım merhaba hayırlı olsun topigin buradaki herkes her gelen hamile olsun inşallah;) canım kanuni de yaptırıyorum demissin aşılamanı orada nasıl yapılıyor sıra bekleniyor mi yoksa isteyen herkese yapıyorlar mi

canım isteyen herkese yapmıyolar... önce dışarıda klomen kullandıysan doktordan yazı götürüyosun kullanmadıysan en az 3 kere yada daha fazla klomen kullandırıyolar , tabi bunlardan önce ilk başta bütün gerekli tahlilleri orda da yapıyolar o tahliller olmadan adım bile atmıyolar... en son aşılamaya geçiyolar... onuda en az 3 kere deniyolar olmazsa tüp bebek raporu çıkarabiliyosun...

Back
X