Kızlar burda herkes ay ay aşılamalarını paylaşmış... Gelin bizde bir olalım...
Mayıs ayında başladım tedaviye.. o topikteki arkadaşlara teşekküürler ... çok okudum çok şey öğrendim....
ama benim aşılamam Hazirana kaldı... 3 Haziran..ilk aşılamam devlet hastanesinde yaptırıyorum... İstanbul Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde...
Sizler nerelerde yaptırıyosunuz kaçın aşılamam hangi ilaçlar nasıl yollar yöntemler paylaşalım öğrenelim.. inşalah BBOOOLLLL hamileli bir topik olurr AMİİNNNN
Bi listeyle başlayalım istedim
Arkadaşlar yazdıklarınızdan yola çıkarak tahmini bir liste yaptım... değiştirilcek yerler varsa uyarın değiştireyim... inş. bütün sonuç kısımları
dolsun :)) 
• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sonuç
• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------bir daha ki sefere inşallah
•Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Bir daha ki sefer inşallah
•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----bir daha ki sefere inşallah
• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----bir daha ki sefere inşallah
•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran ---- bir daha ki sefere inşallah
•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran---- bir daha ki sefere inşallah
• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran---bir daha ki sefere inşallah
• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz
•stranger19--------19 Haziran----------02 Temmuz
•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz
•duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz
•joker01-------------20 Haziran---------2 Temmuz----bir daha ki sefere inşallah
•emos61------------22 Haziran----------9 Temmuz
•ZeynepEslem--------24 Haziran--------8 Temmuz
•sorunyok---------------28 Haziran--------13 Temmuz
• İden -------------1 Temmuz---------- 12 Temmuz---------yeniden bismillah
•sule066---------- 1 Temmuz------------15 temmuz --------yeniden bismillah
• sbl2332-----------4 Temmuz-----------18 Temmuz --------yeniden bismillah
Hamileler
ASYALI

Esilam57
hayalperest42
Mayıs ayında başladım tedaviye.. o topikteki arkadaşlara teşekküürler ... çok okudum çok şey öğrendim....
ama benim aşılamam Hazirana kaldı... 3 Haziran..ilk aşılamam devlet hastanesinde yaptırıyorum... İstanbul Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde...
Sizler nerelerde yaptırıyosunuz kaçın aşılamam hangi ilaçlar nasıl yollar yöntemler paylaşalım öğrenelim.. inşalah BBOOOLLLL hamileli bir topik olurr AMİİNNNN

Bi listeyle başlayalım istedim

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sonuç
• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------bir daha ki sefere inşallah

•Ececim------------31 Mayıs------------14 Haziran-----Bir daha ki sefer inşallah

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran----bir daha ki sefere inşallah

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran ---- bir daha ki sefere inşallah

•sinem0683--------5 Haziran------------19 Haziran---- bir daha ki sefere inşallah

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran---bir daha ki sefere inşallah

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz
•stranger19--------19 Haziran----------02 Temmuz
•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz
•duygutbk-----------19 Haziran----------3 Temmuz
•joker01-------------20 Haziran---------2 Temmuz----bir daha ki sefere inşallah

•emos61------------22 Haziran----------9 Temmuz
•ZeynepEslem--------24 Haziran--------8 Temmuz
•sorunyok---------------28 Haziran--------13 Temmuz
• İden -------------1 Temmuz---------- 12 Temmuz---------yeniden bismillah

•sule066---------- 1 Temmuz------------15 temmuz --------yeniden bismillah

• sbl2332-----------4 Temmuz-----------18 Temmuz --------yeniden bismillah

Hamileler