• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bugün başıma ne gelmiş ve fark etmemiştim kızlar, o telaşın içinde kimliğimi dusurmusum, eşim.biraz önce eczane bulmaya çıktı ilaclarim alınacaktı, kimlik sordu ve ben zortladim kimlik yok, çatı muayenesine girerken elimdeydi sonrası yok, cebim küçüktü telefonla birlikte koymuştum o ara kaydı gitti sanirim o dkdan sonra hiç hatirlamiyorum🤦🏻‍♀️
Çatı muayenesi nasıl geçti, acılı bir işlem mi 😔

Nasıl hissediyorsun rahat 3,5 kiloyu geçecek o zaman bebiş 😍 Kanala girince yani bişey hissediyor musun ay tuhaf mı acaba yaa
pompa bende de yok valla hastane hemşiresi emzik biberon da istemiyor bakalım nolcak...
İnan ki hiçbir fark yok ya da ben asla hissetmiyorum 🤣🤣🤣🤣🤣

Baya iyi analık örneğiyim hahaha 🙈🙈
Ben bı yapayım da tam ölçu vereyim, kendim yapıp tatmadan vermem, eksik fazla ürün olur bı bakayım önce ölçüsüne nasıl tutacak 😂
Vaalbara'nın sütlü mutfağı 🙈🙈🙈🙈
Bu gurur bizim :sampiyon::KK71:

Haziran topiği bizden bir ay önce açılmasına rağmen onlardan 70 sayfa önde gidiyoruz:KK23:

Biz buralara donsuz ve terliksiz geldik bi de . :KK70:
Ki, don ve terlik namusumuz olduğu halde 🤣🤣🤣🤣🤣

Bizde sabah KV.ye kahvaltıya gideriz oldu da bitti 😂 lohusa şerbeti kaynatıp aticam dondurucuya, komposto karıştırıp aticam hemen birer sürahi kaynatıp taze tuketmelik, onlarla ugrasicam bayramda, eşime sordum ne yapicaz diye evdeyiz senin gezecek halin mi var diye beni bı silkeledi 😂😂

Şerbet işini bayramdan sonra yaparım diyordum da bugünden sonra işlerimi anlık halletmeye karar verdim ertelemeyeceğim 😂
Aynen bu bayram kendimizle hasbihal 😁

Ciğeri duymuştum da eti bilmiyodum neden dokunamıyoruz ? ayy ne güzel bahaneler bunlar yarın bu bilgiyi kullanırım 🤣

İyi bayramlar herkeseeee 🌺
Boşver inciğini cıncığını mis gibi bahane işte 😁
Bekleyen et yada sıcak et mikrop barındırdığı için sanırım fazla dinlemedim 😆 annem ve kayınvalideme söyledim biz ciğer diye bilirdik dediler siz yanlış biliyorsunuz dedim bakışıp kaldılar 🤓 Neyse bu bayram prenseslik 🎉
Bende işlerimi halledeyim yıkama ütüleme işlerim var duruyor daha başlamam lazım onlara🥲

Sağol canım benim kızım bayıla bayila yedi anne gene yapalım diyor beraber yapmıştık dün yapalım kızım dedim 🥰❤️ öyle haklısın ne yapabilirsek kar işte artık kuzum ❤️

Tamam sabırsızlıkla bekliyorum tarifini🤣🤣 daha önce hiç yapmadım bilmiyorum o yüzden. ❤️
Yaa çok tatlısınız, dur ben yapayım önce dneyeyim tam ölçü vereceğim size de ❣️
Canım vajinal doğumda, hemoroid kalma ihtimali mi var 😫
Asıl vajinal doğum tetikliyor malesef ikinmaktan🤦🏻‍♀️
Ben yaparım canım çok mantıklı geldi o yüzden sen kendi yaptığının tarifini paylaşırsan çok güzel olur ❤️
Kendim yapayım da her tarif ilkte tam tutmayabiliyor ekleme çıkarma yaparsam size tam vermiş olayım ölçü, elimde bı tarif var ama önce kendimi feda edeyim sizin için 😂😂
Çatı muayenesi nasıl geçti, acılı bir işlem mi 😔
Yok canım acılı değil tam anlamak için bıkac saniye uğraşıyor rahatsız edici ama öyle ağrılı acılı degil

Hayırlı bayramlar herkese 😍 Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Bu sene de bayramlaşma aramalarında konu belli oldu. Artık kaç aylık, ne kadar kaldı, ismi ne şöyle böyle muhabbetlerinden baygınlık gelecek ama neyse bayram sonuçta ☺️ Eşimin halası bayramı bekleyemedi açılışı yaptı bile. Dün aradı, erkek mi olacak, keşke kız olsaydı kız evlat can evlattır dedi sağ olsun 🙂

Hayırlı bayramlar herkese 😍 Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Bu sene de bayramlaşma aramalarında konu belli oldu. Artık kaç aylık, ne kadar kaldı, ismi ne şöyle böyle muhabbetlerinden baygınlık gelecek ama neyse bayram sonuçta ☺️ Eşimin halası bayramı bekleyemedi açılışı yaptı bile. Dün aradı, erkek mi olacak, keşke kız olsaydı kız evlat can evlattır dedi sağ olsun 🙂
Ne emoji koysam diye şaştım 😂😂
Ben dinleyemedigim, bana uymayan başımı agritan muhabbette bilincimi kapatip sadece gülümsüyorum, tepki vermem.gereken yerde kafa salliyorum 😂😂😂

Bunu hastaneye geri veririz fazla varsa kız alırız bir tane deseydın 😂😂😂😂

Allah onları bildiği gibi yapsın inşaAllah

Herkese hayırlı mutlu sancısız huzurlu bir bayram diliyorum güzel hamişler 🤗🤰🏻

Ahahahaha ayyy çok gülüyorum sana kuzum anlatışın şahane her şeyden önce 🤣🤣🤣 kocana da ayrı güldüm ya Allah'ım 🤣🤣😅 benimki çok fena valla gözü kara kolay kolay korkmaz bir şeyden ben korkarım o beni rahatlatır daha korkma falan diye sağolsun o yüzden o yanımda olsun sürekli istiyorum 🤣 🤣 ❤️ pimpiriklidir evet ama korkak değildir 🤣🤣

Amin inşallah delirmeden dogursak sonra deliririz zaten kuzum 🤣🤣🤣

Ahahahahajana yeminle aynısı bu kadar mı olur ya 🤣 aşkım sırtım çok ağrıyor diyorum benimde ağrıyor diyor, belim bacaklarım çok ağrıyor diyorum benimde ağrıyor diyor, midem bulanıyor diyorum benimde bulanıyor diyor 🤣🤣 hiç benimle ilgilenmiyorsun diyorum masaj yapmiyorsun ne haldesin diye sormuyorsun diyorum sende benimle ilgilenmiyorsun diyor. Farkında mısın hamile olan benim dedim 🤣🤣🤣🤣

Ah ahhh o uykusuz geceleri sen bana sor.. 5 yaşında neredeyse artık. Hala düzen yok. 2 sene zombi gibi gezdim ben sabahlara kadar uyumazdı.. uyku yönünden kızıma benzer diye hiç düşünmedim kardeş çünkü ne yaşadığımı ben biliyorum. Migren ataklari uykusuzluklar agladigim geceler. Eşim çok ısrar etti kardessiz olmaz.diye bende düşündüm benim 2 kardeşim.var onların desteği iyi geliyor arada. Kızım yalnız kalmasin kardeşi ile birbirlerine destek olsunlar dedim. İnşallah uykusu benzemez.. aminn ❤️🤲🏻
Beni de gerçekten en çok korkutan uykuları kuzum oğlum 19 aylık şu an ama hala düzenli bir uykusu yok yenidoğan bebek gibi hala kucağımda pışpış ile uyuyor o kucağımdayken karnımdaki de parti veriyor sanki😀
Bende arasını bu kadar az istememiştim ama plansız olduğundan doğum sonrası 1 yıl sonra regl oldum 2.regl döngümde hamile kalmışım resmen şaka gibi🫠
Neyse sağlıklı olsunlar da iki erkek bebiş araları 20 ay savaş boyalarımı sürdüm onlar mı yaman ben mi bakalım😀
Biz evlenmeden önce 7 senedir tek yaşıyordu hatta dedim ohoo bu adam her şeyi yapar her şeye hakimdir ne güzel yemekler yapar. Çünkü ben ev işlerini falan aile evindeyken pek yapmazdım. Bir evlendik resetlendi aaaa bir dağınık yemek falan hak getire... Erkekler yasaklansın yaa...

Oyyy aşırı güzel olmuş yaa ne kadar güzel bir göbek o :D
Ay yok nerde benimki de tek yaşamış benle tanışmadan önce ama ballı adam hep çevresinde kız arkadaşlar iş arkadaşları olmuş temizliği yapsa bile hep ürününü yaptıracak birini bulmuş hatta biz tanıştık filan ben yapmıyorum ya nişanlanınca itiraf etti seninle tanıştıktan sonra gömlek giymeyi unuttum diye 😀

Göbeğim pardon futbol topumla barışık yaşamaya çalışıyorum😀öne doğru çeker de düşerim diye korkmuyor değilim hiç mi yana büyümez ya bel boşluğum bile duruyor 😀
Öne doğru sivrilip giden bir göbek doğuma basket topu gibi gideceğim 😀
Oflayip pufluyordum oğlum geldi anne karnın mi acidi dedi, evet biraz dedim, bekle sen ben sana krem süreyim sonra kontrol edelim geçmiş mi dedi, krem getirdi sürdü karnıma, elimden tuttu yürüttü beni geçti mi diye kontrol ediyor, öptüm bende geçti acımıyor dedim sevindi kendince benimle ilgilendi diye nasıl mutlu 😍 eşimde izledi izledi diyor ki çok utandım kaç gündür atladım masaj işini ben çocuğu uyutup geleyim sana bı masaj yapayım 😂😂 dedim benim zarif oğlumdan öğreneceğin çok şey var 😂😂 utancından bir saate yakın masaj yaptı adam arada durtmek lazım demek ki 😂😂😂
Ya ben onun minik kalbini severim kaç yaşında 🤩
Annelere aşık erkek çocukları 💜 ben
Kuzum benim burnum çok kanadı gebelik boyunca. Nerdeyse her gün bi çay bardağı kadar. Kanamalar geçti şükür. Bi de son zamanlarda çok çarpıntım oluyordu. Doktorum gönderdi. Her gebe doğum öncesi bi defa kardiyolojiye görünmeli demişti ben de önemsemiyordum da baktım bacaklarımda da bir sürü varis çıkmış 🤣🤣hazır işe geliyorken bi geleyim dedim. Doktor dedi ki bugün senle beraber gelen senin haftalarında 5 gebe hastam daha vardı 🤣
Geçmiş olsun canım kardiyoloji önemli ya benim de mg yerlerde bende magnimore plus kullanıyorum çok kramp girmiyor ama kanda mg seviyem düşük yükselmiyor pek demir ferritin de baya düşük ama hemoglobinim tam 12 diye doktor bir şey demiyor🥲
Aslında benim de gitmem lazım kardiyolojiye ilk gebeliğimde çekilen ekoda mitral kapak yetmezliği çıkmıştı bir sorun olmadı şükür de doktor 35 hafta civarı tekrar eko çekelim demişti şimdi de geldim 35e bayram sonrası gideyim bari🫠
Simdi ben oncekiyle kiyasliyorum ya o yüzden daha gelmez modundayim, bakalım ne olacak 😂😂
Genelde 2.ler erken gelir diyorlar da gününü bekler inşallah miniğin 😍💜
Kızlar şimdi görünen doğum 11 Temmuz. Haftaya temizlik için abla ayarladım 13-14 Haziran gibi gelecek, dolap içleri dahil dip köşe güzel temizleyecek. Sonra haftada 1-2 süpür sil toz al kolay eşimle hallederiz.

Esas mevzu şu, temizlikten sonra beşik, bebek arabası çıkarıp silip kursak mı? Beşik yani park yatak bizim odaya kurulacak ayrı çocuk odamız yok. Evde kedi köpek var ama onlar var diye yatağını kurmayayım mı toz tüy olur diye bunu zamanlayamıyorum kafamda bu da daha çok takmama neden oluyor hani her şey planlı programlı çocuğun eşyalarını silip kurmadım daha zamanını da bilmiyorum.
Beşiktaş park beşiklerden ise kurulumu baya basit eve gelince eşin bile yapabilir.
Bizim de evde köpek var ilk bebeğimde bende tüy gider mi vs diye çok endişelendim ama bunda baya free takılıyorum 10 günlük felan olunca yan yana yatmaya başlarlar kesin 😀
İlk oğlumda 1 aylıktı beraber yatıyorlardı koltukta çok şükür hiç bir şey olmadı bence bağışıklığı vs de daha güçlü oldu şükür 🙏🏻
Kardeşime krem surecegim.diyor neden dedim, çok mutlu oluyor harika hissedip uyuyor diyor 🥹 öyle mi hissediyor acaba,ya da kendisi ilgilendiğini düşündüğü için mi mutlu hissediyor bilemedim 😍
Yaa ne güzel bende bir kaç önce oğluma minik bir bebek var annenin karnında o senin kardeşin filan olacak diye söyledim 16 aylıktı sanırım anlamadı başta ama zamanla büyüdükçe algısı açıldı şimdi herkese kardeş annede diyor kardeşinin ismi ne diyince Urasss diyip seviniyor filan🥰
Günlük rutinimiz oldu akşam karnıma o krem sürüp sonra öpüyor filan bence bir bağ kuruyor karnıma dokununca🫠 Allahım doğunca öptüğünü düşünüyorum da hayali bile çok güzel 🥹🥰

Poposu guzel olanın yüzü gulmezmis cannim ondan hep 😜😜Ay saka maka Allah dusmanima bile vermesin .bebeleri bir doguralimda onunda caresine bakariz insallah komple on bin bakim yaptircam ben tupleri baglatma dahil😅
Tüpleri bende bağlatayım diyorum kocam 3.yü de istiyor keşke bunun için eş onayına gerek duyulmasaydı🤦🏼‍♀️
Bende ilk doğum sonrası diastasis recti oluştu ve hafif hemoroid var .
Biraz toparlanıp önce plastik cerrahiye ve genel cerrahiye kesin gideceğim mecbur bi bakım yapıcaz😀

Back
X