Mrb cnm ins bu topikte herkes hamis olur bende su an ilaç kullanıyorum pzt kontrolum var 12.gunum pzt... Sali yada carsamba asilamam olur herhalde
slm kızlar,bende 2.aşılamamı 28 mayısta oldum,sonucu 11 haziranda öğreneceğim...inşallah hepimizinki tutmuştur,dua edelim birbirimize
Merhabalar, bizede doktor aşılama önerdi. Bir kaç güne kadar adet olmayı bekliyorum. Muhtemelen cuma gününe kadar adet olurum, o zaman bende gideceğim inşallah. Bu ilk olacak, inşallah ilk ve son olur, bebeğime kavuşurum.
Rabbim cümlemize yardım etsin, sağlıklı bebekler düyaya getirelim inşallah
bende yeni üyeyim. 1 haziranda ilk aşılamam oldu 15 haziranda kan tahlili yaptırıcam inşallah aşılama tutar hamile olurum. gonal f iğneyle 8 yumurtam oluştu bakalım ne olacak meraktayım.allahım isteyen herkese bebiş nasip etsin.
mrb cnm dün dr kontrolum vardi 4olgun 3kucuk yumosum varmis gece 2de cat ignemi oldum carsamba saat 2de asilamam olacak inşllah birde dünden beri progestan kullaniyorum vajinal olarak ins hepimiz hamis kalırız bu topik de
mrb cnm ins size güzel bi surpriz yapar bebegin
mrb cnm dün dr kontrolum vardi 4olgun 3kucuk yumosum varmis gece 2de cat ignemi oldum carsamba saat 2de asilamam olacak inşllah birde dünden beri progestan kullaniyorum vajinal olarak ins hepimiz hamis kalırız bu topik de
mrb cnm ins size güzel bi surpriz yapar bebegin
Asilamaya idrara sikisik mi girmistin canim birde dr bana dun baslatti progestani vajinal ama ittiriyorum gitmiyo ya 3cm iceri gidiyo en fazla daha mi fazla ilerde gitmesi gerekiyor
canim birde listeyi en bastaki yazina eklersen coj güzel olur
tatlım valla prof olcaz yakinda herseyi biliyoruz sadece uygulama yok
Idrara sikisik mi girmistin cnm :26:
liste böyle iyi olmuş cnm.eline sağlık
Kızlar burda herkes ay ay aşılamalarını paylaşmış... Gelin bizde bir olalım...
Mayıs ayında başladım tedaviye.. o topikteki arkadaşlara teşekküürler ... çok okudum çok şey öğrendim....
ama benim aşılamam Hazirana kaldı... 3 Haziran..ilk aşılamam devlet hastanesinde yaptırıyorum... İstanbul Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde...
Sizler nerelerde yaptırıyosunuz kaçın aşılamam hangi ilaçlar nasıl yollar yöntemler paylaşalım öğrenelim.. inşalah BBOOOLLLL hamileli bir topik olurr AMİİNNNN
Bi listeyle başlayalım istedimArkadaşlar yazdıklarınızdan yola çıkarak tahmini bir liste yaptım... değiştirilcek yerler varsa uyarın değiştireyim... inş. bütün sonuç kısımları dolsun :))
İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------------------Sonuç
İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran
Hicran4242 -------5 Haziran--------------------------- 20 Haziran
Umutlu 26----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran
Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
keroessa----------- 21 Haziran------------------------ 5 Temmuz
idencimmm senin sorun neydi acaba :26: ben pkoluyum
Canım merhaba hayırlı olsun topigin buradaki herkes her gelen hamile olsun inşallahcanım kanuni de yaptırıyorum demissin aşılamanı orada nasıl yapılıyor sıra bekleniyor mi yoksa isteyen herkese yapıyorlar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?