Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
UMUTLU86 umutol bize :)) ilk test tarihi senin

evet canım bende farkettim bunu :) inşallah kızlar yaa ben başı bi hamile olarak çeksem gerisi de öyle gelir heralde...yani inşallah.... sonuç tarihim yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum zaten...rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah

amin canım inş... bende heycanlanmıyorum ama bir hafta sonra güzel haber alabilme ihtimalim gelince aklıma deliriyorum...

amin canım inş... bende heycanlanmıyorum ama bir hafta sonra güzel haber alabilme ihtimalim gelince aklıma deliriyorum...

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım rabbim isteyen herkese sağlıklı sihhatli ve hayırlı evlatlar nasip etsin bende tedaviye yeni başladım şuan klomen kullanıyorum perşembe ultrasona gireceğim

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım rabbim isteyen herkese sağlıklı sihhatli ve hayırlı evlatlar nasip etsin bende tedaviye yeni başladım şuan klomen kullanıyorum perşembe ultrasona gireceğim

canım tedavin hayırlı olsun inşallah... klomen sonrası doğal ilişki ile hamile kalmanı bekliyorlar.. benim tavsiyem 3 -4 kereden fazla kullanma ve aşılamaya geç..... sonrası allah kerim tabiki...

canım tedavin hayırlı olsun inşallah... klomen sonrası doğal ilişki ile hamile kalmanı bekliyorlar.. benim tavsiyem 3 -4 kereden fazla kullanma ve aşılamaya geç..... sonrası allah kerim tabiki...

eşimede sperm tahlili yaptırdık ileri canlı sperm sayısı %12 çıktı doktor idare eder dedi perşembe gidince konuşurum doktorla ihtimal azsa aşılama istiyeceğim

Merhaba kızlar mayısta aşılama yaptırdım fakat tutmadı bugün adet oldum perşembe büyük ihtimal doktora gidicem

merhaba kızlar mayısta aşılama yaptırdım fakat tutmadı bugün adet oldum perşembe büyük ihtimal doktora gidicem

bu arada mayıs topiğindeki arkadşalrıma cok teşekkür ediyom yardımcı oldular artık yeni ayda olumlu sonuçlar olsun inşallah fakat şimdi yinemi aşılama olcam ben onu merak ediyorum

eşimede sperm tahlili yaptırdık ileri canlı sperm sayısı %12 çıktı doktor idare eder dedi perşembe gidince konuşurum doktorla ihtimal azsa aşılama istiyeceğim

Canım ileri hareketli ve yerinde hareketli sperm sayısı %40 olması lazım en az.. ama sayısı önemli.. sayının % 12 si 25 milyon civarıysa problem yapmıyorlar.. morfolojisi kaç çıktı ?

Merhaba kızlar mayısta aşılama yaptırdım fakat tutmadı bugün adet oldum perşembe büyük ihtimal doktora gidicem

bu arada mayıs topiğindeki arkadşalrıma cok teşekkür ediyom yardımcı oldular artık yeni ayda olumlu sonuçlar olsun inşallah fakat şimdi yinemi aşılama olcam ben onu merak ediyorum

canım hakkında hayırlısı olsun.. inş yeni ayda yeni umutlarımız olur... eğer kist fln bişey olmamışsa hemen bu ay isteğine bağlı olarak aşılama yaparlar diye biliyorum...

inşallah bu ay olur hepimizn ama bnde umut yok

inşallah bu ay olur hepimizn ama bnde umut yok

umutsuzluk yok canım...

senin iyiymiş canım kötü değil maşallah..
izin al git evde dinlen biraz bende perşembe gelmeyeceğim
ya sürekli izin alıyorum .. zırt ona pırt ona bende şimdi almak istemedim... cuma kan vermeye gitcem haftaya çarşamba yine...

YARIN TEKRAR DOKTORA GTCEM YİNE BU AYDA AYNI ŞEYLER BAKALIM

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım... allah son etsin mutlu sona kavuşursun inşallah...

hepimiz mutlu olalım inşallah bu ay hamile olsun herkes

duygutbk bir hafta kıdemliyim senden :)) 19 haziranmı evlilik yıldönümün :)) belki o gün transferin olur bu sefer hediye gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…