Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimki baya erken yaptı 26 saat sonra oldum asılamyı catlatma ıgnesınden aynen bende sordum bakmayacakmısınız dıye gerek yok dedı ya ne bılım sanırım cok pımpırıklı oldum doktorlara bıle guvenmıyorum artık:))) kendım cokkk bılıyorum ya:)) benım anlamadıgım bır konu daha var klomen tarzı yumurta buyutme ılacları kullanıyoruz dogal olarak ve 3 yumurta olusmustu bu sefer bırısı 20olmus dedı hemen catlattı onu gerı kalanlar daha kucuktu onlar nasıl atılcak acaba vucuttan hamıle olsak yada olmasak ? offf bır bellı olsaydı ya saatler gunler gecmıyo uyku uyuyamıyorum Rabbım bos cevırmesın kımseyı Allah düşmanımı cocuksuzlukla sınav yapmasın cok zor

Canım ya valla hepimiz prof olduk artık teoride;)ben gonal f iğne kullandım ikinci gün hemşirenin dozu nasıl ayarlanıyor sorusundan sonra kendim yapmaya başladım içime sinmeyecekti yoksa;)Arkadan gelen yumurtalar olabiliyor onlarda çatlıyor hatta aşılama sonrası birazda onlar düşünülerek ilişki öneriyor doktorlar..Benimki aşılamadan sonraki gün dedi mesela..Amin canım gerçekten çok zor bir sınav bizlere..

kızlar benim sol kasigimda aksamdan beri agri var hafif hafif belirti olarak yormuyorum ama yinede heyecanlaniyorum:18:

benim de kasık ağrım var. akşama doğru da bel ağrım oluyor. raporum bitti işe bugün başladım ama yol vs.. yordu beni sanırım.bir de aşılamanın ertesi gününden beri kabızlığım var hayra işarettir inşallah.

idencim aslinda listeye.birde sorun neydi ne icin yapilio asilma ekleseydin daha güzel olmaz mi:26:

canım süper olur isterseniz ben bi son hal ekliyim sizin onun üzerinde değişiklikler yaparak yazın.. en son halini alır sayfanın başına koyarız olurmu?

Kızlar burda herkes ay ay aşılamalarını paylaşmış... Gelin bizde bir olalım...

Mayıs ayında başladım tedaviye.. o topikteki arkadaşlara teşekküürler ... çok okudum çok şey öğrendim....

ama benim aşılamam Hazirana kaldı... 3 Haziran..ilk aşılamam devlet hastanesinde yaptırıyorum... İstanbul Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde...

Sizler nerelerde yaptırıyosunuz kaçın aşılamam hangi ilaçlar nasıl yollar yöntemler paylaşalım öğrenelim.. inşalah BBOOOLLLL hamileli bir topik olurr AMİİNNNN :52:

Bi listeyle başlayalım istedim :1: :1: Arkadaşlar yazdıklarınızdan yola çıkarak tahmini bir liste yaptım... değiştirilcek yerler varsa uyarın değiştireyim... inş. bütün sonuç kısımları :49: :49: dolsun :)) :8:

• İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran
• Hicran4242 ---------5 Haziran--------------------------- 18 Haziran
• Umutlu 26-----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran-------------------------
• Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
• keroessa------------ 18 Haziran------------------------ 1 Temmuz
• duygutbk------------tarihleri bekleniyooo
•nurecrin--------------10 Haziran---------------------------21 Haziran
•stranger19-----------17 Haziran--------------------------01 Temmuz
•esibra----------------17 Haziran--------------------------1 Temmuz
•frznn--------------5 Haziran---------------------------20 Haziran
•guldusum-----------5 Haziran-----------------------------18 Haziran
•asyali27-------------27 Haziran----------------------------10 Haziran-----------------------------:50: bir dahaki sefere inşallah
•toki------------------3 Haziran-----------------------------17 Haziran
• sbl2332--------------7 Haziran----------------------------24 Haziran
•seker_mavi----------5 Haziran-----------------------------18 Haziran

test tarihini 20 si olarak düzeltebilir miyiz lütfen..
:))

• İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------Sorun------------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran----------tüplerle ilgili,ameliyat oldu
• Hicran4242 ---------5 Haziran--------------------------- 18 Haziran------------pko
• Umutlu 26-----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran------------
•asyali27-------------27 Haziran----------------------------10 Haziran----------------------------- bir dahaki sefere inşallah
•seker_mavi----------5 Haziran-----------------------------20 Haziran
•suarte----------------4 Haziran-----------------------------13 Haziran
•sule066--------------

Son düzenleme:
Kızlar burda herkes ay ay aşılamalarını paylaşmış... Gelin bizde bir olalım...

Mayıs ayında başladım tedaviye.. o topikteki arkadaşlara teşekküürler ... çok okudum çok şey öğrendim....

ama benim aşılamam Hazirana kaldı... 3 Haziran..ilk aşılamam devlet hastanesinde yaptırıyorum... İstanbul Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde...

Sizler nerelerde yaptırıyosunuz kaçın aşılamam hangi ilaçlar nasıl yollar yöntemler paylaşalım öğrenelim.. inşalah BBOOOLLLL hamileli bir topik olurr AMİİNNNN :52:

Bi listeyle başlayalım istedim :1: :1: Arkadaşlar yazdıklarınızdan yola çıkarak tahmini bir liste yaptım... değiştirilcek yerler varsa uyarın değiştireyim... inş. bütün sonuç kısımları :49: :49: dolsun :)) :8:

• İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran
• Hicran4242 ---------5 Haziran--------------------------- 18 Haziran
• Umutlu 26-----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran-------------------------
•asyali27-------------27 Haziran----------------------------10 Haziran-----------------------------:50: bir dahaki sefere inşallah
•seker_mavi----------5 Haziran-----------------------------18 Haziran
benide eklermisiniz 31 mayıs asılama tarıhım

Back
X