canım anlatıyım ben sana durumu ...
ilk olarak polklinik 1 den randevu alıyon , mauyne ediyolar , adetliyken vericein kan ve idrar tahlili istiyolar adetsiz gidersen birde adetli gel diyolar bide ozaman muayne ediyolar , ( Adetli gidersen bide temizken gel diyolar iki kere muayne ediyolar yani) , dışarda amh testi yaptırıyosun , sonra eşin için randevu alıyosun sperm testi ve kan testi yaptırıyor , sonra ikiniz içinde nüfus kayıt örneği , ssk hizmet dökümü evlilik cüzdanı ve kimlik fotokopisi 1 er resim götürüyosun..
2 kere aşılama yapıldığına dair yazı alıyosun yaptırdığınyerden.
23 yaşından büyük 39 yaşından küçük olmalısın , evliliğin en az 3 yıllık olmalı ve de 5yıllık sigortan en az 900 gün prim ödenmiş olması lazım senin yada eşinin ...
bunları hazırlıyosun götürüyosun.. tüp bebek yapılması kararı çıkarsa , semi şakirde yaptırcam tüp bebeğimi dersen bir takım tahliller daha yaptırıyosun ve hastaneye 410 tl ödüyosun ilaçlarda 800- 1000 tl ödüyosun... yok ben dışarıda ssk raporu geçen bi merkezde yaptırcam deersen , yine dışarıdan sağlıklı gebelik sürdürülebilir diye rapor alıyosun .. Ben bağcılar devlette yaptım 175 tl , 7 doktor geziyosun imza alıyosun muayne oluyosn , ekg kan idrar ve akciğer filmi çekiniyosun.
o raporuda götürosun semiha şakire , 3 resim veriyosun ve bir hafta sonra alıyosun raporu ...
biraz karışık oldu ama idare et çünkü işin kendisi karışık :) Benim raporum kısmetse çarşamba çıkıyo , perşembede regl olurum heralde başlarım tedaviye inş.