Igor iyi aksamlar birsey soracagim benim rahimimde sanirim ara ara sanci oluyor ve bugun az bir bel ve bacak agrim var normal micanım Allah tamamına erdirsin.Çok tebrik ederim :) demiştim ama değil mi o adet sancısı değildir diye :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Igor iyi aksamlar birsey soracagim benim rahimimde sanirim ara ara sanci oluyor ve bugun az bir bel ve bacak agrim var normal micanım Allah tamamına erdirsin.Çok tebrik ederim :) demiştim ama değil mi o adet sancısı değildir diye :)
Igor iyi aksamlar birsey soracagim benim rahimimde sanirim ara ara sanci oluyor ve bugun az bir bel ve bacak agrim var normal mi
ayyy sibelciiimmmm canimmm cok sevindimmmm saglikla kucagina al inss
ayyy sibelciiimmmm canimmm cok sevindimmmm saglikla kucagina al inssgüzel haberlerinin devamini bekliyorummm
inss canimmm... Yarinda yaz mutlaka emii ben 8. Haftada duydum canim cok endiseliydim ama sukur 4aylik olduk bile
inss canimmm... Yarinda yaz mutlaka emii ben 8. Haftada duydum canim cok endiseliydim ama sukur 4aylik olduk bile![]()
benim bir hafta geç döllenme canım o yüzden sen duyarsin rabbimin izniylee
canimsin nasil nasıl sevindim...tey tey tey... banada buzdan 2 bebek transfer edildi biri benle cok sukur ... sanirim iden de İkizlere hamile ama terk etti buralari... masallah hepimizeigor , sorunyok , hicran kızlar tebrik ederim çok sevindimUzunca bir süre yazamadım ilkdonmuş tedavim tutmadı çift embriyo ile kısmet...Amaaaa ocak ayınca 2.donmuş transferim oldu veeee bende aranıza katıldımmm
bugün 7 haftalık oldu buzdan meleklerim
henüz kese ve kalp duyamadık çarşamba görücez allahın izni ile çok mutluyum çokk
)
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin 3 sene uğraştık sonunda geliyor bebişlerimiz rabbim hepimiz için yavruşlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Canımmm dün duyduk mucizemizin sesiniÇift transfer olmuştum teki tutunmuş bana meleklerimden
Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
![]()
canimsin nasil nasıl sevindim...tey tey tey... banada buzdan 2 bebek transfer edildi biri benle cok sukur ... sanirim iden de İkizlere hamile ama terk etti buralari... masallah hepimizebebeklerimizi hayırlı si ile kucagimiza alalim da bi...
![]()
Çokk teşekkürler canımm üç yıl çok çabaladık rabbim inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve tüm isteyenlere elbette...Çok zor bir süreç sınav adeta allah herkese sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin canım....Maşallahh ne güzel hayırlı olsun bebişin
guldusumun bebekleri bizim topigin ilk tupleriHihiii Sağol canımmBuzdan meleklerimizle yüzümüz güldü çok şükür darısı her isteyenin başına
Amiiinn canım sağlıkla sıhatle allah kucağımıza almayı nasip etsin
Evet İdeninde ikiz bebişleri
Güldüsüm de neredeyse doğuracak allahin izni ile mart gibi bekliyorlar iki tatlı kızı oluyor
![]()
guldusumun bebekleri bizim topigin ilk tuplerio yuzden yerleri ayrı. .
isim konusu var bi de bakalim bizimkilerin cinsiyeti ne? Ben bu ayın 18inde gidiyorum doktora 13. Hafta icinde olacagim umarim cinsiyeti öğrenebilirim. .. bebegime ciciler alacağım ona göre
![]()
canimsin nasil nasıl sevindim...tey tey tey... banada buzdan 2 bebek transfer edildi biri benle cok sukur ... sanirim iden de İkizlere hamile ama terk etti buralari... masallah hepimizebebeklerimizi hayırlı si ile kucagimiza alalim da bi...
![]()
Allah yardimcin olsun ben de ikize bayagi heveslenmistim ama nasip olmadi. Gerci Rabbim biliyo tabii. Tek de bile simdiden nefes nefese kalıyorum bazrn iki taneyi ben yapamazmisim...huuhuuu biri benimi sorduu![]()
ya aslında buralardayım ama hep aklıma takılan sorularla ilgili araştırma yapıyom kaçıyomzor giden bir hamilelik geçiriyom canım.. bulantılar ara sıra kanamalarım oluyo fln idare ediyoruz işte... sen benden iki hafta önde gidiyosun sanırım :) bende merakla bekliyorum cinsiyetleri ne olcak acaba diye :)
2-3 haftaya ikili test yerine detaylı ultrasona gircem ikiz oldukları için ozaman büyük ihtimal belli olur diye düşünüyorum![]()