23 mayısta 75 olarak başladım, 30 mayısta bakıldı büyüme yetersiz, 75 e devam ettim. 4 haziranda bakıldı yine yetersiz, 112,5 a çıkardı,bugünde gittim yine büyümemiş hainler, 125 e çıkardı, pazartesi tekrar gideceğim.Merhaba, aynı durumdayız sanırım. kaç gündür kullanıyorsun iğneleri? Benimde yumurtalardan tık yok. 20 gün olacak Pazartesi ve o gün kontrolum var. bende 37,5 , 75 , 112,5 ve şuan 150 cc gonal f kullandım ve kullanmaya devam edıyorum.
23 mayısta 75 olarak başladım, 30 mayısta bakıldı büyüme yetersiz, 75 e devam ettim. 4 haziranda bakıldı yine yetersiz, 112,5 a çıkardı,bugünde gittim yine büyümemiş hainler, 125 e çıkardı, pazartesi tekrar gideceğim.
yani 14 gündür iğne yapıyorum ve 3 gün daha yapacağım.
Bende aynı sıkıntıdayım hala gelişmemiş dıyor doktor :/ pazartesi bakalım ne olacak...
hakkımızda hayırlısı olur inşallah, zaman uzadıkça umut tükeniyor
sanada baş ağrısı yaptımı bu iğne, ben baş ağrısı ve uykusuzluktan ölüyorum
en yaygın görülen yan etkisi baş ağrısıymış zatenBende onlar olmadı Allah tan. Kolumda sivilceler çıktı birde sol tarafımda arada bir küçük sancılar oluyor.
en yaygın görülen yan etkisi baş ağrısıymış zaten
çok umutsuzum, çok mutsuzuuuumm
o zaman
güldürdün beni yahu, sağolasın
Hhahahhaha napalım kardeş sonumuz ne olacak belli değil. Yumuşlar büyümezse heh aynen böyle dans ederiz olmazsa
buraya acilen bir yumuş smiley lazım
:103:şu gözlükler yumuş gibi görünüyor aslında:103:Kesinliklenasıl bişi olurdu acep?
:103:şu gözlükler yumuş gibi görünüyor aslında:103:
Aaaa evet ben bunu beğendim.buda olabilir kupayı kazandık yumuşlar oldu da diyebiliriz
hahahahahah
burada hiç bu kadar gülmemiştim, sen çok yaşa:13:
Ah vah edip napcaz amaann boşversene. Moralimizi hep yüksek tutalım ki güzel şeyler bizi bulsun demi ama. Haydi bir halayı hakettik:124: :124:
:118::118::118::118::118::118::118::118::119:
Heeehh iyice sıyırdık iyi oldupazartesi görecez hanyayı konyayı
inşallah kocaman yumurtalarımız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?