Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yani 700'efalan çıktığında yaplıyomuş aşılama.burdan okuduklarımdan onu anladım.ama ben araştırıyorum.doktor bişey demiyor ne tuhaf.telefondan haberleşiyoruz.2 gün önce çatışma falan oldu burda.erzuruma da gidemiyorum.burdaki doktor hiçbişey bilmiyor.benim tayinimin çıkışını mı bekliyor bu bebişler.bi olsa 3er 5er doğurcam yani

senin de büyümemiş öyle mi.şimdi gördüm.ne dedi doktor peki?

2 doz daha gonal f kullanacağım bugün 112,5 ve yarın 112,5 cuma bakacak yine büyümemişlerse programı sonlandıracak, bir dahaki aya kalacak serüvenim..

senin işinde zor vallahi, allah yardımcın olsun.. tayin isteğinde bulundun mu ne zaman?

10 gündür gonal f iğne kullanıyorum,günlük 75ml

shibjiy universite hastanesinde neden direk iğne yapıolar şaşırdım valla, onların prosedürü farklı o zmn, 2 kere iğneli aşılamadan sonra tüp bebek raporu çıkarabilirsin kanımca inşallah beklemezsin o kadar ama hayırlısı olsun bakalım.

bizim 1,5 yıl oldu,eşimdede bendede bir sorun çıkmadı, sebepsiz infertilite

biz de 2 yıla yaklaştı evleneli hiç korunmadık cnm ve hiç sorun görünmüyor. dün hastanedeki dr da dedi aşılama formunu çıkarmadan önc çocuk olmaması için bi sebep görünmüyor iyi düşündünüz mü bu işlem için dedi. hayırlısı olsun bakalım.

okudum cnm şimdi, cuma gün tekrar kontrole gidecekmişsin. sanırım tıp fak. olunca en düşük dozdan başlattılar seni de.. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.

ve merak ettiğim sorular var...nelere dikakt etmek gerekiyor bu süreçte..aşılama sonrası yatmak mı gerekiyor özel bişey yapmamız gerekiyor mu...offff

merhaba cnm, ilk gün evde yatıp dinlendikten sonra ertesi gün normal hayatına dönebilirsin. ağır kaldırma, ayakta çok kalma ve kasık bölgeni kastıracak şekilde zorlayıp yukarılara uzanma yeter hayırlı olsun şimdiden!

merhaba erciyes, nasıl bi doktor bu böyle hormon tahlili olmadan aşılama yapılır mı? ya da tahlil yapıldıysa e2'siz tahlil olur mu

merhaba erciyes, nasıl bi doktor bu böyle hormon tahlili olmadan aşılama yapılır mı? ya da tahlil yapıldıysa e2'siz tahlil olur mu

folikcim :)doktor sanırım aşırı yoğunluktan olsa gerek bana söylemeyi unutmuştur.eee bende tecrübesiz... bütün doğu ona geliyor.bende herseferinde sevk alıp gidemedim.o da bulunduğum yerde devlet hastanesindeki doktora yönlendirince iyce karıştı ortalık velhasılı yalan oldu onca ilaç...hormon... ümit...benim de kafam karıştı iyce.nasıl iştir ben de anlamadım.Allah cümlemizin hakkında hayırlısını versin...başka bişey diyemiyorum ki daha tedaviye yeni başladık ee olur ümidiyle olmadı şimdi de ramazan geliyooo yalan oldu yaniii galiba

Son düzenleme:
selam canım kusurabakma sana yazarken de elektrik gitti burda.doktor sanırım aşırı yoğunluktan bütün doğu ona geliyor.bende herseferinde sevk alıp gidemedim.o da burdaki doktora yönlendirince iyce karıştı ortalık velhasılı yalan oldu onca ilaç...hormon... ümit..hayırlısı artık..tayine en az 1 senevar....sabırrr sabııırrrr.sen en azından iğneye devam edicen ümidini kesme 2 günde ne kadar değişiyor o iğneyle.süt iç,,incir ye.ben iğnesiz 4 günde 4ml büyüttüm yumoşları ama.... zamanımı geçti artık...ee millet geç yumurtluyoomuş falan bilemedim yaaa kafamkarıştı iyce...Allah'a emanet ol...sen ve diğer anne adayları
senin işinde zor vallahi, allah yardımcın olsun.. tayin isteğinde bulundun mu ne zaman?

Allah yardımcın olsun,içinde bulunduğun ortamdan dolayı senin için söylenebilecek başka bir şey bulamıyorum ama sakın umudunu yitirme,en beklenmedik anda bir sürpriz yapar gelir bebişlerimiz

aşılamasını yaptıran arkadaşlar. su an belirtileriniz nedir?
aşılamanın dördüncü günündeyim. ben göğüsler cok cok hassas. uykudan uyandırıyor neredeyse. doktorum birden cok yumurta oldugu icin östrojeden yükseldi o da gögüsleri hassaslastirir dedi.
kasıklarımdan yukarıda dogru bir ağrı var. tam kasık degil, rahim duvarının üzeri gibi.
sizde neler var?

hayirlisi olsun canim, insaAllah hakkimizda hayirlisi olsun..haziranada girdik zaten...umarim hepimiz Ramazanlar yuzu suyu hurmetine sag saglim hayirlica hamile kalirizz

estradiol:29
FSH:5.82
LH:3.19
PROLAKTİN:11.57
TSH:2.13

Tahlil sonuçlarım nasıl sizce benim araştırdığım kadarıyla fena dğeil ama yaptıran var mı aranızda?

canım hyırlı olsun aşılaman.vücuduna hamilelik hormonu verdiğin için kendini hamile gibi hissetmen normal.sen en azından 12.günü kanda baktırırsan sonuç belli olur.herkesin belirtileri bir olmuyor.mesela ben yaptırdığımda göğüs uçlarımın sızlamasından ağlayasım geliyordu.karnım sırtım ve belim çok ağrıyordu.ama sonuç negatif oldu.Kendini fazla dinlememeye çalış ve tadını çıkar bu günlerin.inşallah sana sımsıkı tutunnur bebişin ....

aaa ben senin de ilk aşılaman sanıyordum

tatlım aşılama ilk olacak, daha önce sadece tablet ile destek vererek ovülasyon sağlayıp kendimiz denemiştik. zaten bu klomen safhasını geçmeden aşılama yapmıyor doktor.

ayrıca bugün yine kontrolüm vardı, yumikler yine büyümemiş,yine büyümemiiiiiiiş tekrar 3 doz 125 ml gonal f kullanacağım,pazartesi tekrar kontrol

Son düzenleme:

inşallah...beklemek çok zor! teşekkürler!

merhaba aynı hastanede mi oldun bu benim 4 aşılamam olacak gonal kullanıyorum şuan göbekten vuruluyorum yumurtlarım inşallah bu kadar eziyede Allahım boş bırakmasın benim eşimin sipermleri düşük onun için keçi boynuzu kürüne başladık baya bir faydası var %100 siperm çoğaltıyor pekmezi değil ama kürü allahım umt olur tutar inşallah ben yumurtlarsam 12 veya 13 haziranda aşılamam olacak belim çok ağırıyor bu iğnenler baya ağır acama bu ilaçla kalan varmıdır...

Merhaba, aynı durumdayız sanırım. kaç gündür kullanıyorsun iğneleri? Benimde yumurtalardan tık yok. 20 gün olacak Pazartesi ve o gün kontrolum var. bende 37,5 , 75 , 112,5 ve şuan 150 cc gonal f kullandım ve kullanmaya devam edıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…