:121: incir yiyorum şuan, berbattt:121: :121: hehehe yumikler olsun artık. 2 güncük hemen geçer inşallaahhh
:121: incir yiyorum şuan, berbattt
normal kuru incir, buradan kızlar önermişti :121:Normal kuru incir mi incir kürü mü?
normal kuru incir, buradan kızlar önermişti :121:
İyimişş ye ye şifa olsunn. Pek güzel yumişler olsun :121: :121:
ya inşallah, çok tedirginim aslında, doktor olmayacak bu ay kendi haline bırakalım diyecek diye:121:
Bak benim de 20. günde anca oldu. Bence senden çarşamba iyi haberler alcam
benimde bugün 18.günüm,çarşamba 20 olacak. İnşallahhayırlı haberlerimizi kutlarız beraber. şimdi yumikler büyüsün telaşındayız, sonra aşılama stresine gireceğiz, sonra tuttumu tutmadımı oooooooooffffffffff valla deli çıkacağız
Keşke sadece bide bunlarla kalsa hahahha hamileyken kafamıza huni takıp geziniriz artık:125: :124: :122: :122: hahhaa seç birini
Keşke sadece bide bunlarla kalsa hahahha hamileyken kafamıza huni takıp geziniriz artık:125: :124: :122: :122: hahhaa seç birini
hahaha takmassınız huniyi inşallah canım
O zati favorimiz en birincisi
folik sağolsun o bulmuştu ama kayıp bu aralar
Valla bilemedim bu gidişle sonumuz ne olur..
çok cici anneler olursunuz inşallah
sonunuzu ben tahmin ediorum , çok cici anneler olursunuz inşallah
AYYY HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH,
şu iki gün yine işkence olacak :121:
Canıımmmmm bugün yumişler oluşmaya başlamış. Yeterli olgunluğa çarşamba erişecekler dedi. bugün ve yarın 150 cc ye devam çarşamba yine kontrol var benimdecumaya aşılamayı yaparız dedi ayyy helecanlandıımmm seninde olacak gibi bakk gelişmeye başlamış senin yumiklerde çok sevindim canımm
folik sağolsun o bulmuştu ama kayıp bu aralar
yettim bacılargündüz giremiyorum iş yerinde, anca akşam evde! çarşamba kontrolleriniz var demek, ne güzel aşılamayı denk getiricez heralde bu gidişle hepimiz. bnm randevum da perşembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?