Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bak benim de 20. günde anca oldu. Bence senden çarşamba iyi haberler alcam

benimde bugün 18.günüm,çarşamba 20 olacak. İnşallah hayırlı haberlerimizi kutlarız beraber. şimdi yumikler büyüsün telaşındayız, sonra aşılama stresine gireceğiz, sonra tuttumu tutmadımı oooooooooffffffffff valla deli çıkacağız

Keşke sadece bide bunlarla kalsa hahahha hamileyken kafamıza huni takıp geziniriz artık :125: :124: :122: :122: hahhaa seç birini

selam kızlar yarın eşimin spermiyografi testi için gideceğiz hastaneye..23ünde de ben gideceğim progesteron testi için bakalım...süreç devam edecek..

AYYY HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH,
şu iki gün yine işkence olacak :121:

folik sağolsun o bulmuştu ama kayıp bu aralar

yettim bacılar gündüz giremiyorum iş yerinde, anca akşam evde! çarşamba kontrolleriniz var demek, ne güzel aşılamayı denk getiricez heralde bu gidişle hepimiz. bnm randevum da perşembe

yettim bacılar gündüz giremiyorum iş yerinde, anca akşam evde! çarşamba kontrolleriniz var demek, ne güzel aşılamayı denk getiricez heralde bu gidişle hepimiz. bnm randevum da perşembe

Oooh valla hep beraber şurda bir ilk yapsak. Aynı anda tutsa aynı anda hamile kalsak ayy süper olurdu yaa :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…