Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Anlafim cnm ben ne yapcagimi bilemedim ya hangisini once yapmak daha dgru iste asilama yapip olmamasida cok kotu film cektirip beklemek de zor napcagimi bilmiyorum asilama icin esimi anca ikna ettim

hoşgeldin kaderdaşımız

hsg hiç korkulacak birşey değil aslında, tabi biraz acı veriyor ama, abartılacak bir durum yok evet hsg çekiminden sonra gebelik olasılığı oldukça artıyormuş, lakin yumurta gelişiminde sorun varsa boşa zaman kaybı olur derim, çünkü bende o zaman kaybını yaşadım ama hsg çekmeden aşılama yapılabileceğini ilk defa duyuyorum, tüplerinde sorun olup olmadığını görmeden nasıl olacakmış
aşılama uzun ve hiç olmaması gereken stresle dolu bir süreç, Allah yardımcımız olsun :121:

Yani once asilama yaptirmami mi soyluyorsunuz.bende korktugum ve hsg den sonra beklemek istemedigim icin doktorum ole dedi diye bi asilama deneyelim dedik ama cok kararsizim

Yani once asilama yaptirmami mi soyluyorsunuz.bende korktugum ve hsg den sonra beklemek istemedigim icin doktorum ole dedi diye bi asilama deneyelim dedik ama cok kararsizim

önce hsg çektirmeni öneriyorum, tüplerde bir sorun varsa,aşılama sıkıntı olur diye düşünüyorum. Tabiki doktorun daha iyi bilir.

Bak benim de 20. günde anca oldu. Bence senden çarşamba iyi haberler alcam

bende seni arıyorum forumlarda yapıldımı aşılama büyümüşmü yum.
hadi inşallah tutarrrrr dualarım seninle ve tüm bekleyenlerle

bende seni arıyorum forumlarda yapıldımı aşılama büyümüşmü yum.
hadi inşallah tutarrrrr dualarım seninle ve tüm bekleyenlerle

selam canım. Pazartesi kontrole gittim büyüyolarmış ablası yarın tekrar kontrol ve Cuma gününe aşılama gerçekleşecek bakalım

seni hatırladımmm ikizler olayını karıştıran arkadaşşş

aşılama streslimi yaaa bende o kadar hevesliyimki aşılama yaptırmaya
normal yolla denemekten bıktım gün takibi aman tuttumu bugünmü yarınmı buda stresli

selam canım. Pazartesi kontrole gittim büyüyolarmış ablası yarın tekrar kontrol ve Cuma gününe aşılama gerçekleşecek bakalım

maşallah canım inş. senin nickini görünce crinone jel aklıma geliyor çok benziyor ya isimler ,, crinone ne yaptı acaba diyorumm

20 günü geçti öleyseee ayy çok heyecanlııııı inşallah tutar canım takipteyimm

hayıt tohumunu bende duymuştum ,, kullanıp fayda görenler olmuş ,, ama bende böyle bitkisel şeyleri kullanamıyorum zor geliyor

hahahahahah evet o benmiymişim

canım aşılama serüvenim 23 mayısta başladı, 19 gündür kendi kendime iğne yapıyorum, 5 kez doktora gittim bu zaman zarfında, sürekli yumurta takibi yapıyor. yarın yine gideceğim, eğer yumikler :121: uygun büyüklüğe geldiyse,aşılama zamanı belirleyecek,gelmediyse,bu ay için iptal edecek,yine kendimiz denemeye devam edeceğiz acaba kaç mm oldu diye her kontrole gidişim bir sancı,acaba ne zaman büyüyecek,ne kadar büyüyecek, her düşünce bir sancı,aşılama yapılınca tutacak mı diye düşünmek bir sancı olacak, bu benim ilk deneyimim, belkide o yüzden bu kadar stresli oluşum. amann bilmiyorum,hakkımızda hayırlısı

hayıt bende işe yaramadı aksine adetimi mahvetti bilginize bende çok şey denedim ama en kötüsü hayıttı
ilk defa adet düzensizliği yaşıyorum ve azaldı adetim ona bağlıyorum ama bilemiyorum tabi :44:

bende kasımda klomen kullanmıştım 10 yum. oldu dr. çok geldi demişti yum. gelişimin çok iyi dedi
neyse onca yumurtaya rağmen tutmadı r.filmi çekildim filan hiç bşey yok
en son bekle biraz aşılama yaparız dedi bende yapmaya karar verdim bana 2 iğne yeter sana dedii
şimdide aşılama yapılacağı zaman eşim olmadığından kaldı hep
işin garip yanı 7 si adet olmam gerekiyodu hala gelen yok testte yaptım yani hamişte değilim yine uzadı süreç :26:

yaaa bende gidip o yum. büyüdümü görmeyi çok heyecanlı buluyorum

Ben en son gittiğimde gözlerimi kocaman açmışım doktor muayene ederken. Olmuş mu olmuş mu bu sefer olmuş mu demişim stresten hatırlamıyorum nasıl gülüyor doktorla hemşire. Bayağı dolu dolu sormuşum sakin ol olacak tabi falan dedilerde kendime geldim yani. Ayrı bir heyecan gerçekten.
Adetinin gecikmesi stresten de olabilir tatlım.

Son düzenleme:

yaa kesinlikle bide gösteryolar çapını filan ölçüyolar ya heyecanlı oluyor aşılama işleminde stres olunabilir ama doğru
çünkü eşde geliyo sperm veriyo filan sonra aşı olayı :18:

yaa sanırım ondan biran evvel gelsin ama bölede dahada geriyo insan kendini

ben o jeli hiç duymadım :44:

hayıt bende işe yaramadı aksine adetimi mahvetti bilginize bende çok şey denedim ama en kötüsü hayıttı
ilk defa adet düzensizliği yaşıyorum ve azaldı adetim ona bağlıyorum ama bilemiyorum tabi :44:
enee demek öyle hiç kullanmıyım o zaman zaten pipirikliyim
Hhahahahha vallamı bende kullanayım o jelden yaa
çok ciddiyim .. kullan canım kutu kutu kullan inş. hamilelik olunca ilk 3 ay kullanılıyor

aşılamadan sonra veriyor doktor ,, bazen hapını verende oluyor , ben iğnesini bile kullanmıştım ,, progestan

Merhabalar arkadaşlar.

bende 5 haziranda ilk aşılamamı yaptırdım. 6 yıldır evliyim ve 2.5 yıldır korunmuyoruz. Ama hiç bir şekilde gebelik oluşmadı. Eşimin son tahlillere kadar spermiyografisi normaldi. Fakat bu ay ileri hızlı harekeri %5 lere düştü. Yumurtam aşılamadan önce en son doktorun dediğine göre 14 mm olmuştu. O son kontrolden sonra gonal f ye iki gün daha devam ettik ve 5 haziranda aşılamam gerçekleşti. Aynı gün adet sancısına benzer bir ağrım oldu. Sonrasında ciddi anlmada hiç kesilmeden baş ağrısı çektim. Şimdi iki gündür progesterona başladım ağızdan alıyorum. Ama ağrımın olmaması beni üzüyor aceba tutmadımı diye kuruntu yapıyorum. Birde arada sigara içiyorum bilemiyorum kötü bir etkisi olurmu? bir türlü bırakamadım. Şimdi sizlere katıldım ve desteğinizi bekliyorum. umarım bu ay aşılama yaptıranların tümü başarı ile sonuçlanır. Tecrubeli arkadaşlarımdan ricam ağrının olmamasını neye yormalıyım? Benim gibi kesintisiz baş ağrısı yaşayan oldumu? Lütfen yardım. beklemek çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…