Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar yarın eşimin spermiyografi testi için gideceğiz hastaneye..23ünde de ben gideceğim progesteron testi için bakalım...süreç devam edecek..

Şimdiden hayırlı olur inşallah tatlım. Gazanız mübarek olsun aramıza hoşgeldin

Şimdiden hayırlı olur inşallah tatlım. Gazanız mübarek olsun aramıza hoşgeldin

hoşbulduk canım..geçen hafta aşılamayı söyledi drum...korktum moralim bayağa bozuldu ama alıştım bu duruma bi an önce aşılamayı yaptırıp sonucu beklemek istemiyorum bakalım..hakkımızda hayırlısı..:)

İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Moralini sakın bozma burda konuşarak eğlenerek bu sıkıntılı süreci hep birlikte atlatacağız inşallah

:2:
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Moralini sakın bozma burda konuşarak eğlenerek bu sıkıntılı süreci hep birlikte atlatacağız inşallah

çok tşk ederim...sen daha önce denedin mi aşılamayı?benim eşimin sperm sayısında düşüklük var..bende hiçbişey yok..3 kez klomen kullandım en son çatlama iğnesi..ve kist oluştu..önceki dr kist için doğum kontrol verdi..kullanmadım şimdiki druma gittim..ve kisti kendiliğinden adetle atmışım..bu ayda aşılama işte...bu arada yumurta takibide yaptırmıştım her ay düzenli oluşup 19*20 cm oluyodu...

hmm iyi iyi, işe yaramıştır inşallah bu sefer iğneler, emekleriniz de zahmetiniz de boşa gitmesin inşallah cnm normalde yumikleme sorunun yoktu dimi?

Tatlım Merhaba .benim aşılamam 28 Mayıs oldu, yarın 14. Günüm bat günüm 12 haziran ben aşılama gününü mu dikkate alacağım yoksa adet gününü mu bilgin var mı

Benim ilk denemem canım. Bizde de sıkıntı bende. Tüplerim kapalı çıktı sonra sol tarafı açtılar sanırım :) rahim filminden sonra laparoskopi ameliyatı oldum orda anlaşıldı tüplerdeki sıkıntı. Eşimin tahlilleri gayet iyi beni hazırlıyorlar işte bakalım.

anladım canım hakkımızda hayırlısı diyelim o zaman..:)

Folikciğim nasıl gidiyor? Ağrın sızın var mı?

yumikler kasıklarda hissettiriyor kendini ara ara :121:

Tatlım Merhaba .benim aşılamam 28 Mayıs oldu, yarın 14. Günüm bat günüm 12 haziran ben aşılama gününü mu dikkate alacağım yoksa adet gününü mu bilgin var mı

aşılama gününü cnm. test yapmadın mı yoksa hala

yumikler kasıklarda hissettiriyor kendini ara ara :121:

aşılama gününü cnm. test yapmadın mı yoksa hala

Yok canım yapmadım korkuyorum :) her ay aynı hüsran oluyor bi kaç gün sonra kanda baktıririm tabii adet olmazsam

Yok canım kullanmadım ilaçlı aşılama oldum tatlım bat günümü bekliyorum umudum yok oyüzden

anladım. döllenmeden sonra bebeğin sıkı tutunmasına yardımcı oluyo, genelde yazıyor doktorlar, aşılamadan 2 gün sonra içmeye başlıyorsun, gebelik oluşursa dvm ediyosun, olmazsa bırakıyosun ve 2 gün sonra adet oluyosun zaten. ondan sordum kullanıosan adetin ondan da gecikebilir die yani.. sen bilirsin o zmn cnm sonucunu yaz bari, hakkında hayırlısı olsun.

kızlar ben aşılama da olamadan kırmızıları gördüm bugün.ramazandı tatildi derken benim aşılama işi yatar sigsby ve folik sizi takip etmeye vehepiniz için dua etmeye devam etcem.siz de benim için edin.bir de hayıt tohumu kullanayım diyorum bu arada.. bi fikriniz var nı bu konuda???????????????

Tatlım ilaçlı Aşılamalarda progestan vermiyormus doktor.igneli aşılama tedavisine veriyormuş. Ben ilaçlı oldum hayırlısı olsun insallah hepimiz biran önce hamile kalırız

Tatlım ilaçlı Aşılamalarda progestan vermiyormus doktor.igneli aşılama tedavisine veriyormuş. Ben ilaçlı oldum hayırlısı olsun insallah hepimiz biran önce hamile kalırız

Merhabalar bende bu ay ilk kez asilama denicem su an adet olmak icin ilac kullaniyorum snra ignelerle baslicaz ama doktorum once rahim filmi cektirip tedaviye iki ay ara verebilirsin dedi ama ben kendi kizim olsa bi kez asilama denerim dedi ya tutarsa yani bende hsg den korktugum icin yapalim dedim bu ay offf ne zormus ya nasil oluyor bunlar aglamaktn biktim tembel yumurtalarimdanda !

Merhaba canım.tup filmi çekildikten sonra 1 ay korunmak gerekiyor vücut ilaç aldığı bir için. beklemek istemiyorum hemen aşılama yapalım dersen dene şansını canım belli olmaz.surec şu şekilde iğneleri oluyorsun doktor 3 4 günde bir muayene için çağırıyor yumurtalar yeterli büyüklüğü gelince çatlama iğneni oluyorsun yaklaşık 24-36 saat sonra aşılma yapılıyor spermler yıkaniyor daha sonra Spekulum ile spermler enjekte ediliyor

aşılamayı denk getiricez heralde bu gidişle hepimiz. bnm randevum da perşembe

:121: hakikatten öyle olacak galiba, bu sürece başladığımdan beri ilk defa dün gittiğim kontrolde azda olsa bir umutla döndüm eve büyüdüklerini görünce, hakkımızda hayırlısı :121:

Son düzenleme:
tüh yaa neyse sıkma canını, hayırlısıyla ramazanını geçir,ondan sonrasında aynı hızla tekrar devammmmm vazgeçmek, pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…