Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gonal f in en yaygın görülen yan etkisi baş ağrısı bende 19 gündür gonal f kullanıyorum ve 15 gündür aralıksız baş ağrısı ve uykusuzluk problemi yaşıyorum, iğnenin etkisini azaltır falan korkusuyla ağrı kesici de içemiyorum allah yardımcımız olsun

Canım merhaba,
Hoşgeldin. Aşılama yaptıran çok tecrübeli arkadaşlar var burda eminim sana yardımcı olacaklardır. Benim ilk aşılamam olacak henüz iğne aşamasındayım ben. Sigara olayı dikkatimi çekti. Bana da iğne kullanırken sigarayı kes ya da azalt dediler. Ben neredeyse normal yaşantımda 1,5 paket sigara kullanıyorum. İğneler başlayınca bir gazla 10 sigaraya düşürdüm yalnız bu ancak 3 gün sürebildi. Şimdi yine aynı şekilde nerdeyse 1 paket içiyorum. Bırakamadım şu an içimde bişi yok ya sanırım ondan. Hamile kalınca bırakırım diye kendimi oyalıyorum ve bunun önüne geçemiyorum maalesef...

Bu içimi rahatlattı işte. İlacın yan etkisi olduğunu bilmek, başka bir hastalığım var mı diye düşünmekten daha iyi. Çok teşekkür ederim. Ama çok basit bir ağrı kesici alıyorum. Hamilelerinde kullandığı bir ağrı kesici. Buda olmasa hem iş hem baş ağrısı çekilmiyor.

Öyle kolay olmuyor valla sigarayı bırakmak. bende senin gibi hamile olduğumu öğrenince bırakırım diyenlerdenim. umarım herşeye rağmen bu ay güzel haberleri alırız ve sigarayıda bırakırız. Allahtan ümit kesilmez.

Amiin inşallah canım. İnşallah tiksiniriz şu meretten de bırakırız

aşılamadan sonra veriyor doktor ,, bazen hapını verende oluyor , ben iğnesini bile kullanmıştım ,, progestan

aa kullandım progestan ama hap olanını bidaha kullanmam sanırım adet dengemi bozdu ama jel iyidir belki

dorugum benim eşiminde ileri hareket sorunu var % 5 başka bi sorunumuz yok inşallah aşılaman tutar
sigarayı bırak bence dayanmalısın
progestan bende acaip baş dönmesi ve uyku yapıyor..

Aslında merak ediyorum. İlk aşılamasında tutturan çok insan varmı? Ve ağrı çekmeyenlerin tutma olasılığı nedir? Ya beklemek o kadar zor ki....

Aslında merak ediyorum. İlk aşılamasında tutturan çok insan varmı? Ve ağrı çekmeyenlerin tutma olasılığı nedir? Ya beklemek o kadar zor ki....

evet çok var özelliklede sorun senin ve benim eşimdeki gibi ileri hareketi düşükse
bence umutlu ol pozitif düşün öylede böylede gün geçiyo kendini germe

evet çok var özelliklede sorun senin ve benim eşimdeki gibi ileri hareketi düşükse
bence umutlu ol pozitif düşün öylede böylede gün geçiyo kendini germe

Umarım başaracağız. Umarım bekleyenlerin hepsinin bebeği olacak sağlıklı bir şekilde. peki bir şey daha merak ediyorum. İnternetten baktığım kadarıyla yumurta büyüklüğü 18-20 mm oluncaya kadar bekleniyor. Benim en son 14 mm idi. Sonraki iki gün iğneye 150 cc ile devam ettik. Ve aşılamam yapıldı. Merak ettiğim nokta doktorlar 18 mm ve üzerinden emin olunca mı aşılamaya geçiyor. Yoksa 14 mm iyimi?

evet büyümüştür mutlaka 14 ken yapmazlar 20 den sonra uygun diye biliyorum

evet gördüğün gibi bende çalışamıyorum zaten fellik fellik forumda geziyorum

evet büyümüştür mutlaka 14 ken yapmazlar 20 den sonra uygun diye biliyorum

fndkr tatlım ilk aşılamada tutma olasılığı erkekte sperm hareketsizliği olunca mı oluyor? Bak merak ettim şimdi :) tutma oranları nasıl acaba? Çünküm bizde sorun eşimde değil bende.. :18:

fndkr tatlım ilk aşılamada tutma olasılığı erkekte sperm hareketsizliği olunca mı oluyor? Bak merak ettim şimdi :) tutma oranları nasıl acaba? Çünküm bizde sorun eşimde değil bende.. :18:

ayyy yok sakın ha umutsuzluğa kapılmaaa benimki sadece bi teori
yani mantıken sperm sayısı iyi morfoloji iyi
ileri hareket az yavaş herşey tamam yum. ve sperm birbirine yaklaşamıyo ya aşılamada direk yum. yanına bırakılıyo hani
o bana çok mantıklı geldi
videosunu izleyince hah tamam bizim bunda tutar dedim ama oda olmazsa ozaman naparım bilmiyorum :18: 4 senelik evliyiz yaş 32 oldu
heralde tüp yaparım hemen

Her şeyden bir anlam çıkarır oldum arkadaşım yaa kim ne dese hemen kendiminkiyle kıyaslıyorum benimde yumurta gelişimi güç oldu ya bide tek tüpüm çalışıyor (sanki araba mübarek) diyorum sperm koşar adım gitse ne fayda yumiş onu içine almazsa hamile kalamam. Zaten dövcem tüm yumişleri o olacak

valla bugün akıl almaz şekilde keyifli hissediyorum, neden bilmem

bende öleyimmmm ama burda fink atıp iyice geriyoz kendimizi oda elde değil işte
yaa sorma ben ne kavga ediyorum 1,5 yıldır gün hesabı yapıyorum ayakları dikiyorum herşey tamam neden beğenmiyolar birbirlerini diyorum

shibjiy inşallah bebiştendirrr boşnaksın herhal sen isimden ve acı biberden öle anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…