Canım hayırlı haberlerini bekliyorum. Benim yumikler tamamdır. Bekliyoruz gelsin spermler diyorlarmış:121::121::121:
Cuma 10:30 da gitcem 12:30 da işlem yapılacakmış...
Canım hayırlı haberlerini bekliyorum. Benim yumikler tamamdır. Bekliyoruz gelsin spermler diyorlarmış:121::121::121:
Cuma 10:30 da gitcem 12:30 da işlem yapılacakmış...
merhaba bende 3 haziranda 3. aşılamamı oldum eklemedeyimmm
Arkadaşlar aşılamadan sonra benim doktorum yumurta aynı yerindemi değilmi diye ultrason muayenesi yaptı ve sonra progestan önerdi. Ben sorduğumda ise herhangi bir kistik durum varmı yok mu diye kontrol ettim dedi. Yumurta aşılamadan önce olduğu yerde değildi. Sizinde başınızdan böyle bir şey geçti mi? Özellikle aşılamasını yaptırmış olan arkadaşlara soruyorum...
Kızlar 9. Gün bugün dayanamıyorum , test yapsam silik falan çıkmaz mı
Canım naptınn haber vermedin hala. Çok merak ettim seni.
evet ben de merak ediyorum :18:
Bu saate kadar gelmiş olması gerekiyordu değil mi? Valla çok merak ettim.
sağol canım evet 3 ve son inşallah olmadı tüp
2 gündür ara ara kasık ağrılarım oluyor canım ilk günlerde aşırı akıntım vardı eşimde hareketli sayısı düşük başka bi problem yok şüküler olsun sizde cnm
evet ya sabah deil miydi randevusu
sağol canımm cümlemizin1. level tamamlandı desenesıra 2. level
merhaba cnm, hayırlısı olsun
Benim ilk aşılamam olacak daha, tecrübeli değilim bu konuda ama aşılama sonrası kontrolü hiç duymamıştım. Ama, sebep açık, doktorun da söylemiş, yumurtanın yerinde durması büyümeye devam ettiğini ve dolayısıyla çatlamayıp kiste dönüşeceğinin işaretidir. Ne güzel bakmış, ilgilenmiş dr.un. Bunu çok azı yapıyordur eminim.
en erken 12. gün cnm
Bizde de aynı. Aslında geçen yıl sadece kolmen+çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ve o ara eşimin spermiyografisi gayet iyiydi ama tedavi sonuç vermedi. bende biraz ara verelim dedim. Bu yıl artık aşılama yaptıralım dedik. O arada eşimin ileri hızlı %5 civarında çıkınca doktorum zaten normal yolla hamile kalman zor aşılama en iyisi dedi. Bakalım neler olacak? Umarım Allah tüm bekleyenlerin içinde de bizim beklentilerimizi boşa çıkarmaz.
Zaman geçmiyor, keşke ikincilerim olsa, kızlar isteminiz 2 izcikler olsun.ben ikiz olursa aynı cins olsunlar isterim böylelikle odalarını ayırmak zorunda kalmam , hep birbirlerine en yakın arkadaş olurlar , cinsiyet önemli değil , eskiden kızım olsun isterdim , artık hayırlısı diyorum . Hakkımızda iyisi hayırlısı olur inş
Zaman geçmiyor, keşke ikincilerim olsa, kızlar isteminiz 2 izcikler olsun.ben ikiz olursa aynı cins olsunlar isterim böylelikle odalarını ayırmak zorunda kalmam , hep birbirlerine en yakın arkadaş olurlar , cinsiyet önemli değil , eskiden kızım olsun isterdim , artık hayırlısı diyorum . Hakkımızda iyisi hayırlısı olur inş
Evet canım hayırlısıyla inş, sendemi bekliyorsun yoksaMerhaba peterpan. aşılama sonucumu bekliyorsun?
arkadaşlar, 10. günümdeyim aşılamanın.
*goguslerim cok hassas
*ara ara kasık kramplarım var. bıcak saplanır gibi oluyor
*akıntım hiç yok.
*progesterondan dolayı sislik var.
* mide bulantısı hic yok
* yorgunluk belirtisi hiç yok
* sık idrar cıkıyor muyum emin olamamıyorum.
* hafif bir baş ağrım var
bütün bunlar psikolojik de olabilir :)
sizde hangi belirtiler var?
Evet canım hayırlısıyla inş, sendemi bekliyorsun yoksa
Aynısı bnmde canım.ilaç etkisi diye düşünürüm ben yarın falan idrar testi yapsak mı acaba ya:))
valla bilmiyorum ki.... idrar testinde cıkmayabilir, vucut hormonun fazlasını idrarla atıyor diye biliyorum, henuz vucutta atılacak kadar fazla olmamıstır, bugün adetin 22. günü cunku...kesin sonucu kan testi ile ogrenebiliriz...valla cok heyecanlanıyorum ben de!!!
Aynısı bnmde canım.ilaç etkisi diye düşünürüm ben yarın falan idrar testi yapsak mı acaba ya:))
Canım az zamanın kalmış. 14. günde mi yapacaksın testi?
hayır canım, 12. gün yapacagim, yani yarin. ama korkuyorum bi taraftanda. ikinci asılamam ama ilk defa gibi yine heyecanlıyım.
senin durumun nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?