Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla sonu başı yok
ben daha bu ay sonu başlıcm dr.gitmeye
başındayım yani bissürü tahlil vs. şeyler yeni başlıcak

hayırlısı, inşallah zahmetsizce başlar ve biter tedavin
sorun ne onu biliyormusun peki, yoksa onadamı yeni bakılacak

uvv, kaç yıllık evlisin? neden bu kadar ihmal ettin tatlım ya, 7 ay çok uzun

gittim 2 ilaç verip yolladılar 1.5 ay öncede özele gittim ınofolıc ve glucophage verdi oda bnları 6 ay içcn tmm dedi işin
hiç memnn kalmadım anlıcan dr.lardan

shib ve chinnn yarıniçin şimdiden bol şans inşallah spoşlar yerini çok sever ve bir tanesi yada ikide olabilir sevdiği yumurtaya dadanır hiç ayrılmazzzz
bu gece dualarımda sizlerde varsınız kızlar hadi siz güzel haberlerle gelinki bizide motive edin
bayram demişken bende bayramdan önce yaptırcam ya aşılama hep birlikte bayrama minik sıpalarla girelimmmm :87: :87: :87:

tamam sıkıntı yok sen ilk adetinde üreme merkezine git bakalım

adetliyken mi gidiyim ki şimdi olmuyom diye kendim tarlusal aldım içiyom

kızlar ben adet oldum ruhum daralıyor...dilerim siz olmazsınız...herkese hayırlı bekleyişler...

çoooooooooookkkkkkkkkk teşekkürler, çok heyecanlıyım, inşallah hayırlısıyla büyük buluşma gerçekleşir,hepimiz için

adetin 3. günü en doğru gitmen hormon testleri için birde muayene
biraz iğrenç oluyo vajinal muayene ama yapcak bişey yok

arkadaşımmm üzülme ne olur hayırlısı böyleymiş pes etmek yokkkk

valla bende heyecanlıyımmmm şimdidennn

saol cnm insan çekiniyor ama yapck bişey yok malesef bebişlerimz gelsinde razıyız ona

kızlar ben adet oldum ruhum daralıyor...dilerim siz olmazsınız...herkese hayırlı bekleyişler...

olsun canım, hayırlı olsun. her yeni adet yeni bir umut da oluyor, her yeni adetin başında döllenecek yumurta büyümeye başlıyor. ümidi kaybetmeden devam etmek gerek. en hayırlısı neyse o olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…