benim aşırı baş ağrım vardı iğne yaparken, bacaklarımda morarma vardı,iğneyi bacaktan yaptığım için, aman ben herşeye razıyım,yeterki gelsin bebişler
yarından itibaren 14 gün sonra kan testi için gelirsin dedi,bu arada umarım olmaz ama adet olursan 2. günü gel dedi
yaaaaaa olmıcammmmmmmmmmmmmHaydi bakalım hayırlısıumarım regl olmazsınn inşallaaahhhh
Özel annelerim merhaba,
Aşılamamı yaptırdım geldi. Başlıyorum anlatmaya
Tüp bebek merkezine gittik kaydımızı yaptırdık. Eşimi hemen odaya aldılar. Bi 45 dakika sonra çıktı (Bu arada Oda ve banyo olması çok hoşuma gitti) Sonra bir kaç saat doktoru bekledik. Tabi bu arada eşimin spermleri yıkandı. Sonra doktorumuz 12 buçukta geldi. Beni odaya aldılar. 3 hemşire benimle ilgilendi. Bir tanesi eşimin sperminin bulunduğu tüpü bize gösterdi. Üstünde adı soyadı yazıyordu. Sanırım başkasına ait olmadığını bize ispatlamak istedilerDiğer hemşire elinde bununan dosyaya bana sorduğu soruların cevaplarını yazıyordu (ameliyat geçirdinmi, ilk aşılaman mı vs vs..) Diğer hemşirede soyunup dökünmem için beni yönlendiriyordu. Bir ilgi bir alaka bayağı iyi buldum o merkezi sonra odaya doktor geldi. beni o çatal sedyeye yatırdılar. Doktorum o aleti yerleştirdi (bu sefer biraz acıdı ya :44: ) sonra ince uzun bir hortumla hemşirenin elindeki sperm tüpünden o birkaç damlalık sıvıyı çekti hemen bana enjekte etti. Sperm şeffaf su gibi ve az miktardaydı biraz şaşırdım doğrusu.. Sonra beni yarım saat yatırdılar bu sırada bana işlem uygulanırken eşim hemen odanın içindeki paravanın arkasındaydı. Onu çıkarmadılar dışarıya orda olmasına sevindim :) sonra doktorum bana da CRINONE Jel ve Folik Asit yazdı (ben folik plus 90 aldım). Yalnız bu jeli nasıl uygulayacağım bilemiyorum. Prospektüsü çok kafa karıştırıcı değil mi? Artık deneme yanılma yoluyla halledeceğiz. Birde içinde 14 tane var sadece bu kutuyu kullanıp bi daha kullanmayacakmıyım bilemedim?
Sonra doktorum dediki adet gününü bekle (test için) eğer adet günün geçerse 1 hafta sonra, yok adet olursan 2 gün sonra kan testi yaptır. Hocam kaç gün sayayım dedim. Sakın gün falan sayma dedi. O güne gelecem diye butun psikolojinizi bozuyorsunuz dedi (e şimdi daha mı iyi oldu yani) valla napacam bilemedim. Zaten benim reglim 1,5-2 ayda anca oluyor. Onu nasıl bekleyecem bakalım. Sizin tecrübelerinize ihtiyacım var bu aşılama tutmadıysa normal şartlarda 15-16 gün sonra mecburen adet olmam lazım değil mi? Cevaplayabilir misiniz? İşte benim durumum budur. Öptüm hepinizi... Ha bu arada tüm işlemlere 1.000 TL verdik çıktık..
ayyy ne tatlısın ya sen ne güzel anlatmışsınnnn öle keyifle okudumkiiiii çok teşekkürler canımmm
inşallah tuttu aşılaman bunun güzel sonucunuda keyifle okumak nasip olur inşallaaaahhhhh
bende temmuz 7-8 gibi adet olacağım hemen aşılama çook heyecanlandımmm yaaa
yahu hemşire yok eskişehire alıştınmı, yok tatile nereye gideceksin derken,doktorum geçmiş olsun canım dedi
Sağol tatlım benim. Her şeyin tadını çıkarmaya çalışıyorum napimyoksa insan stres denizinde boğulacakmış gibi oluyor. Her şeye pozitif bakmak istiyorum seninde aşılama hikayeni dinleyelim tez zamanda iğnelerine bi başla bakalım
iğneler yumurtlamanın gerçekleşmesi için vuruluyor zaten, senin yumurtlaman normalse neden iğne yapılacak o kısmı anlayamadımne güzellll hep böyle ollll
ben yapım gereği çok olumsuzumherşeyi takar düşünürümm stres olurum kendime çok kızıyorum ama elimde değil
senin şimdi kaçıncı gün yapılmış oldu işlem
varmı belirti neyin
bitek kafama takılan bu
bayramda şehir dışına çıkacaz acaba ozamanamı denk gelir korkusu.. ama o zaman olması için 20. günü geçirmiş olmam lazım sanırım o kadar uzamaz :44: benim normalde 14-15. gün yumurtlama günüm çünkü ilaçlada geçmez heralde o süreyi
offff uzamasın dedikçe süreç uzuyor :26:
ne güzellll hep böyle ollll
ben yapım gereği çok olumsuzumherşeyi takar düşünürümm stres olurum kendime çok kızıyorum ama elimde değil
senin şimdi kaçıncı gün yapılmış oldu işlem
varmı belirti neyin
bitek kafama takılan bu
bayramda şehir dışına çıkacaz acaba ozamanamı denk gelir korkusu.. ama o zaman olması için 20. günü geçirmiş olmam lazım sanırım o kadar uzamaz :44: benim normalde 14-15. gün yumurtlama günüm çünkü ilaçlada geçmez heralde o süreyi
offff uzamasın dedikçe süreç uzuyor :26:
iğneler yumurtlamanın gerçekleşmesi için vuruluyor zaten, senin yumurtlaman normalse neden iğne yapılacak o kısmı anlayamadım
Canım benim hiç bir belirtim yok. Biri sormasa aklıma bile gelmiyor inancuma günü yaptık aşılamayı o günü de sayarsam 4. günümdeyim. Sadece iğneleri vururken başlayan gögüs sızılarım vardı bayağı tombiş tombiş oldular birde ucu acıyor accık bel ağrısı kasık ağrısı felan hiç biş yok :44: eğer onlar olursa regl olacam diye düşünürüm galiba
İşte şu olumsuz düşünceyi karamsarlığı bi atsan üstünden emin ol daha rahat olacaksın. Zaten seninde ilk aşılaman değilmi? Boşver ilkini deneme olarak düşün olursa çok şükür, olmazsa hayırlısı dersin. Biraz iyi düşün iyi gör bazı şeyleri. Dünyanın sonu değil. Güzel heyecanlar yaşamaya bak stres olup o birkaç ayını kendine zindan etme tatlım.
Senin o kadar uzamaz sanmam. Benim uzamıştı mesela o da yumurtlamam geç oluyor benim iğneyle bayağı uğraştık geliştirebilmek için. Senin öyle bir sıkıntın yok şükür tatiline kafan rahat gidersin
aşılamadan önce bende aşırı stresliydim, ama şimdi sanki sipoşları bana verirken,stresimide enjektörle çekmişler gibibende anlamadımki bide klomenle çok fazla yum. olduğu için dr. korunma önermişti çoğul olur diye çok uyarıldı demişti
hatta bende sordum klomenle çok oldu iğne çok olmazmı sana 2 tane yeterli normaldede yumurtan gelişiyo dedi ama hani yine çok olursa dedim klomen iğne gibi etkili değil kaliteli yum. oluşturuyo dedi
yaa benim eşimin ileri hareketinde sorun var aslında dediğin gibi spermleri ayıklayıp en iyilerini bana enjekte etmeleri olması lazım ama bölede diyememkiyerim fırçayı
chin canımmm dediklerini kesinlikle dikkate alacağımmm bu kezde ertelemicem riske değer en kötü ne yaparım çat. iğnesini vurulup kendim denerim bi ark. öle olmuştu burda konuşmuştuk... ama regl gecikmezse dediğin gibi o kadr zaman uzamaz gibi geliyo banada
aynen deneme olarak sayıcam bu ilk seferi
Canım benim hiç bir belirtim yok. Biri sormasa aklıma bile gelmiyor inancuma günü yaptık aşılamayı o günü de sayarsam 4. günümdeyim. Sadece iğneleri vururken başlayan gögüs sızılarım vardı bayağı tombiş tombiş oldular birde ucu acıyor accık bel ağrısı kasık ağrısı felan hiç biş yok :44: eğer onlar olursa regl olacam diye düşünürüm galiba
İşte şu olumsuz düşünceyi karamsarlığı bi atsan üstünden emin ol daha rahat olacaksın. Zaten seninde ilk aşılaman değilmi? Boşver ilkini deneme olarak düşün olursa çok şükür, olmazsa hayırlısı dersin. Biraz iyi düşün iyi gör bazı şeyleri. Dünyanın sonu değil. Güzel heyecanlar yaşamaya bak stres olup o birkaç ayını kendine zindan etme tatlım.
Senin o kadar uzamaz sanmam. Benim uzamıştı mesela o da yumurtlamam geç oluyor benim iğneyle bayağı uğraştık geliştirebilmek için. Senin öyle bir sıkıntın yok şükür tatiline kafan rahat gidersin
Arkadaşlar biliyorsunuz bir başarısız aşılamam oldu nisan ayında.bir ay ara verdik.Mayıs sonu iğnelere başlayacağım.Benim gibi Haziran ayına umut bağlayan anne adaylarını bekliyorum !! İnşallah bu ay bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Sizin psikolojiniz nasıl?neler hissediyorsunuz?
aluuuuu napıyosun bakalım? aşılamadaşım
Mrhb canım. Benimde 2 tüp ve 2 aşılamam başarısız olmuştu. Cuma günü 3. Aşılamam oldu. İnş bu sefer mutlu haberler alırız.
güzel haberler gelsin artık ne olurrr
Napalım tatlım bekliyoz tatlı bi heyecanlabu durum normal mi ben mi anormalleştim bilemedim bide bugün misafir felan gelecek ona canımı sıkıyorum tam iş yapmayayım dinleneyim derken nerden çıktı bunlaarrrr
Sen nasılsın bacaklarındaki ağrı devam ediyor mu?
cuma günü ilk aşılamam yapıldı,daha çok yeniİnşaallah ☺️ sizin kaçıncı gününüz
cuma günü ilk aşılamam yapıldı,daha çok yeni
Benimde cuma akşam oldu. 27 sinde güzel haberler alırız inş. Benim yolum uzun oldu biraz ama inş sonunda Rabbim mükafatlandırır
Napalım tatlım bekliyoz tatlı bi heyecanlabu durum normal mi ben mi anormalleştim bilemedim bide bugün misafir felan gelecek ona canımı sıkıyorum tam iş yapmayayım dinleneyim derken nerden çıktı bunlaarrrr
Sen nasılsın bacaklarındaki ağrı devam ediyor mu?
Benimde cuma akşam oldu. 27 sinde güzel haberler alırız inş. Benim yolum uzun oldu biraz ama inş sonunda Rabbim mükafatlandırır
aaaa, aynı gün olmuşuz demek, chinerose da cuma günü yaptırdı aşılamasını, üçlendik bak şimdi
inşallah seninde bu sefer tutar,her duamda forumdaki bütün kızlar diye hepinizi ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?