iğneli aşılama için alınıyor canım eğer ilaçları uygun almak istiyorsan.1000 tl tutan ilaç 300 e iniyor rapor sayesinde onun için belgeler gerekli hepsini bilmiyorum
kan testi sonucum negatif arkadaşlar
çabalarım bir işe yaramadığı için üzgünüm...artık tüp bebek yolunda hayırlıs insallah.
Tatlım Fakülteden alınıyor rapor. vukuatli nüfus Kayıt Sureti,eşin ve senin 2 adet vesikalık fotoğraf nüfus cüzdanı fotokopisi ve Aslı nikah cüzdanı fotokopisi her hastane farklı Canım kimi hastane sgk hizmet döküm de istiyoryaa, o zmn bize de söyle öğrenince de bilgimiz olsun cnm, kolay gelsin
üzüldüm cnm, Allah yardımcınız olsun..
Tatlım Fakülteden alınıyor rapor. vukuatli nüfus Kayıt Sureti,eşin ve senin 2 adet vesikalık fotoğraf nüfus cüzdanı fotokopisi ve Aslı nikah cüzdanı fotokopisi her hastane farklı Canım kimi hastane sgk hizmet döküm de istiyor
Tatlım iğneli aşılama alınıyor ablam aldı hatta tam hatırlamıyor o neyseki öğrendim .evet tüp raporu için bu belgelerin dışında iki iğneli aşılama yaptırmak gerekiyor bu aşıların tutmadıgini gösteren rapor istiyor bide fakülte.uygun fiyatla iğneli aşı şarti bu belgeleri doktora vermek .internetten bak istersen google da yazıyor ama Kimi hastane farklı şeylerde istiyoro zmn yine şaşırıcam izninleçünkü bunlar tüp bebek raporu çıkarmak için alınan belgelere çok benziyor ve o da devlet ya da ünv. hastanelerinden alınabiliyor sadece.
Özel annelerim merhaba,
Aşılamamı yaptırdım geldi. Başlıyorum anlatmaya
Tüp bebek merkezine gittik kaydımızı yaptırdık. Eşimi hemen odaya aldılar. Bi 45 dakika sonra çıktı (Bu arada Oda ve banyo olması çok hoşuma gitti) Sonra bir kaç saat doktoru bekledik. Tabi bu arada eşimin spermleri yıkandı. Sonra doktorumuz 12 buçukta geldi. Beni odaya aldılar. 3 hemşire benimle ilgilendi. Bir tanesi eşimin sperminin bulunduğu tüpü bize gösterdi. Üstünde adı soyadı yazıyordu. Sanırım başkasına ait olmadığını bize ispatlamak istedilerDiğer hemşire elinde bununan dosyaya bana sorduğu soruların cevaplarını yazıyordu (ameliyat geçirdinmi, ilk aşılaman mı vs vs..) Diğer hemşirede soyunup dökünmem için beni yönlendiriyordu. Bir ilgi bir alaka bayağı iyi buldum o merkezi sonra odaya doktor geldi. beni o çatal sedyeye yatırdılar. Doktorum o aleti yerleştirdi (bu sefer biraz acıdı ya :44: ) sonra ince uzun bir hortumla hemşirenin elindeki sperm tüpünden o birkaç damlalık sıvıyı çekti hemen bana enjekte etti. Sperm şeffaf su gibi ve az miktardaydı biraz şaşırdım doğrusu.. Sonra beni yarım saat yatırdılar bu sırada bana işlem uygulanırken eşim hemen odanın içindeki paravanın arkasındaydı. Onu çıkarmadılar dışarıya orda olmasına sevindim :) sonra doktorum bana da CRINONE Jel ve Folik Asit yazdı (ben folik plus 90 aldım). Yalnız bu jeli nasıl uygulayacağım bilemiyorum. Prospektüsü çok kafa karıştırıcı değil mi? Artık deneme yanılma yoluyla halledeceğiz. Birde içinde 14 tane var sadece bu kutuyu kullanıp bi daha kullanmayacakmıyım bilemedim?
Sonra doktorum dediki adet gününü bekle (test için) eğer adet günün geçerse 1 hafta sonra, yok adet olursan 2 gün sonra kan testi yaptır. Hocam kaç gün sayayım dedim. Sakın gün falan sayma dedi. O güne gelecem diye butun psikolojinizi bozuyorsunuz dedi (e şimdi daha mı iyi oldu yani) valla napacam bilemedim. Zaten benim reglim 1,5-2 ayda anca oluyor. Onu nasıl bekleyecem bakalım. Sizin tecrübelerinize ihtiyacım var bu aşılama tutmadıysa normal şartlarda 15-16 gün sonra mecburen adet olmam lazım değil mi? Cevaplayabilir misiniz? İşte benim durumum budur. Öptüm hepinizi... Ha bu arada tüm işlemlere 1.000 TL verdik çıktık..
haydi hayırlı uğurlu olsun cnm, mübarek gün, mübarek aylar, Allah yardımcınız olsun cnm..evet aldığın hormon takviyesinden dolayı gecikme yaşamadan adet olabileceğini düşünüyorum. gecikme olursa bebeden olur inşallaaahhh
hayırlı olsun canım inşallah tutar.ilk aşamayı geçmişssin şimdi en zor olan bekleme aşamasındasın:) bence ıkı hafta beklemen yeterli kan testi yaptırmak icin varsa kesin belli olur bu süre sonunda.ben bugun 9. günümdeyim yarıyı gectim yani. bu 9 günde bi umitlendim bi olmadı dedim üzüldümÖzel annelerim merhaba,
Tüp bebek merkezine gittik kaydımızı yaptırdık. Eşimi hemen odaya aldılar. Bi 45 dakika sonra çıktı (Bu arada Oda ve banyo olması çok hoşuma gitti) Sonra bir kaç saat doktoru bekledik. Tabi bu arada eşimin spermleri yıkandı. Sonra doktorumuz 12 buçukta geldi. Beni odaya aldılar. 3 hemşire benimle ilgilendi. Bir tanesi eşimin sperminin bulunduğu tüpü bize gösterdi. Üstünde adı soyadı yazıyordu. Sanırım başkasına ait olmadığını bize ispatlamak istedilerDiğer hemşire elinde bununan dosyaya bana sorduğu soruların cevaplarını yazıyordu (ameliyat geçirdinmi, ilk aşılaman mı vs vs..) Diğer hemşirede soyunup dökünmem için beni yönlendiriyordu. Bir ilgi bir alaka bayağı iyi buldum o merkezi sonra odaya doktor geldi. beni o çatal sedyeye yatırdılar. Doktorum o aleti yerleştirdi (bu sefer biraz acıdı ya :44: ) sonra ince uzun bir hortumla hemşirenin elindeki sperm tüpünden o birkaç damlalık sıvıyı çekti hemen bana enjekte etti. Sperm şeffaf su gibi ve az miktardaydı biraz şaşırdım doğrusu.. Sonra beni yarım saat yatırdılar bu sırada bana işlem uygulanırken eşim hemen odanın içindeki paravanın arkasındaydı. Onu çıkarmadılar dışarıya orda olmasına sevindim :) sonra doktorum bana da CRINONE Jel ve Folik Asit yazdı (ben folik plus 90 aldım). Yalnız bu jeli nasıl uygulayacağım bilemiyorum. Prospektüsü çok kafa karıştırıcı değil mi? Artık deneme yanılma yoluyla halledeceğiz. Birde içinde 14 tane var sadece bu kutuyu kullanıp bi daha kullanmayacakmıyım bilemedim?
Sonra doktorum dediki adet gününü bekle (test için) eğer adet günün geçerse 1 hafta sonra, yok adet olursan 2 gün sonra kan testi yaptır. Hocam kaç gün sayayım dedim. Sakın gün falan sayma dedi. O güne gelecem diye butun psikolojinizi bozuyorsunuz dedi (e şimdi daha mı iyi oldu yani) valla napacam bilemedim. Zaten benim reglim 1,5-2 ayda anca oluyor. Onu nasıl bekleyecem bakalım. Sizin tecrübelerinize ihtiyacım var bu aşılama tutmadıysa normal şartlarda 15-16 gün sonra mecburen adet olmam lazım değil mi? Cevaplayabilir misiniz? İşte benim durumum budur. Öptüm hepinizi... Ha bu arada tüm işlemlere 1.000 TL verdik çıktık..
hayırlı olsun canım inşallah tutar.ilk aşamayı geçmişssin şimdi en zor olan bekleme aşamasındasın:) bence ıkı hafta beklemen yeterli kan testi yaptırmak icin varsa kesin belli olur bu süre sonunda.ben bugun 9. günümdeyim yarıyı gectim yani. bu 9 günde bi umitlendim bi olmadı dedim üzüldüm(( ikinci asılamamdı. Turkiyedede degilim yurt dışında yaptırdım. zaman cabucak gecer umarım güzel haberler alırız
tebrikleeeeerrrrrrrrÖzel annelerim merhaba,
tebrikleeeeerrrrrrrr
yahu hemşire yok eskişehire alıştınmı, yok tatile nereye gideceksin derken,doktorum geçmiş olsun canım dediSen ne yaptın canım iyi geçti mi?
canım benim o kadar güzel anlatmışsın ki,aşılama olayından korkanlar bu yazıyı okumalı bence..bende aşılama oldum ama bu kadar güzel yönlerini görmedim.rabbim kucağını sağlıklı bir evlatla doldursun..Özel annelerim merhaba,
canım benim o kadar güzel anlatmışsın ki,aşılama olayından korkanlar bu yazıyı okumalı bence..bende aşılama oldum ama bu kadar güzel yönlerini görmedim.rabbim kucağını sağlıklı bir evlatla doldursun..
yahu hemşire yok eskişehire alıştınmı, yok tatile nereye gideceksin derken,doktorum geçmiş olsun canım dedi
bugün işteyim,çalışıyorum, havadan mı benden mi bilmem çok sıkıntılıçok iyi valla inşallah kendine de dikkat ediyorsundur tatlım.
bugün işteyim,çalışıyorum, havadan mı benden mi bilmem çok sıkıntılıbacaklarım ağrıyor, oda sanırım crinone jelin yan etkilerinden, 100 tane yan etki yazmışlar
sen nasıl hissediyorsun
Bende hiç bi belirti yok ya normal mi bu durum anormal mi bilemedim :44: aklıma bile gelmiyo bazen hamile olabileceğimjel inde bi etkisini göremedim. Burda arkadaşlar jel parça parça dökülüyor falan diyorlardı öyle bişeyde olmadı. Bilemedim valla :44::44:
sıkmadan önce ateşölçerde yaptığımız gibi iyice sallayıp hem homojen hale getirmek hemde tüpün ucuna toplamak lazım, o zaman sıkıntı olmaz sanırım
bende bilmiyorum jeldenmi? yoksa sürekli oturmaktanmı,yada kendimi mi dinliyorum bilmiyorum,ağrıyo işte bacaklarım
benim aşırı baş ağrım vardı iğne yaparken, bacaklarımda morarma vardı,iğneyi bacaktan yaptığım için, aman ben herşeye razıyım,yeterki gelsin bebişlerCanım senin iğne yaparkende bacakların ağrıyordu değil mi? Yanlış hatırlamıyorsam :44:
Jel uygulamasını doğru yaptığımı umuyorum sadece içimden çıkardığımda ucunda biraz daha jel kalmıştı ama zaten prospektüsünde jel kalabilir falan yazıyordu bende çok umursamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?