Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yaa o nasıl bir gerginliktir nasıl bir ruh halidir değilmi insanı kasar gerer kırıp dökmek ister
inşallahhh dediğin gibi değildir canımmm belli olmaz bu işler hamilelik belirtilerindede gerginlik sinirlilik oluyo
dur bakalım hele az kaldı bende izne çıkıyorum pek giremem heralde haftaya cumaya kadar
bende yana yakıla temmuzu bekliyorum aşılama yaptırmak için

az önce sevdiğim bi abimle konuştum 42 yaşında 2 çocuğu var karısıylada arası iyi değil bilirdim demezmi hanım hamile
kaza oldu ceket atsam kalıyo şaştım
yani içim buruk üzüldümmm neden 1,5 yıldır her ay düzenli takiple yap olmasın

slm canım bişey sormak istiyorum aşılama oldunmu oluckmısın bilmiyorum ama ben bu ay aşılama olacağım inş bir sorum olacak kasıklarım fena ağrıyr adet olcm kesin doktr adetnn 3.günü gel dedi ama 3.günü pazar gününe denk geliyor doktor yok ogün yarında randevular dolu adetimn 4.günü çokmu geçç olur iğnelere nezamn başlanıyor kafam çok karıştı

arkadaşlar lütfen yardımcı olun aşılama olacağm bu ay kısmetse iğnelere adetin kaçıncı günü başlanıyor acaba doktora adetn 4.günü gitsem çok mu geç olur

Valla ne belirtisidir bu bilemedim. Ya gerçekten bu aralar fena halde sıkkınım ondan ya da regl öncesi sendrom yaşıyorum bilemedim :44:
İşte Allah kimine çifter çifter verir kimine vermek için ne yollar arattırır.. Nasip kısmet

arkadaşlar lütfen yardımcı olun aşılama olacağm bu ay kısmetse iğnelere adetin kaçıncı günü başlanıyor acaba doktora adetn 4.günü gitsem çok mu geç olur

Ben 4. gün gitmiştim. O gün başladım iğneye Bir sıkıntı olmadı...

bence sıkıntı olmaz canım ama banada 2. gün gel dedi doktorum :44: benim dr. a mesajla sorabiliyorum soracağım bişey olunca
sende en azından uğrasan randevu almasanda gidip görünsen yada arasan için rahat etmiyecekse

ama sıkıntı olmaz gibime geliyor bak 4. gün başlayan arkadaşlarımızda var...

bende hayırlısı ile temmuz 7 gibi adet olursam başlayacağım 2 aydır erteliyorum bazı sebeplerden şimdide dr tatilde olurmuş kafayı yerim herhal

evet chinrose cim nasip kısmet isyan etmekte istemiyorum allah bilir ne zaman isterse ama çok oldu yaa gelsin artık

çok sağol hafta sonu iğneyi bulmaktada sıkıntı yaşarım zaten 4.günü başlarsam problem olmaz sanırım kan testi vs yapılıyormu peki

çok sağol hafta sonu iğneyi bulmaktada sıkıntı yaşarım zaten 4.günü başlarsam problem olmaz sanırım kan testi vs yapılıyormu peki

benim bildiğim yapılmıyor bi muayene edip sorun olup olmadığına bakılacak sonra ona göre iğne vercek
belkide hormn testlerini yeniler ben en son kasımda yaptırdım çünkü bu zamana kadar olmayınca artık aşılamaya sıra geldi dedi..

anladım cnım doktora ulaşabilirsem telden bir bilgi alsm kafam rahatlyck

anladım cnım doktora ulaşabilirsem telden bir bilgi alsm kafam rahatlyck

Ben reglin 3. günü gittim gebelik testi istedi birde hormon testlerini istedi. Sonra tüm bu testlerini topla yarın gel dedi. 4. gün gittim baktı sonuçlara aşılamaya başlayabiliriz dedi. Hemen iğne yazdı rapor çıkarttırdı. O gün başladım iğnelere...

gebelik testini adetliykenmi istedi ozaman ben yarın devlet hastanesine gidip hormon testi ve gebelik testi yaptırayım hangi hormonlara bakıldı ona göre devlet hastanesindeki doktordan onları isteyeyim cnm

gebelik testini adetliykenmi istedi ozaman ben yarın devlet hastanesine gidip hormon testi ve gebelik testi yaptırayım hangi hormonlara bakıldı ona göre devlet hastanesindeki doktordan onları isteyeyim cnm

Evet adetimin 3. günüydü gebe olmadığımı yinede ıspatlamam lazımdı :) diğer testler; E2, FSH, LH, PRL, ST3, ST4, TSH, HEMOGRAM

Evet adetimin 3. günüydü gebe olmadığımı yinede ıspatlamam lazımdı :) diğer testler; E2, FSH, LH, PRL, ST3, ST4, TSH, HEMOGRAM

çok sağol canım cumartesi günü öğleden önce poliklinikler bakr inş bunları not alayım ona göre doktordan rica ederm özel hastanelerde maliyetli oluyr biraz ben önlemimi alayım ona göre gideyim pazartesi sorun olmasın çok teşkkr edrm aşılama oldunmu peki senn

Rica ederim canım. Yardımcı olmaya çalışırım sana. Sağolsunlar burda çok arkadaşım bu işlere giriştiğimde çok yardımcı olmuşlardı bana. Bende elimden geleni yaparım senin için. Benim geçen hafta Cuma günü oldu aşılamam 8. gündeyim bugün.
Herhangi bir polikliniğe git evet, orda 80 TL ye mal oldu benim hormon testleri. 20 TL de gebelik testi için aldılar. Özel hastaneye gidiyorsan eğer bu testleri yaptırmak çok pahalıya patlar maalesef...

ben testleri devlet hastanesinde yaptırım eğer yarın doktor varsa rica ederim inş yarın yaptırırm

inş tutmştr aşılaman

peki iğneye nekadar verdin ve aşılama maliyetin nekadar tuttu toplam ilaçlarla vs

2 kutu gonal-f ve 1 kutu ovitrelle devlet desteğiyle 245 TL gibi bişey tuttu. Ama ben bu 2 kutu gonal-f bana yetmeyince 2 kutu daha aldım. Bu son aldığım 2 kutuyu devlet karşılamadı hakkımı doldurmuşum. Ecza deposundan her birine 210 TL verdim. Benim doktorum 16 günde yumurtalarımı olgunlaştırdı. hep yavaş yavaş arttırdı dozajları. Bir anda 75 i vurdurup 100 lere çıkartmadı. Kademe kademe gittik sağlam olsun diye. Sonra yumurtalar olgunlaşınca muayenenin olduğu akşam çatlatma iğnesini vurdurdu. 2 gün sonra da aşılamayı yaptı. Aşılama ücretim (sperm yıkama, tüp enjeksiyon dahil) 1.000 TL tuttu. Aşılama sonrası vajinal jel ve folik asit verdi. Jel 90 TL folik plus ta 9 TL ydi galiba...

iğnelerle berabermmi 1000 tl tuttu iğneler hariçmi senn sorunun nedir peki neden 2 kutu daha iğne alamaya gerek kaldı her kutunun içinde kaçtane var senide soru yağmruna tutuyrm kusura bakma

devlet desteğinn şartı nedir peki

senn kaç yumurtan gelişti

İğneler dışında sadece aşılama 1.000 TL
2KUTU GONAL-F 1 KUTU OVİTRELLE 245 TL
2 KUTU TEKRAR GONAL-F 210+210 TL=420 TL
Hepsi toplam 1.665 TL tuttu.
Aşılama sonrası;
VAJİNAL JEL=90 TL
FOLİK PLUS=9 TL
Toplam 99 TL de aşılama sonrası harcadım.

Benim çok fazla iğne kullanmamın sebebi doktorun benim yumurtalarımı yavaş yavaş uyarmasıydı. Bizdeki sorun bende. Rahim filmi çektirdim tüplerım tıkalı cıktı sonra laporoskopi oldum tüplere müdahale etmek için. ameliyatta sol tupum açık çıktı ama kanallarım geniş ve ilhitaplıydı. İltihapı antibiyotikle iyileştirdiler. Tek tuple aşılama yapalım dediler. Sol tüpüm açık ama bana doktor normal yollarla gebe kalmamın riskli olduğunu söyledi çünkü dış gebelik riskim %100 (kanallarım geniş).

Benim aşılama iğnesi evrem ilk 4 gün 37,5 cc sonraki 3 gün 75 cc sonraki 4 gün 112,5 cc sonraki 3 gün 125 cc sonraki 4 gün 150 cc (günlerde farklılık olabilir çetele tuttuğum kağıt yanımda değil kafadan tahmini yazdım) iğne vuruldum. Kutunun içinden cıkan iğneler bana yetmemişti. Hastaneden rıca edip alıyordum. Çünkü ilk başlada hep azar azar vuruldum iğneyi.

Devlet desteğinin şartı doktordan "bu hasta aşılama dışında bir yolla hamile kalamaz" yazısı çıkıyor sanırım. Ben o kağıdı görmedim. Direkt eczanenin sıstemıne düşüyormuş. Birde bana rapor yazdırırken 1 yıllık evlisiniz değil mi demişlerdi...

ama doktorum bana 3 yıllık evli olma şartı birde 23yaşını doldurmuş olman gerekiyor demşti ben 3 yıllık evliyim ama resmiette 2 yıl yaşımda 23 girmedim henz size doktorunuzmu çıkarttı raporu çok sağol canım ayrıntısıyla yazmışsız allh razı olsun inş emeklerin boşa gitmez şimdi ben pazartesi yani adetimn 4.günü doktora gideceğim hormon faln isterse pazartesi yaptıracğm çünkü yarın devlet hastaneelri poliklinkleri hizmet vermiyomş yani iğne salı gününe kalır yani adetimin 5.gününe inş problem olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…