ama doktorum bana 3 yıllık evli olma şartı birde 23yaşını doldurmuş olman gerekiyor demşti ben 3 yıllık evliyim ama resmiette 2 yıl yaşımda 23 girmedim henz size doktorunuzmu çıkarttı raporu çok sağol canım ayrıntısıyla yazmışsız allh razı olsun inş emeklerin boşa gitmez şimdi ben pazartesi yani adetimn 4.günü doktora gideceğim hormon faln isterse pazartesi yaptıracğm çünkü yarın devlet hastaneelri poliklinkleri hizmet vermiyomş yani iğne salı gününe kalır yani adetimin 5.gününe inş problem olmaz
Aşılamada 3 yıl değildir ya benden 1 yıllık şart istediler çünkü :44: yaş olayını bilmiyorum ben 32 yaşındayım çünkü. Raporu hastane çıkardı evet, doktor aradı bölüm sekreterini onlara yazdırdı. Ben Ankara Medicana da tedavi görüyorum. İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın. İğneye 5. gün başlarsın bir sorun olmaz. Bu arada ben 4. gün demiştim ama yanlış söylemişim 4. gün test yaptırıp 5. gün iğneye başladım. Çünkü araya 19 mayıs tatili girmişti geç gitmiştim bende şehir dışına çıkmıştım. Bir sorun olmadı çok şükür.
canım nasılsın bende seni merak ettim , haber varmı diye bakmaya gelmiştimm
İyiyim tatlım sen nasılsınbekliyoruz bakalım. Henüz 8. günüm tık yok
Allah iyilik versin cnm bende hamd olsun iyiim . hakkında hyırlısı olsun inş. cnm ... önemli olan senin iyi olman ne olur moralini yüksek tutdualarım sizlerle
Aşılamada 3 yıl değildir ya benden 1 yıllık şart istediler çünkü :44: yaş olayını bilmiyorum ben 32 yaşındayım çünkü. Raporu hastane çıkardı evet, doktor aradı bölüm sekreterini onlara yazdırdı. Ben Ankara Medicana da tedavi görüyorum. İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın. İğneye 5. gün başlarsın bir sorun olmaz. Bu arada ben 4. gün demiştim ama yanlış söylemişim 4. gün test yaptırıp 5. gün iğneye başladım. Çünkü araya 19 mayıs tatili girmişti geç gitmiştim bende şehir dışına çıkmıştım. Bir sorun olmadı çok şükür.
sağol canım bende şimdi doktorumla görüştüm pregon 300 alıcakmışım hani pazartesi geç olursa hemen yarın öğleden önce alayım diye sordum şimdilik 1 kutu al duruma göre bakarız dedi 4.günü erken gel kan testi faaln isteyeceğim dedi pazartesikan testini devlette yaptırırm öğleden sonrada testler çıkar iğnem hazır olmuş olur başlarız inş sorun olmaz canım kaç kere raporla ilaç alma hakkımız var acaba
İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım. Valla benim yazdığım işte 2 kutu gonal-f 1 kutu da ovitrelle yi karşıladı. Daha da karşılamayacak sanırım. Çünkü ben üstüne 2 kutu daha aldım biliyorsun ikisine de devlet destek vermedi. Hakkımı doldurduğum için...
Amin tatlıımm duaların için çok teşekkür ederim.İnşallah tez zamanda senin de tekrar başladığını duyarız
gonal f kaçlıktı canım 1 kutunun içinde kaç tane oluyor birde iğne kalemi kaç tane içinde
sağol canım bende şimdi doktorumla görüştüm pregon 300 alıcakmışım hani pazartesi geç olursa hemen yarın öğleden önce alayım diye sordum şimdilik 1 kutu al duruma göre bakarız dedi 4.günü erken gel kan testi faaln isteyeceğim dedi pazartesikan testini devlette yaptırırm öğleden sonrada testler çıkar iğnem hazır olmuş olur başlarız inş sorun olmaz canım kaç kere raporla ilaç alma hakkımız var acaba
tedavin şimdiden hayırlı olsun cnm , bende puregon 300 kullandım .. eğer birgün tekrar başlarsam tedaviye yine puregon istiyecem bana başka ilaç işlemiyor
gonal-f 450ml lik kutunun içinde 5-6 tane iğne vardı sanırım birde küçük tüp oluyor toz dolu bir tüp yanında da içinde sıvı olan bir şırınga. o sıvı dolu şırıngayı toz bulunan tüpe enjekte ediyorsun sıvıyla toz karışıyor ve bu karışımın doktorun belirttiği kadarını göbeğine vuruyorsun. benim karışımımı hemşire yapmıştı. Orda sana tek tek anlatacaklar nasıl yapman gerektiğini nasıl iğne olacağını falan detaylı anlatıyorlar. Sen ilacını al git onlar yönlendirir seni.
canım peki 1 kutunun içinde kaç tane var ve kaç kalem var 1 kutu yettimi sana
bir kutuda sadece bir tane var cnm ,bir ince kalem var 6 7 tanede iğne ucu var , kullanacağın doza bağlı eğer az kullanırsan 1 ya da en fazla 2 kutu kullanırsın , ben çok fazla aşılama olduğum için baya kullandım cnm ,, ilk raporda 5 kutu aldım , onlar bitti , sonra 5 kutu daha almıştım ,, hamile olduktan sonra kalanları doktoruma verdim 4 kutu kadar , sonra erken doğumla bebeğimi kaybettim ,, daha sonraa doktor bana elinde olan iğnelerden vermişti onlarla bir kez daha aşılama olmuştum ,
çok fazla aşılama derken canım ilk aşlamaanda kaç kutu kullandın peki
çok fazla aşılama derken canım ilk aşlamaanda kaç kutu kullandın peki
inan hiç hatırlamıyorum canım kaç kutu kullandığımı ilk aşılamamda en fazla 1 veya 2 dir , 6 kez aşılama oldum ben sicilim baya kabarıksanırım 5 kutu iğneyle 3 aşılama oldum , bir tanede iptal edildi çok yumurtam oldu diye onuda sayarsak 4 aşılama oldum 5 kutu iğneyle.
anladım canım çocukların var dğeilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?