Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok şükür bir kızım var cnm , cennette de bir oğlum var .. Rabbim sizlerede nasip etsin sağlıkla inş.

amin canım bbaşın sağolsun allh kızınada uzun ömürler versin ilk aşılamn tutmuşmuydu birde senin sorun neydi yani rahatsızlığın

amin canım bbaşın sağolsun allh kızınada uzun ömürler versin ilk aşılamn tutmuşmuydu birde senin sorun neydi yani rahatsızlığın

amin cnm . evet tuttu , ama düşükle sonuçlandı , eşimde sayı azlığı var , bende de kanda pıhtılaşma var .

amin cnm . evet tuttu , ama düşükle sonuçlandı , eşimde sayı azlığı var , bende de kanda pıhtılaşma var .

anladım canım tşkrr edrm cvpların için bende şimdi kuzenimn eşini aradım eczanede çalışıyor iğneyi en fazla 170 indirebildik oda başka şehirde kargolayacak bana pazartesine gelir inşllh bburdada bir eczaneyle görüştük bakalım ondan haber bekliyorum o daha çok düşerse burdan alıcam

hımm evet cnm ilaçlar biraz pahalı ,Allah yardımcın olsun inş.

Sizde sorun kimde?

kızlar benim dr. bir iğne 400 tl dedi 2 tane yaparız 800 tutar dedi bu rapor nasıl oluyor ki sgk lılara daha uygun değilmi
ben maddi açıdan sıkıntı yok yeterki tutsun diyorum hep ama böyle uyguna alınıbiliyorsada neden fazla ödeyelim dimi :26:

Sizde sorun kimde?

canım bende pcos var yumurtlama sorunum var adetlerim çok çok düzensiz ilaçsız olmuyorum dneecek kadar

eşimin morfolojisi ve hareketinde biraz problem var çok kötü değil aama mükemmelde değil orta seviyede
sayımız iyi ama

valla arkadaşım iğnenin adı ne kaçlık birde

benmmki puregon300 normal fiyatı 260 dı tanıdık olduğundan indirttik hatta en son 150 ye indirttik bende 2 kutu kullanırım büyük ihitimal çatlatma iğnesinide indirttirz toplam 350 falan tutar herhalde

Anladım canım inşallah tez zamanda iyi sonuçlar alırsınız. Peki tüplerine bakıldı mı? Orda da bir sıkıntı yok değil mi?

Anladım canım inşallah tez zamanda iyi sonuçlar alırsınız. Peki tüplerine bakıldı mı? Orda da bir sıkıntı yok değil mi?

hsg çektrdm canım yok çok şükür tüplerim açık normal ama rahim arkaya dönükmüş

Rahim arkaya dönük olunca ne oluyor acaba? İlk defa duydum da..

çoğu doktorr sorun olmaz diyorlarda bazı doktorlar zorlaştırdığını düşünüyor halk arasındada rahim tersliği gebeliği zorlaştırır diyolar zaten ilaçlarla yumurtlayıp gebe kalmaya çalışıyrm birde bu zorlaştırrsa hiç olmaz oyüzden aşılama benm için daha mantıklı geliyor doktorda aşılaama dedi direk rahimle alakalı değil ama benm ve eşimn durumu için aşılama dedi

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur canım. Tabi aşılama daha sağlıklı ve kesin hemde süreci uzatmıyor, o bakımdan iyi..

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur canım. Tabi aşılama daha sağlıklı ve kesin hemde süreci uzatmıyor, o bakımdan iyi..

inşallah hem manevi anlamda hem maddi anlamda çabalarımz boşa gitmez olumsuz bir durumda ben çok yıpranırım çok çabuk pes ediyorummmm bugün rüyamda çok güzel erkek bir bebk yanımda yatıyordu inş gerçek olur

geçmiş olsun cnm hsg zormu? ben korkuyomda

sağol canım valla ben çok korkağım oyüzden anestezili çektirdim bişey hissetmedim kendime gelince ama ilk yarım saat kasığımda ve ve vajinamda ağrı oldu biraz kanammda oldu bana göre anestezili çektir derim kişiden kişiye değişiyormuş acı durumu ben aşılamayı bile anestezii altında yaptıracağım

Hayırlara çıksın inşallah

bnde çok korkağım bnde anastezi istiyim ozamn
fiyatı ne kadardı özeldemi çekildin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…