Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cvp verdiğin için tşk ederim.
inş muradın gerçek olur rabbim dilediğini verir. çifter çifter
kayseride değilsin sanırım dimi
sorularımıda yaptırdığım zaman evre evre sorarım inş

cvp verdiğin için tşk ederim.
inş muradın gerçek olur rabbim dilediğini verir. çifter çifter
kayseride değilsin sanırım dimi
sorularımıda yaptırdığım zaman evre evre sorarım inş

ben aslında kayseride aşılama yaptıran kardeşlerimi merak ettim nerelerde yaptırdılar nerelerden memnun kaldılar cevap verirlerse sevinirim.
kayseride yaşadığım için burda yaptırıcam ama nereler iyidir pek bi fikrim yok
sadece memoriale gittim orasıda ilgiliydi ücretsiz muayene etti ve herşey dahil 700 dedi

eee nolacak???? :44::44::44::44:

Hafi ya peki ne zaman olacaksın

valla kızlar geçen c.tesi oldum iğnemi. pazar günü sperm yıkatacak lab bulmanız imkansız dedi dr. yine de bulursanız getirin aşılama işlemini yapalım dedi ama yakın bir yer de olması gerekiyordu malum, civarda yoktu, böylelikle aşılama yattı yediğim hormonla kaldım, doğal yolla gebe kalamayacağıma öyle inanmışım ki çok üzüldüm önce, şimdiyse gelecek ayı bekliyoruz.. iki yumurtam gelişmişti biri sağda diğeri solda.. çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki oldu, 2 günde 1 devam edin dedi doktor. devam ediyoruz. hayırlısı olsun. hareket bizden bereket Allah'tan.. :97:

Ayy canım ya olsun belki aşılamaya ihtiyaç duymadan kendiliğinden gelir

canım malesef aşılama meselesinin acılı olup olmaması bünyeye göre değişiyo. bazısı normal bi muayene gibi geçirirken bazısının anasından emdiği burnundan geliyo. iki kez aşılama oldum ikisndede acıdan kıvrandım ve öyle iki dakika falan sürmedi ağlayarak inleyerek geçti.sebebi ise bazılarının rahşm girişi taş gibi sert oluyo ve aletlerle midahale edilmeden o incecik boru bile gecmiyomus. başıma geldi ben bilirim. mahvoldum masada doktor şaşırdı yarım saat ugrastı. 4 gün de adet olur gibi kanamam oldu. demem oki aşılama acısız olabilir ama kişiye göre değişir. anestezi düşünmedüm değil bende ama yinede çektim o acıyı sıkıntıyı keşke tutsaydı tutmadıda...

Valla ilginç, ilk defa duydum. Allah yardımcın olsun zor bir süreç..

merhaba. bende 13haziran' da aşılama oldum. beklemek ne kadar zormuş...
Oyle beklemek zor. Ama benim bugun hiç ımidim kalmadı. Tutmaz sansı çok az diyorlar. yıkıldım...

Çünkü ileri hızlı yıkama sonrası %15 oldu. Bi doktora sorsurdum çok ümitlenmeyin demiş...

Ya sen ne bakıyosun millete boşversene. Sakın umudunu kaybetme baştan pes etme tamam mı? Allah istedikten sonra %1 le de sana o gebeliği yaşatır. Lütfen bunu da herkese dillendirtme... Mümkün olduğunca az kişi bilsin.

Boş yere ümit bağlamanın bir anlamı yok ki... Neyse ya vermeyince Mabud neylesin Sultan Mahmud de mi...

Boş yere ümit bağlamanın bir anlamı yok ki... Neyse ya vermeyince Mabud neylesin Sultan Mahmud de mi...

oohhoo sen hemen su koyu verirsen olmaz böyle. Neye göre ümit kime göre ümit bağlayacaksın ya da bağlamayacaksın. Sen önce kendine sonra doktoruna güven sonrada lütfen dış seslere kulağını kapat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…