Merhaba. Öncelikle kocaammaan bir amin diyorum :)
Çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Benim durumun seninki gibi değildi ama aşılama yaptırcam diyorsan benim durumuma gelmiş oluyorsunben normal yollardan hamile kalamadığım için aşılama yolunu seçtim. İlk aşılamam, bugün 10. günümdeyim. Hastaneyi daha önce duymuştum iyi bir hastane olduğunu biliyorum. Fiyatıda iyi bence, ben 1.000TL ye yaptırdım. Korku yapacak hiçbir şey yok emin ol. Sadece güzel heyecanlar yaşamanı dilerim. Kafana takılan bir şey olursa seve seve cevaplarım.
cvp verdiğin için tşk ederim.
inş muradın gerçek olur rabbim dilediğini verir. çifter çifter
kayseride değilsin sanırım dimi
sorularımıda yaptırdığım zaman evre evre sorarım inş
eee nolacak???? :44::44::44::44:
Hafi ya peki ne zaman olacaksın
valla kızlar geçen c.tesi oldum iğnemi. pazar günü sperm yıkatacak lab bulmanız imkansız dedi dr. yine de bulursanız getirin aşılama işlemini yapalım dedi ama yakın bir yer de olması gerekiyordu malum, civarda yoktu, böylelikle aşılama yattıyediğim hormonla kaldım, doğal yolla gebe kalamayacağıma öyle inanmışım ki çok üzüldüm önce, şimdiyse gelecek ayı bekliyoruz.. iki yumurtam gelişmişti biri sağda diğeri solda.. çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki oldu, 2 günde 1 devam edin dedi doktor. devam ediyoruz. hayırlısı olsun. hareket bizden bereket Allah'tan.. :97:
Arkadaşım şimdiye kadar kadın doğum doktorunda vajinal muayene oldun mu? Eğer olduysan aynen o işlemi yaşıyorsun. Burda bazı arkadaşlar anestezili aşılama yaptıracam diyor hayretler içinde okuyorum... Hayır bunun anestezi alma ihtiyacı nerden doğuyor anlamış değilim. Doktor vajinanı açıyor ipince bir hortuma yıkanmış spermi çekiyor (zaten birkaç damla sıvı şeklinde) o incecik hortumu vajinadan içeri hafifçe girdiriyor ve geri hortumu çekiyor bu kadar. 2dakika bile sürmüyor emin ol. Ne acı ne de sızı yaşayacaksın. Arkadaş afedersin eşinle cinsele ilişki yaşamıyormusun o kalınlıkta birşeyi oranda hissediyorsunda inanamayacağın incelikte hortumu orana sokturmak için neyin anestezisini alıyorsun anlamadım gittii.... Valla biraz dolmuşum sen sorunca içimdekileri kusayım dedim :)
canım malesef aşılama meselesinin acılı olup olmaması bünyeye göre değişiyo. bazısı normal bi muayene gibi geçirirken bazısının anasından emdiği burnundan geliyo. iki kez aşılama oldum ikisndede acıdan kıvrandım ve öyle iki dakika falan sürmedi ağlayarak inleyerek geçti.sebebi ise bazılarının rahşm girişi taş gibi sert oluyo ve aletlerle midahale edilmeden o incecik boru bile gecmiyomus. başıma geldi ben bilirim. mahvoldum masada doktor şaşırdı yarım saat ugrastı. 4 gün de adet olur gibi kanamam oldu. demem oki aşılama acısız olabilir ama kişiye göre değişir. anestezi düşünmedüm değil bende ama yinede çektim o acıyı sıkıntıyı keşke tutsaydı tutmadıda...
17 haziranda oldum bende aşılama beklemedeyim
Evet seker. Cuma oldum. Bugün üçünçü günüm. Sabırsızlıkla sonucu bekliyumm
Ayy canım ya olsun belki aşılamaya ihtiyaç duymadan kendiliğinden gelir
merhaba. bende 13haziran' da aşılama oldum. beklemek ne kadar zormuş...
Oyle beklemek zor. Ama benim bugun hiç ımidim kalmadı. Tutmaz sansı çok az diyorlar.merhaba. bende 13haziran' da aşılama oldum. beklemek ne kadar zormuş...
Oyle beklemek zor. Ama benim bugun hiç ımidim kalmadı. Tutmaz sansı çok az diyorlar.yıkıldım...
Niye öyle diyorlar peki?
Çünkü ileri hızlı yıkama sonrası %15 oldu. Bi doktora sorsurdum çok ümitlenmeyin demiş...
Ya sen ne bakıyosun millete boşversene. Sakın umudunu kaybetme baştan pes etme tamam mı? Allah istedikten sonra %1 le de sana o gebeliği yaşatır. Lütfen bunu da herkese dillendirtme... Mümkün olduğunca az kişi bilsin.
Boş yere ümit bağlamanın bir anlamı yok ki... Neyse ya vermeyince Mabud neylesin Sultan Mahmud de mi...
oyle beklemek zor. Ama benim bugun hiç ımidim kalmadı. Tutmaz sansı çok az diyorlar.yıkıldım...
Senin çok az kalmış :)
gün yaklaştıkça benimde umudum kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?