Tabiki oyle her kafana estiğinde anestezimi yapılır ya :)) valla millet bi garip. Hadi Allah korusun 1. aşılama tutmadı, hadi 2. de tutmadı, 3, 4 her aşılamada anestezimi yapılır. Ne kadar zararlı bir şey. Hadi normal doğum yapmadın sezeryan yapacaksın hadee o zamanda anestezi. Hayatını kafan güzel geçirirsin o olur.. Tabi narkozun verdiği zorlukta cabası...
kızlar öncelikle herkesin bu mübarek günde istekleri kabul olup sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuşurlar inş.
ben 3 yıllık evliyim bikaç kez yumurtlama tedavisi gördüm çatlatma iğnesiyle birlikte ama olmadı. bir buçuk yıl sonra kendiliğmden hamile kaldim fakat 6 haftalıkken gelişimi durdu kalbi atmadı kürtaj olmak zorunda kaldım. zor günlerdi rabbim bi daha yaşatmasın.
aradan bir yıl geçmesine rağmen yine hamile kalamadım
ben bayramdan sonra aşılama yaptırmak istiyorum benim gibi olan varmı ? ben kayseride memorailde yaptırıcam 700 lira dediler herşey dahil.burada yaptıran oldumu daha önce bunu bilmek istedim ilk defa yaptırıcam korku ve heyecan var
sanırım uzun oldu ksr bakmayın bana cvp veren birileri olursa sevinirim allaha emanet olun
Merhaba. Öncelikle kocaammaan bir amin diyorum :)
Çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Benim durumun seninki gibi değildi ama aşılama yaptırcam diyorsan benim durumuma gelmiş oluyorsunben normal yollardan hamile kalamadığım için aşılama yolunu seçtim. İlk aşılamam, bugün 10. günümdeyim. Hastaneyi daha önce duymuştum iyi bir hastane olduğunu biliyorum. Fiyatıda iyi bence, ben 1.000TL ye yaptırdım. Korku yapacak hiçbir şey yok emin ol. Sadece güzel heyecanlar yaşamanı dilerim. Kafana takılan bir şey olursa seve seve cevaplarım.
Yok tatlım hatta ilk denemem tutmayabilir olmazsa da denemiş olurum diye gayet rahatım aslında, hatta olmazsa olmaz gözüyle baktım hep. Aslında sıkıntım 2 gündür olması, başka bişimi oldu acaba diye şüphelendim. Regl dönemlerim çok iyi geçer benim öyle çok ağrı sızı çekmem. 2 gecedir bu olayı yaşayınca korktum niye böyle oluyor diye düşünmeden edemedim. Başka bi sıkıntım mı var acaba :44::44::44::44:
Ya kızlar siZler niye o kadar pahalı yaptırıyosunuz ki ben 300 tl ye yaptırdım. Özel şar hastanesinde 150 hastane 150 de yıkama lab aldı. Size niye pyle pahalı yapıyorlarki
Regl günün ne zamandı cnm? Benim 30 unda. Bugün sanki alttan bişey batıyo gibi oluyo 😔 anlamadım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim istikrarlı bir regl günüm yok maalesefbazen 2 ayda bazen 1,5 ayda regl olurum. O yüzden belli bir günüm de yok napcaz bilemedim o alttan batmalar işte benim regl olacağım zamanlar olur hep :44: sende varmıydı öyle durumlar?
Yok cnm olmaz hiç kasığıma doğru çıkıyor arada. 14 gün sonra tahlil dedi Drum. Aynı günde olduğumuza göre seninde cuma günü öğrenilebilir
İşte bilemedim kendime eziyet etsemde test falan yapmasam mı diyorum
O zaman stres olursun çok. 2 ayda bir olabiliyor dedin dayanabilir misin
Dayanamamm
O zaman yaptırıcaz mecbur 😉
Belkim c.tesi yaptırırım. Annemin orda bi poliklinik var 20 liramı 25 liramı neydi gebelik testi oraya giderim.
Sağlık ocağı ücretsiz cnm. Benim hastanede 50 tlydi.sağlık ocağı ertesi gün sonuç veriyor ama. Bilemiyorum bu hafta geçsin düşünürüm daha 5 gün var 😉
İşte o heyecanla ertesi günü bekleyebilcez mi?
Özel Şar nere? Ben Medicana Ankara da tedavi görüyorum. Emin ol devlet dahil diğer özel hastaneleri çok gezdim. Bu hastanedeki ilgi alaka, doktor tecrübesi, istediğin zaman randevu alabilme rahatlığını hiç bir hastanede bulamadım. Ve doktorumada çok çok güvendiğim için parası hiç gözümde olmadı. Medicana A Sınıfı bir hastanedir. Bu yüzden pahalı (gerçi aşılamayı başka bir tüp bebek merkezinde yaptırdık). Kan tahlili olsun diğer tahliller olsun bende başka hastanede yaptırıyorum. Sadece muayene için doktor için ücret ödüyorum. Yıllardır bir çok hastaneye bir çok doktora deli paralar döktüm. 1 tane olsun tam olsun istiyorum artık. Ben bu yüzden bu hastaneyi ve bu doktoru seçtim.. Tabi burda çok hastane var daha uygun olabilecek. Ama işte işin ucunda güvenilir bir doktor olunca onunla o yolda gitmek zorundayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?