Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bn ondan daha çok korkarım anesteizinin yan etkileride var.o daha thlikeli allah korusun.napalım acısaa bişey olmz.bnm tanıdığım önce anesteziyle normal doğuma girdi sonrada sezeryna aldılar acil.hem anestezi hem narkoz daha kötü oldu nefes darlığı oldu kadında.1 aydır kendine gelemedi.doğumdan sonrada 2 aeliyat daha geçirdi o yüzden allah hayırlısını nasip etsin

kızlar öncelikle herkesin bu mübarek günde istekleri kabul olup sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuşurlar inş.
ben 3 yıllık evliyim bikaç kez yumurtlama tedavisi gördüm çatlatma iğnesiyle birlikte ama olmadı. bir buçuk yıl sonra kendiliğmden hamile kaldim fakat 6 haftalıkken gelişimi durdu kalbi atmadı kürtaj olmak zorunda kaldım. zor günlerdi rabbim bi daha yaşatmasın.
aradan bir yıl geçmesine rağmen yine hamile kalamadım
ben bayramdan sonra aşılama yaptırmak istiyorum benim gibi olan varmı ? ben kayseride memorailde yaptırıcam 700 lira dediler herşey dahil.burada yaptıran oldumu daha önce bunu bilmek istedim ilk defa yaptırıcam korku ve heyecan var
sanırım uzun oldu ksr bakmayın bana cvp veren birileri olursa sevinirim allaha emanet olun

Merhaba. Öncelikle kocaammaan bir amin diyorum :)
Çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Benim durumun seninki gibi değildi ama aşılama yaptırcam diyorsan benim durumuma gelmiş oluyorsun ben normal yollardan hamile kalamadığım için aşılama yolunu seçtim. İlk aşılamam, bugün 10. günümdeyim. Hastaneyi daha önce duymuştum iyi bir hastane olduğunu biliyorum. Fiyatıda iyi bence, ben 1.000TL ye yaptırdım. Korku yapacak hiçbir şey yok emin ol. Sadece güzel heyecanlar yaşamanı dilerim. Kafana takılan bir şey olursa seve seve cevaplarım.

Ya kızlar siZler niye o kadar pahalı yaptırıyosunuz ki ben 300 tl ye yaptırdım. Özel şar hastanesinde 150 hastane 150 de yıkama lab aldı. Size niye pyle pahalı yapıyorlarki

Regl günün ne zamandı cnm? Benim 30 unda. Bugün sanki alttan bişey batıyo gibi oluyo 😔 anlamadım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya kızlar siZler niye o kadar pahalı yaptırıyosunuz ki ben 300 tl ye yaptırdım. Özel şar hastanesinde 150 hastane 150 de yıkama lab aldı. Size niye pyle pahalı yapıyorlarki

Özel Şar nere? Ben Medicana Ankara da tedavi görüyorum. Emin ol devlet dahil diğer özel hastaneleri çok gezdim. Bu hastanedeki ilgi alaka, doktor tecrübesi, istediğin zaman randevu alabilme rahatlığını hiç bir hastanede bulamadım. Ve doktorumada çok çok güvendiğim için parası hiç gözümde olmadı. Medicana A Sınıfı bir hastanedir. Bu yüzden pahalı (gerçi aşılamayı başka bir tüp bebek merkezinde yaptırdık). Kan tahlili olsun diğer tahliller olsun bende başka hastanede yaptırıyorum. Sadece muayene için doktor için ücret ödüyorum. Yıllardır bir çok hastaneye bir çok doktora deli paralar döktüm. 1 tane olsun tam olsun istiyorum artık. Ben bu yüzden bu hastaneyi ve bu doktoru seçtim.. Tabi burda çok hastane var daha uygun olabilecek. Ama işte işin ucunda güvenilir bir doktor olunca onunla o yolda gitmek zorundayım..

Regl günün ne zamandı cnm? Benim 30 unda. Bugün sanki alttan bişey batıyo gibi oluyo 😔 anlamadım.

Benim istikrarlı bir regl günüm yok maalesef bazen 2 ayda bazen 1,5 ayda regl olurum. O yüzden belli bir günüm de yok napcaz bilemedim o alttan batmalar işte benim regl olacağım zamanlar olur hep :44: sende varmıydı öyle durumlar?

Yok cnm olmaz hiç kasığıma doğru çıkıyor arada. 14 gün sonra tahlil dedi Drum. Aynı günde olduğumuza göre seninde cuma günü öğrenilebilir

İşte bilemedim kendime eziyet etsemde test falan yapmasam mı diyorum

Belkim c.tesi yaptırırım. Annemin orda bi poliklinik var 20 liramı 25 liramı neydi gebelik testi oraya giderim.

Sağlık ocağı ücretsiz cnm. Benim hastanede 50 tlydi.sağlık ocağı ertesi gün sonuç veriyor ama. Bilemiyorum bu hafta geçsin düşünürüm daha 5 gün var 😉

İşte o heyecanla ertesi günü bekleyebilcez mi?

Rize de. Ama bir çok yerde sordum saçma sapan paralar söyluyorlar. Halbuki aynı işlemler. Kime ne kadara tutturursalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…