Lütfen böyle düşünme. benim bütün ümidim sizin aşılarınızın tutması. Pozitif bakmak gerekiyor. İnşallah sizlerden güzel haberler alacağız.
Hepimize umut olursun inşallah
Bııfff :44::44::44:
test tarihine kadar herhangi bir belirti hissettin mi? Ağrı sancı gibi?
inşallah bakalım, cuma günü test günüm :18:
Ahh kafamo kadar ilgiliyim gör yani
Hayırlı haberlerini bekliyoruz hep beraber... Bence çok güzel bir netice ile geleceksin ve hepimizi sevindireceksin.
Ya benim hiç ağrım olmadı. Bir tek göğüs sızısı. Oda progestan kaynaklı sanırım. Ama ben teste iki gün kala eşimle çok kötü tartıştım. Sanırım bu kötü yönde etkiledi. Erkekler işte, anlamıyorlar hiç insanın durumunu....
ya böyle umursamaz davranma , bak benimde şevkimi kırıyon
Bilmezmiyiimmm neyi anlıyorlar ki onu anlasınlar
Anlamazlar tabiii. Ama gel gör ki sorun onun. İleri hızlı sayısı çok düşük ve döndü dolaştı ona patladı. Destek alması gereken o ben değilim..... Hayat böyle bir şey işte. Şimdi kafası önünde düşünsün kara kara
Yine de çok üstüne gitme. Şimdi gurur falan yapar. Sana zindan eder hayatı. Alttan al boşver.
Evet haklısın... Bende öyle yapıyorum. Hatta umursamıyorum artık. Başının çaresine bakacak elbette... Görelim bakalım. Ha bu arada eşime keçi boynuzu kürü başladım. Bir arkadaşım bunu tavsiye etti bana. Umarım buda işe yarar.
Evet o bayağı iyiyimiş. Benim doktorumda performansını arttırmak istiyorsan keçiboynuzu kürü yap demişti eşime.
Bunu duyduğum çok iyi oldu.. Mutlu ettin beni. Umarım sonuç alabilirim.
14 gün say gel dedi işte, cuma gideceğim, perşembe akşamı kendim yapsam mı diyorum, yoksa boş umutla gitmeyeyim hastahaneye diye bilmiyorum kararsızım :18::18::18:Cuma günü yapcan mı hemen testi?
Alırsın tabi. Çook duydum ben keçiboynuzuyla spermlerini çoğaltan kaliteleştiren insanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?