Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Lütfen böyle düşünme. benim bütün ümidim sizin aşılarınızın tutması. Pozitif bakmak gerekiyor. İnşallah sizlerden güzel haberler alacağız.

Bııfff :44::44::44:
test tarihine kadar herhangi bir belirti hissettin mi? Ağrı sancı gibi?

Ben bundan böyle beklemedeyim.... bakalım bu ayı boş geçeceğiz. Ağustosta ne olur bilemiyorum tabi. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah....

Bııfff :44::44::44:
test tarihine kadar herhangi bir belirti hissettin mi? Ağrı sancı gibi?

Ya benim hiç ağrım olmadı. Bir tek göğüs sızısı. Oda progestan kaynaklı sanırım. Ama ben teste iki gün kala eşimle çok kötü tartıştım. Sanırım bu kötü yönde etkiledi. Erkekler işte, anlamıyorlar hiç insanın durumunu....

Bilmezmiyiimmm neyi anlıyorlar ki onu anlasınlar

Bilmezmiyiimmm neyi anlıyorlar ki onu anlasınlar

Anlamazlar tabiii. Ama gel gör ki sorun onun. İleri hızlı sayısı çok düşük ve döndü dolaştı ona patladı. Destek alması gereken o ben değilim..... Hayat böyle bir şey işte. Şimdi kafası önünde düşünsün kara kara

Yine de çok üstüne gitme. Şimdi gurur falan yapar. Sana zindan eder hayatı. Alttan al boşver.

Yine de çok üstüne gitme. Şimdi gurur falan yapar. Sana zindan eder hayatı. Alttan al boşver.

Evet haklısın... Bende öyle yapıyorum. Hatta umursamıyorum artık. Başının çaresine bakacak elbette... Görelim bakalım. Ha bu arada eşime keçi boynuzu kürü başladım. Bir arkadaşım bunu tavsiye etti bana. Umarım buda işe yarar.

Evet o bayağı iyiyimiş. Benim doktorumda performansını arttırmak istiyorsan keçiboynuzu kürü yap demişti eşime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…