Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Çok zor yaaa umutlanıyorsun, ümitleniyorsun, bir sürü zaman harcıyorsun, bir sürü para harcıyorsun, manevi olarak yıkılıyorsun, kendini bi olaya duruma hazırlıyorsun ama 2 hafta sonra aldığın sonuç... Elde var sıfır...

3 aşılamaya neredeyse tüp bebek parası ödedim zaten olsa hiç umrumda bile değilde. Manevi ve psikolojik olarak çok yıprandım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3 aşılamaya neredeyse tüp bebek parası ödedim zaten olsa hiç umrumda bile değilde. Manevi ve psikolojik olarak çok yıprandım

Haklısın tatlım. Bakalım biz ne kadar sınanacağız....

Haklısın tatlım. Bakalım biz ne kadar sınanacağız....

Kucağımıza alınca hepsini unutacağızda o gün bir gelse. İlk tüp bebek yaptırınca gebe kaldığımı duyunca mutluluktan 1 aylık maratonun hepsi gitmişti aklımdan.

Kızlaaaarrrrrr selam
20 haziranda ben asılama oldum ve günlerdir beyaz sarı akıntım oluyor. Ama çoğunlukla beyaz ve çok yoğun. Acep gebelik belirtisi olur mu ki bu???

Zenep kamilde, sen nerde tedavi oluyorsun?

Kızlaaaarrrrrr selam
20 haziranda ben asılama oldum ve günlerdir beyaz sarı akıntım oluyor. Ama çoğunlukla beyaz ve çok yoğun. Acep gebelik belirtisi olur mu ki bu???

Bende 20 haziran da oldum zeynep kamilde sen nerde oldun

İyi akşamlar bende yarın ikinci aşılamamı olacağım yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor süreçlerden geçiyoruz sorum şu olacaktı aşılama olanlar oruç tutacak mı acaba yarın doktoruma soracağım ama sizdende bilgi almak istedim

Yarın iftardan sonra olman gerekmez mi. Sonuçta oruç bozacak bir işlem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…