Arkadaşlar bende 37 yaşındayım ve 1 yıldır çocuk istiyoruz her şey normal çıktı hsg hormon sperm sayısı dayanamadım yaşım gereği aşılama olsun dedi doktorum ben direk tüp bebek istememe rağmen geç kalmak istemediğim içinama doktorum aşılmada. Israr etti ve beni ikna etti regl imin 3. Günü yumurta takibine başladık ilaçsız sağ tarafta 3 yumurta var dedi bu yüzden letu denilen bir ilaç ile yumurtaları büyüttü Perşembe akşamı çatlatma iğnesi yapıldı bu sabah saat sekizde spermleri verdik. Saat 10 30 da ilk aşılamam yapıldı bir miktar gaz sancısı gibi ağrım var.ama aşılama sonrası başka bir ilaç ve ilişki önerisinde bulunmadı normalmi anlayamadım
Canm aşılama gecesi ilişki olmuyor sonra gün aşırı yani nir gün arayla
Döllenme gerçekleştiyse 10 güne rahme yerleşiyor. Yani gebelik varsa mutlaka çıkar.
Yani burada okuduğum bilgiler kafamı karıştırdı benim ben öyle ilaç iğne falanda kullanmadım sadece 5 gün letu verdi sonra yumurtalar 17 mm olmuş çok hızlı büyüyorlar 1 gün sonra çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonrada aşılama ama aşılama sonrası tutunmayı arttıracak ilaçta vermedi
Cok acele ediyorsun bence yaptırırsan sonucu mutlaka bildir olur mu
Tutunmayı arttıracak ilaç mı. İyi de yok ki öyle birşey. Kişinin durumu ne ise doktor ona göre tedavi uyguluyor. Bazı hanımlarda vajinal sıkıntılar oluyor ve doktor da bunlar için jeller hapşar veriyor. Demek ki sana gerek görmemiş. Takma kafana. Yat dinlen hiiiççç kalkma.Yani burada okuduğum bilgiler kafamı karıştırdı benim ben öyle ilaç iğne falanda kullanmadım sadece 5 gün letu verdi sonra yumurtalar 17 mm olmuş çok hızlı büyüyorlar 1 gün sonra çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonrada aşılama ama aşılama sonrası tutunmayı arttıracak ilaçta vermedi
Yani burada okuduğum bilgiler kafamı karıştırdı benim ben öyle ilaç iğne falanda kullanmadım sadece 5 gün letu verdi sonra yumurtalar 17 mm olmuş çok hızlı büyüyorlar 1 gün sonra çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonrada aşılama ama aşılama sonrası tutunmayı arttıracak ilaçta vermedi
Kizlar bende 2 gun oldu asilama yaptirali..rabbim herkezin dualarini kabul etsin..ins bu bayram cifte bayram yasariz..dualarinizi eksik etmeyin..rabbim hayiisiyla bebislerimize kavustursun bizi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gerçekten üzülme demek öyle can sıkıcı ki arkadaşım seni çok iyi anlyıroum benim de haftaya belli olacak ama içimde en ufak bir umut yok her an regl olacak gibiyim.Aşılama da 1 ay ara veriliyor diye biliyorum ama senin bilgin var mı
Bugün oruçlu olamayacağım zaten ben aşılamadan sonraki günler için sormuştum
Döllenme gerçekleştiyse 10 güne rahme yerleşiyor. Yani gebelik varsa mutlaka çıkar.
Kızlar benimde negatif. Kan verdim sonucu henüz almadım ama idrardan negatif çıktı.. Başka bahara artık....
arkadaş söylemiş zaten ama evet kistik bir durum söz konusu değilse ara vermeden üst üste denenebiliyor, dr.uma sormuştum ben de bu konuyu
kan testi sonucunu bekliyorum cnm merakla
Canım kan testide 0,1 :)
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah arkadasım. İlk aşılaman mıydı senin de?
arkadaş söylemiş zaten ama evet kistik bir durum söz konusu değilse ara vermeden üst üste denenebiliyor, dr.uma sormuştum ben de bu konuyu
dr.un tut dediyse tut ama geçmiş yıllarda ramazan ayında rahatsızlanıp hastaneye giden ve gebeliğinden haberi bile olmadan bebeğinin rahimde susuzluktan öldüğünü öğrenen bir arkadaş olmuştu kulüpte. Çoğu kişi bilir eskilerden. Tercih senin, istediğin kadar su iç, vitamin al sahura kadar ama 17 saat su kaybı yaşıyor vücut. Benden söylemesi. Allah yardımcın olsun.
Şaka mı bu, 10. gün gebelik çıkan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. inşallah onlardan biri olursun ama bence riske edip kendini demoralize etmekten başka bi anlamı yok o testin. kolay gelsin.
tamamen dr.un tercihine kalmış cnm şart değil. unutup vermemiş bile olabilir ya da gerek duymuyor olabilir şahsi olarak. Allah gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?