Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canm aşılama gecesi ilişki olmuyor sonra gün aşırı yani nir gün arayla

Canm aşılama gecesi ilişki olmuyor sonra gün aşırı yani nir gün arayla

Yani burada okuduğum bilgiler kafamı karıştırdı benim ben öyle ilaç iğne falanda kullanmadım sadece 5 gün letu verdi sonra yumurtalar 17 mm olmuş çok hızlı büyüyorlar 1 gün sonra çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonrada aşılama ama aşılama sonrası tutunmayı arttıracak ilaçta vermedi

Canm bana da vermedi aşılama sonrası bir şey dk belli tedaviyi yapmadan ilerletmez aşamayı

Cok acele ediyorsun bence yaptırırsan sonucu mutlaka bildir olur mu

Tamam yazarım buraya. pazartesi kafaya koydum yaptırıcam. Yoksa da oturup paşa paşa reglimi beklerim napim artık

Tutunmayı arttıracak ilaç mı. İyi de yok ki öyle birşey. Kişinin durumu ne ise doktor ona göre tedavi uyguluyor. Bazı hanımlarda vajinal sıkıntılar oluyor ve doktor da bunlar için jeller hapşar veriyor. Demek ki sana gerek görmemiş. Takma kafana. Yat dinlen hiiiççç kalkma.

Aşılama olduğu gün yok. Bi gün dinlen. İkinci gün çalışmaya devam ☺️☺️☺️☺️

Kizlar bende 2 gun oldu asilama yaptirali..rabbim herkezin dualarini kabul etsin..ins bu bayram cifte bayram yasariz..dualarinizi eksik etmeyin..rabbim hayiisiyla bebislerimize kavustursun bizi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amiiiiinnn arkadasım. Sizde sıkıntı neydi?
Bizde varikosel ameliyatı sonrası yaptırdık işte. İnşallah tutunmuştur bebişlerimiz anneciklerine :)

Bizde de varikosel vardi ama spermlere simdilik fazla zarari olmadigi icin esim ameliyat olmak istemedi.bizde tup bebek merkezine basvurduk ve tedaviye basladik doktorumuz ameliyata gerek yok dedi..ikimizdede sebebi bilinmeyen bi sorun var..oyuzden ilk asilamayla basladik hakkimuzda hayirlisi uns..

arkadaş söylemiş zaten ama evet kistik bir durum söz konusu değilse ara vermeden üst üste denenebiliyor, dr.uma sormuştum ben de bu konuyu

Bugün oruçlu olamayacağım zaten ben aşılamadan sonraki günler için sormuştum

dr.un tut dediyse tut ama geçmiş yıllarda ramazan ayında rahatsızlanıp hastaneye giden ve gebeliğinden haberi bile olmadan bebeğinin rahimde susuzluktan öldüğünü öğrenen bir arkadaş olmuştu kulüpte. Çoğu kişi bilir eskilerden. Tercih senin, istediğin kadar su iç, vitamin al sahura kadar ama 17 saat su kaybı yaşıyor vücut. Benden söylemesi. Allah yardımcın olsun.

Döllenme gerçekleştiyse 10 güne rahme yerleşiyor. Yani gebelik varsa mutlaka çıkar.

Şaka mı bu, 10. gün gebelik çıkan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. inşallah onlardan biri olursun ama bence riske edip kendini demoralize etmekten başka bi anlamı yok o testin. kolay gelsin.

Kızlar benimde negatif. Kan verdim sonucu henüz almadım ama idrardan negatif çıktı.. Başka bahara artık....

kan testi sonucunu bekliyorum cnm merakla

tamamen dr.un tercihine kalmış cnm şart değil. unutup vermemiş bile olabilir ya da gerek duymuyor olabilir şahsi olarak. Allah gönlüne göre versin.

Kızlar doktorum bana her iki aşılamamdada elevit ve çocuk aspirini verdi aşılamadan sonrada sabah akşam vajinal progestan hap verdi birde aşılamanın olduğu gün ve sonraki gün ilişkiye girin dedi sonraki günler ise gün aşırı dedi her doktora göre değişiyor galiba

Herkezin hakkinda hayirlisi olsun..rabbim dualrimizi bu mubarek ayda kabul eder ve isteyen herkez bebislerine kavusur ins

Evet arkadasim ilk hayirlisiylada son olur ins

Yok saka degil arkadasim. Gebelik varsa 10dan itibaren cikar. Neyse aksi olursa dA surpriz olut bana da esime de :) hskkimixda hayirlisi olsun ne diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…