Bizde de varikosel vardi ama spermlere simdilik fazla zarari olmadigi icin esim ameliyat olmak istemedi.bizde tup bebek merkezine basvurduk ve tedaviye basladik doktorumuz ameliyata gerek yok dedi..ikimizdede sebebi bilinmeyen bi sorun var..oyuzden ilk asilamayla basladik hakkimuzda hayirlisi uns..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım kan testide 0,1
Herkezin hakkinda hayirlisi olsun..rabbim dualrimizi bu mubarek ayda kabul eder ve isteyen herkez bebislerine kavusur ins
Insallah iyi sonuclar aliriz dualarin kabul olur arkadasim
Rabbim su sahur vakti kimin ne muradi varsa kabul etsin...rabbim sen buyuksun hakkimizda hayirlisini bizden daha bilirsin sen kimsenin kucagini bos birakma isteyen herkeze hayirli evlat nasip et..
(( kısmet değilmiş cnm . demek henüz vakti saati gelmemiş , hakkında hayırlısı olsun inşallahh
sağlık olsun, bir an önce adet olup yeni lig için hazırlıklara bakıyoruuuz
Ayyyy ne kadar güzel dua etmişsin arkadasım. Agzına yüreğıne bin sağlık inşallah. Allahım dualarımızı hakkımızda hayırlı olacak şekilde kabul etsin inşallah.
Cümle Müslümanın evladına içinde de bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Onceden bu sikinti sadece bende var sanar allaha tovbe hasa neden die istemeden isyan ederdim...ama simdi bakiyorumda tek degilmisim okadar bu dertten sikintisi olanlar varki...oyuzden artik ben die bisey yok biz var dualarim hepimiz icin rabbim nasip ederde kimin olursa bebisi o bebek hem bizim icin mutluluk hemde geride kalanlar icin umut olcak...
Arkadaşlar merhaba,
Bende kısmetse Pazartesi günü aşılama yaptırıyorum. Sadece kafama takılan birşey var. Cums günü doktora gittiğimde sol tarafımda büyüyen tek yumurta 17,5 mm di ve o akşam son puregonu vurup Cumartesi çatlatma iğnesi dedi. Ne varki Cuma akşamı sol kasığımda inanılmaz bir ağrı oldu ve o andan itibaren iki gündür bir ağrı tam anlamıyla diyim yaşadığım söylenemez. Sizce yumurta böyle erkenden çatlar mı? Aşılama öncesi 3 gün perhiz denildiği için biz her ihtimale karşı Perşembe ilişki yaşadık eşimle ama genede sanki pazartesi günü o işlemi bolu boşuna yaptıracakmışım gibi geliyor. Tabiki Allahın takdiri ama insanı tepki hep kontrollü olsun istiyoruz herşey. Allah inşallah şu mübarek Ramazan ayında dileyen tüm kullarının sesini duyar ve hayırlı ve sağlıklı evlatlar gönderir.
Demek ki bu sıkıntı ile öucadele eden herkes aynı süreçlerden geçiyor. Benim de öyle düşünçelerim oldu maalesef ama işte üstesinden geldim yada gelmeye çalışıyorum diyelim. İnşallah bebişler bizi daha faxla bfkletmez
Amin arkadasim..biraz birbirimizi taniyalim..kac senelik evlisin ve kac yasindasin himm.
Amin arkadasim..biraz birbirimizi taniyalim..kac senelik evlisin ve kac yasindasin himm.
canım merhaba, bende cuma günü aşılama oldum ilk kez.
çarşamba günü kontrole gittiğimde yumurtam 18mm idi, dr ogün akşam çatlatma iğnesi olmamı söyledi ve bu gece ilişki dedi, cuma günü de aşılama yaptık.
aynı şekilde bnmde kafamda soru işareti oldu ya cumaya kadar çatlarsa yumurtam diye. dr sorduğumda çarşamba ilişkiyi o yüzden istedim dedi. iğne olduktan 36 saat sora yumurtanın çatladığı öngörüldüğü içinde cuma yaptık aşılamayı.
Allah isteyen herkese bu mübarek ayda inş nasip eder.
Senin durum nedir arkadasım ? Ksç yasındasjn ve ksç yıllık evlisin
Canim bende 1,5 yillik evliyim 26 yasindayim..bizde bastan beri istedik ama 1sene dolmadan tedavi yapmadiklari 7 aydir falan ugrasiyoruz..bakalim herseyin hayirlisi tabii..
arkadaş söylemiş zaten ama evet kistik bir durum söz konusu değilse ara vermeden üst üste denenebiliyor, dr.uma sormuştum ben de bu konuyu
kan testi sonucunu bekliyorum cnm merakla
Canım kan testide 0,1 :)
Şuanki duygularini çok iyi biliyorum inşallah allah bizede nasip eder buradan o güzel haberi yazmay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?