İnşallah şeker. Aslında doktor regl günün ü bekle dedi ama ben bekliyemem ben. 10 gün geçti ni test yapicam sonuç ne olursa olsun yaptırmak istiyorum.
Canm çıkar çünkü çatlatma ignesinin 12. Günü oluyo aşılamanın 10.günü inş pozitif sonuç çıkar .. çatlatma iğnesinin etkisi 12.günde geçmiş oluyor diye biliyorum
İnşallah ama nedense hiç ümidim yok. Tutmazsa ne yapıcam onu da bilmiyorum. Sence nw yapmalıyım bi fikrin var mı
Durmak yok yola devam arkadaşım pes etmeyelim şunu düşünelim verici rabbim zaten biz bunu biliyoruz vesile yi ise bu tedaviler de bulacaz inş
Yeniden mi aşılama yaptırayım yoksa bekleyeyim mi. Of daha sonucu almadım ama b planı yapmaya başladım bile.( neden bir belirti yok ki (
Yeniden mi aşılama yaptırayım yoksa bekleyeyim mi. Of daha sonucu almadım ama b planı yapmaya başladım bile.( neden bir belirti yok ki (
Ben tatilimi yapmadan şurdan şuraya gitmem2. raund Eylülde inşallahh
Bende senin gibiyim canim ama karamsar olmamaya calis..unitma hersey allahtan rabbim kulunu bile bile uzmez vardir bi bildigi..bende dusunmeyeye calisiyorum ama kararliyim gunum gecmeden yapmicam test akisina birakcam..herseyin hayirlisi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen çatlatma iğnesini nerden vurdurdun
Canm sonuç gelsin bi şimdi güzel düşün me imkanın varken kötü düşün me ya tuttuysa onu düşün bak bebiş küser sonra deyim :)))
benim de göbekten vuruldu cnm. dr'un dediğine göbek, kol, popo hiç fark etmez. ama hemşire göbekten yaptı.
benim de göbekten vuruldu cnm. dr'un dediğine göbek, kol, popo hiç fark etmez. ama hemşire göbekten yaptı.
Ya gelmiş olsun da inşallah sağlıkla, ben onun gönlünü alıveririm hemencik :)
:)) canm bazıları karnında 4aylık oluyo bebek haberi olmuyo sen belirtiye takma mücize lere inan:))
4sene önce felan yaşanmış mucize:)) kadının teki rahatsızlanıyo karın agrısı şikayeti ile dk gidiyo dk karnın da ur var diyo ameliyat olması gerektigini söylüyo kadın da şu işimi yapayım öyle giderim bu işimi yapayım öyle giderim derken aylar geçiyo yaptıgı işler de tarla işi öyle basit işler deyil yani gün geliyo kadında bir sancı hemen hastaneye acil ameliyat kocası ameliyat kapısında beklerken dk çıkıyor tebrik ederim oglunuz oldu eşyaları getirin demeye kalmıyo adam bayılıyo oldugu yere:)))))
İnş canm şöyle rahat ol azcık tadını çıkar ben agrım olan yerimi bile seviyorum bebegim diye ne yapalım mutlu olmasını bilecez :))Ayyy agzın bal yesin e mi :)) inşallahhhhhh mucizelerimiz gelmiştir
Ciddimisin bu gerçek mi yaaa :))) çok iyiymiş
Sen ne zaman oldun aşılama arkadasım
Senin peki ağrı var mı yada oldumu hiç
Canm senin dk nasıl bir şey böyle bende pazar akşam igne vuruldum salı sabah aşılama oldu senin dk üşenmiş galiba pazartesi gayet güzel aşılama olurdu zaten 36 saat sonra yapılıyo aşılamaben yumurtalarım istenilen olgunluğa geldiği için 14 Haziran Cumartesi çatlatma iğnemi oldum ancak ertesi gün Pazar olduğu için aşılama olamadım malesef, doğal yolda gün aşırı ilişki önerdi dr mecburen, öyle denedik bu ay, yarından sonra adet günüm, aşılama temmuza kaldı :97:
iğneden sonra diyorsan hayır belirgin bir değişiklik olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?