Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Arkadasım asılaman hayırlı olsun inşallah. Rabbim gönlüne göre versin. Ben de 20 haziranda asılama oldum. İki gün önce benim de senin bahsettiğin şekilde sol bacagımda ağrı vardı. Çekiliyordu resmen. Üzüldüm kist olmasın şimfi bende de mi olmuştur kist yaaaa (

Saol cnm seninkide hayırlı olsun inş kavuşuruz yavrularımıza üzülme herkeste aynısı olacak diye birşey yok az kalmış sonucunu almana inş tutmuşturda ondandır

Test sonucum 1,09

Geçmiş olsun verilen emeklere bağlanılan ümitlere...

Test sonucum 1,09

Sabahtan beri senin sonucunu bekliyordum. seninki olumlu ise ben de umutlanacaktım aynı gün olmuşuz aşılamayı üzülme demek çok saçma Allah hayırlısını versin ne diyim

Tatlım ikimizinde tutmadı... Haziranı negatiflerle kapatıyoruz... Ben eylülde tekrar bu işlemlere girişeceğim. Shibji de doktoruyla görüşüp denemeye devam edecek sanırım.

inşallah gerek kalmadan doğal yoldan gelir miniğiniz bu ay
bende temmuz ortası aşılama yaptırıyorum haftaya regl olunca işlemler..
gelişmeleri yazarım bende

Test sonucum 1,09

Canim ya kelimeler yetersiz tabi bu duruma...uzulme dicem ama nese rabbim birgun nasip eder ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bana akil verin yaa
Asilama yaptiranlar hicmi bisey yapmiyosunuz temizlik alisveris falan...kacgudur dikkat ediyodum ama bugun markete gittim farkinda olmadan baya sey almisim acaba bi sikinti olurmu korktum simdi ya..

Ben çokta dikkat etmedim. Yani aşırı kaldırmamak şartıyla. Ama ne kadar dikkat edebilirsin ki?? Hiç dışarı çıkmaman lazım o zaman.. Çokta düşünmeyip olağan yaşamalısınız.

kızlar 2-3 gün içinde adet olcam sonra aşılamaya başlıcaz ama aklıma takıldı bu tedavi sırasında oruç tutmama engel durum olcakmı

Ben çokta dikkat etmedim. Yani aşırı kaldırmamak şartıyla. Ama ne kadar dikkat edebilirsin ki?? Hiç dışarı çıkmaman lazım o zaman.. Çokta düşünmeyip olağan yaşamalısınız.

Saol arkadasim ya...herkez bisey dio.bugun markete gittim iki poset tasudim die annem demedigini birakmadi bende korkuttn bian..

Allah hepimize sabır manevi güç versin.. Daha öncede yazmıştım.. 30 yaşındayım.. Benim 2. Aşılamam 23 Haziran'da oldum.. Heycanlı bekleyiş devam ediyor.. Hafif kasık ağrım var bilmiyorum olumlu mu yormalıyım? Doktorum 10 Temmuz a kadar regl olmazsan kan tahlili yaptır dedi.. Daha 10 günüm var önceden düşük yaşadığım için şimdiden progestan içiyorum o da bende feci uyku ve iştah artışı yaptı.. Paylaşmak istedim.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Doğru zamanda olsun.. Âmin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol arkadasim ya...herkez bisey dio.bugun markete gittim iki poset tasudim die annem demedigini birakmadi bende korkuttn bian..

Sakınılan göze çöp batarmış canım. Biz farkında olmadan öyle bir kafaya takmışız ki bu durumu. Düşünmüyorum dedimse bile onu düşünmekten başka bir şey yapmamışız aslında... Ağrıları ve sancıları gebeliğe yormayın sakın.. Eğer başarabiliyorsanız kafanızdan aşılama yaptırdığınız gerçeğini çıkarın gitsin... Ama ne kadar mümkün olur bilemiyorum. Allah yardımcınız olsun.

Etrafımda kim varsa herkesin dediği şey şu ; kafaya takınca olmaz kafayı rahat tutmak gerek çok doğru ama böyle bir süreçte olunca ister istemez bir beklenti oluyor.. Ben de aynı şekilde tedaviyi bıraktığımın ayı hamile kaldım ama düşük oldu.. Ben artık şöyle diyorum.. Elimden geleni yapayım gerisi Allah'tan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canim ya haklisin..rabbim hepimizin yardimcisi olsun..bu mubarek ayda dualrimiz kabul olur ins..rabbim hepimize hayirli evlat versin ins tezz zamanda

benim iki kutu puregon bitti yumurta hala 7ml 1cm dahi olmadi devam edicem etmeyede hic gelismiyorki nasil olucak bilmiyorm yani gelisebilirmiki devam etsem

Tebriklerrr darısı basımıza sağlıkla devam eder inşallah

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…