Bende ikinci aşılamamı cumartesi günü oldum adet günüm 13 temmuz ama ilkinde kan vermeye gitmeden birgün önce adet olmuştum birde onda sol ayağım çekilir gibi çok ağrıyordu sol kasığım belim filan 3,5 cm kist oluşmuştu 1 ay ara verdik gitti kist çok şükür bunda ne ağrım ne sızım hiç bişeyim yok
Arkadasım asılaman hayırlı olsun inşallah. Rabbim gönlüne göre versin. Ben de 20 haziranda asılama oldum. İki gün önce benim de senin bahsettiğin şekilde sol bacagımda ağrı vardı. Çekiliyordu resmen. Üzüldüm kist olmasınşimfi bende de mi olmuştur kist yaaaa (
Test sonucum 1,09
Geçmiş olsun verilen emeklere bağlanılan ümitlere...
Tatlım ikimizinde tutmadı... Haziranı negatiflerle kapatıyoruz... Ben eylülde tekrar bu işlemlere girişeceğim. Shibji de doktoruyla görüşüp denemeye devam edecek sanırım.
Test sonucum 1,09
inşallah gerek kalmadan doğal yoldan gelir miniğiniz bu ay
bende temmuz ortası aşılama yaptırıyorum haftaya regl olunca işlemler..
gelişmeleri yazarım bende
Test sonucum 1,09
Kizlar bana akil verin yaa
Asilama yaptiranlar hicmi bisey yapmiyosunuz temizlik alisveris falan...kacgudur dikkat ediyodum ama bugun markete gittim farkinda olmadan baya sey almisim acaba bi sikinti olurmu korktum simdi ya..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben çokta dikkat etmedim. Yani aşırı kaldırmamak şartıyla. Ama ne kadar dikkat edebilirsin ki?? Hiç dışarı çıkmaman lazım o zaman.. Çokta düşünmeyip olağan yaşamalısınız.
Saol arkadasim ya...herkez bisey dio.bugun markete gittim iki poset tasudim die annem demedigini birakmadi bende korkuttn bian..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sakınılan göze çöp batarmış canım. Biz farkında olmadan öyle bir kafaya takmışız ki bu durumu. Düşünmüyorum dedimse bile onu düşünmekten başka bir şey yapmamışız aslında... Ağrıları ve sancıları gebeliğe yormayın sakın.. Eğer başarabiliyorsanız kafanızdan aşılama yaptırdığınız gerçeğini çıkarın gitsin... Ama ne kadar mümkün olur bilemiyorum. Allah yardımcınız olsun.
canm sen aşılama yaptırdın ozman? birde tutmama ihtimali var her ay güçte yetmez nasıl olucak bilmiyorm klomenle dahı hamıle kalabılıyordum (düşük yapsamda) gözüm korktu valla çok kararsızım umudumda kalmadı olması ayrı dert olduktan sonra düşme korkusu bir baska dert allahım hepimize yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?