Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlaaarrr sonuç pozitifff

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli olsun darisi basimiza ins..rabbim.saglikla.kucagana almayi nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Asilama ile mi oldu kaçıncı gününde baktirdin kana kan sonucun nedir lütfen cevapla
..

Çok teşekkürler arkadaşlar evet aşılama ile oldu cnm 13. Günümdü idrarda baktım henüz kan vermedim bakalım hayırlısı

kızlar aşılama nasıl oluyooo ?

Canm adetin iki veya üçüncü günü başlanyo takibe dk sana yumurta geliştirici igne veriyo her şey yolunda gidip yumurtaların istenilen seviyeye gelince de çatlatma ignesi veriyo 36saat sonrada aşılama yapıyo ..daha sonrası ise 15gün merakla sabırsızlıkla bekliyorsun sonuç pozitif mi negatif mi diye:((

Çok teşekkürler arkadaşlar evet aşılama ile oldu cnm 13. Günümdü idrarda baktım henüz kan vermedim bakalım hayırlısı

Tebrikler Canım
Gebelik testi ile mi çift çizgi gördün? Bir de ilk aşılamanmıydı ve nerde yaptırdın

önceki sayfada sordum ama kaynadı heralde 2-3 gün içinde adet olcam sonra aşılama yapcaz oruç tutmama engel bi durum olcakmı aşılama günü dışındA

Bilmiyorum ama bende geceen hafta persembe asilama oldum..2sonra oructu zaten ogun bugundur tutuyorum allahin izniyle bi sikinti olmaz heralde...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hımm aşılama iğne demi ? ne için ki o ben hiç bilmiyorum da

arkadaşlar bu kaçıncı sormam bilmiyorum bana birilerinin yardımcı olması lazım kafam çok bozuk . . bu ay aşılama yaptırıcaktım ilk defa iğne kullanmaya basladım 600ml puregon bir fayda etmedi ikinci puregonu aldım 600ml daha oda bıttı sonuc husran daha önce klomenle gebe kalabılıyordum sorun yoktu doktorum şaşırıyor sen klomenle dahı yumurta elde edebılıyorken ıgnenın tedavıye cevap vermemesı ılgınc dıyo acaba ıgnemı bozuldu falan dıye tahmnde bulundu. .. sormak ıstedıgım şey sizler kac ıgneden sonra yumurta elde ettınız suan 2 ıgne bıttı benm 3.yude alıcam mı ıgneler cok pahalı tup bebek masrafını gecer boyle gıderse yumıurta elde edelımde masrafınıda gectım ama 2 haftadır yerınde sayıyor 1ml ıelrlemedı 7ml kaldılar acaba sonra artarmı yoksa bu ay tedavı bosa mı gıttı hem param hem pskolojım hem aldıgm kılolar bosa gıttı

önceki sayfada sordum ama kaynadı heralde 2-3 gün içinde adet olcam sonra aşılama yapcaz oruç tutmama engel bi durum olcakmı aşılama günü dışındA

Sana kalmış canm ben önceki gün o kadar ağrı çektim ki kasıklarımdan dün de aynı agrısaydı bugün tutmayacaktım çok kötüydü çünkü inş seninin agrın sızın olmaz ve tutarsın canm

Ben 4 kutu gonal-f le aşılama oldum. Son haftaya kadar yumurtalarım istenilen seviyeye gelmemişti. Son hafta gelişti. Oda 20 günümden fazla bir süremi aldı...

Selam kızlar..en son batım 31 mayıstı..aşılama için tahlillerin sonuçlarını bekliyorum..fakat ben hasta olmadım halen..olmam gerekiyordu..folik plus kullanıyorum onun dışında bi ilaç içmiyorum..idrar testinden yaptım dün bişey yok..baş ağrısından mide bulantısından halsizlikten ölüyorum..he birde bir hafta önce smear için örnek verdim örnektten sonra 1 gün boyunca kahverengi lekem geldi..kafam karıştı kan testi yaptırsam mı gebelik için?yoksa bekliyeyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…