inşallaaahhhhhh
bana klomen yazdı bugün dr. 5. günü başla, 5 gün kullan dedi. günde 1 tane. 12. gün ilk kontrol. :94:
bana klomen yazdı bugün dr. 5. günü başla, 5 gün kullan dedi. günde 1 tane. 12. gün ilk kontrol. :94:
hayırlısı olsun bakalım, demekki hormonların iyi düzeyde,hap yeterli gelebilecek
ilk olacak ama çok rahatsın maaşallah, bizede formül ver
sonuç %50 ve yapacak bişey dua etmekten başka.bekleyip görücez Mevlam neyler..
bunu biliyorum ama, inan 10 gündür ne uyku uyuyabiliyorum,ne çalışabiliyorum düşünmekten
hakkımızda hayırlısı
anammmm kuzumm merak etme her şeyin hayırlısı olsun, sen keyfine bakkçık dolaş gez kafanı dağt, inşallah müjdeli haber verirsin bize az bişi kalmış zaten sık dişini 2 gün daha
bu akşam bi keyif yapayım hakkat yahu :))
ben tıp fakültesine gidiyorum, tedavi ile ilgili herhangi ödeme istemediler, sadece ilaçların %35 ini ödedik.
ilaç ne kadar ki zaten klomen kullanmadın mı sen? iğne mi oldun yoksa? dr bana bugün belli bir miktar ödemeden bahsetti ama daha o konuya gelene kadar 10 gün var diye bişi sormadım..
Ben hiç bir ilaç kullanmadım aşılama öncesinde. Doktor yumurtan var ilaca gerek yok dedi. Normal mi bu?
Ben hiç bir ilaç kullanmadım aşılama öncesinde. Doktor yumurtan var ilaca gerek yok dedi. Normal mi bu?
yooo klomeni geçen yıl kullanmıştım.
en son gonal f kullandım, iğne.
ilk kür 450 likti 125 lira ödedim,
ikincisi 300 lük 85 lira.
Kızlar dün bende aşılama yaptırdım.2. Oldu, ben dün yumurtlama testi yaptım. Çift çizgi çıktı güzel ama bugün öğlende yaptım, gene çift yumurtlamış görünüyorum. Sizce ne demek? Çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı mı, yumurtlama pozitif çıktı
hmm, o zmn dr. bana ne ödemesinden bahsetti acep :44: aşılama için kullanılacak iğne alet edevat falan mı alınacak dersinbunun için sağlam bir bütçeye sahip olmak gerektiğini sanmıyorum ama alala.. soraydım iyiydi
bugün 14:30 da yumurta kontrolüne gideceğim,bakalım neler diyecek, eğer yumurta aşılamaya uygun hale geldiyse, neler yapılacağını söyler zaten doktor, bende sana bilgi veririm dönünce.
merhaba, ben de dün 2. aşılamamı yaptırdım. :))
hadi bakalım güzel haberle dön cnm kolay gelsin sana şimdiden, tmm haberleşiriz burdan
inşallahtutar, güzel haberlerini alırız,buna hepimizin ihtiyacı var.
evet insallah, cok ihtiyacımız var güzel haberler almaya. sizde durum nedir? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?