Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlısı olsun bakalım, demekki hormonların iyi düzeyde,hap yeterli gelebilecek

ilk olacak ama çok rahatsın maaşallah , bizede formül ver

çok şükür cnm evet hormonlarımız eşimin de bnm de güzel. aralık ayında özel hastanede klomen+pregnyl tedavisi olmuştum. 3 yumurtam gelişmişti ve aşılama değil, doğal yolla ilişki olmuştu dr.un önerdiği şekilde. ama sonuç negatifti tabii. şimdi bu ikinci yumurta geliştirici tedavim ve bu defa araştırma hastanesine gidiyorum. malum burada her şey kuralına uygun olması gerektiği için günde 1 doz klomen yani en düşükle başlamaları gerekiyor. rahatlığım nereden geliyor dersen ben de bilmiyorum cnm sonuç %50 ve yapacak bişey dua etmekten başka. bekleyip görücez Mevlam neyler..

bunu biliyorum ama, inan 10 gündür ne uyku uyuyabiliyorum,ne çalışabiliyorum düşünmekten
hakkımızda hayırlısı

anammmm kuzumm merak etme her şeyin hayırlısı olsun, sen keyfine bakk çık dolaş gez kafanı dağt, inşallah müjdeli haber verirsin bize az bişi kalmış zaten sık dişini 2 gün daha

bu arada aranızda devlette aşılama yaptıran var mı? ne kadar ödediniz? :82:

anammmm kuzumm merak etme her şeyin hayırlısı olsun, sen keyfine bakk çık dolaş gez kafanı dağt, inşallah müjdeli haber verirsin bize az bişi kalmış zaten sık dişini 2 gün daha

bu akşam bi keyif yapayım hakkat yahu :))

ben tıp fakültesine gidiyorum, tedavi ile ilgili herhangi ödeme istemediler, sadece ilaçların %35 ini ödedik.

bu akşam bi keyif yapayım hakkat yahu :))

ben tıp fakültesine gidiyorum, tedavi ile ilgili herhangi ödeme istemediler, sadece ilaçların %35 ini ödedik.

ilaç ne kadar ki zaten klomen kullanmadın mı sen? iğne mi oldun yoksa? dr bana bugün belli bir miktar ödemeden bahsetti ama daha o konuya gelene kadar 10 gün var diye bişi sormadım..

ilaç ne kadar ki zaten klomen kullanmadın mı sen? iğne mi oldun yoksa? dr bana bugün belli bir miktar ödemeden bahsetti ama daha o konuya gelene kadar 10 gün var diye bişi sormadım..

yooo klomeni geçen yıl kullanmıştım.
en son gonal f kullandım, iğne.
ilk kür 450 likti 125 lira ödedim,
ikincisi 300 lük 85 lira.

Ben hiç bir ilaç kullanmadım aşılama öncesinde. Doktor yumurtan var ilaca gerek yok dedi. Normal mi bu?

Ben hiç bir ilaç kullanmadım aşılama öncesinde. Doktor yumurtan var ilaca gerek yok dedi. Normal mi bu?

evet cnm kaliteli yumurtan zaten oluşuyorsa sadece spermin yolunu kısaltarak aşılamaya da başvurulabiliyor. ama yine de ilaçla tercih edilmesinin nedeni yumurtanın kaliteli olacağından emin olabilmek. ama dr'un senin yumurtanın kalitesinden de emin demek ki umarım güvendiğin sağlam bir dr'a gidiyorsundur

yooo klomeni geçen yıl kullanmıştım.
en son gonal f kullandım, iğne.
ilk kür 450 likti 125 lira ödedim,
ikincisi 300 lük 85 lira.

hmm, o zmn dr. bana ne ödemesinden bahsetti acep :44: aşılama için kullanılacak iğne alet edevat falan mı alınacak dersin bunun için sağlam bir bütçeye sahip olmak gerektiğini sanmıyorum ama alala.. soraydım iyiydi

merhaba, ben de dün 2. aşılamamı yaptırdım. :))
yumurtlama testinin pozitif çıkması çok normal, cumartesi gecesi yaptığınız çatlatma iğnesi dün yumurtalarınızın çatlamasını, yani döllenmeye hazır hale gelmesini sağladı. Yumurtlama testi yumurtaların çatladığı gün pozitif sonucu verir. bugün öğlende çıkması da normal, çünkü yumurtalar 12-24 saat arasında bir sürede döllenmek üzere kanalda bekliyorlar. Bu y1üzden yumurtlama testiniz pozitif sonuc veriyor.
14 günün 1 günü geçti bile! 13 gün nasıl geçecek bakalım!

bugün 14:30 da yumurta kontrolüne gideceğim,bakalım neler diyecek, eğer yumurta aşılamaya uygun hale geldiyse, neler yapılacağını söyler zaten doktor, bende sana bilgi veririm dönünce.

bugün 14:30 da yumurta kontrolüne gideceğim,bakalım neler diyecek, eğer yumurta aşılamaya uygun hale geldiyse, neler yapılacağını söyler zaten doktor, bende sana bilgi veririm dönünce.

hadi bakalım güzel haberle dön cnm kolay gelsin sana şimdiden, tmm haberleşiriz burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…