- 10 Haziran 2016
- 62
- 40
- 3
Cevabın için teşekkürler. Tezlerim çürüdü o vakit :) kısmet diyelim mi o zaman :)Asilamada sans en fazla yuzde 20... kendi durumumu goze alarak on sart bence yok. Bizim hicbirimizde sorun yok. 1 sene olmayinca klomenle tedavide olumsuz olunca asilama yaptik. 3 yumurta 100 milyonspermle 98 hareketli. Asilamam tutmadi.. rezervimde iyi tuplerimde acik..yumurtlamamda normal. Spermde var. Sonuc negatif.
Dr a gidiyosan seni yonlendirecektir zaten. Kimin tutacagi belli olmuyor yani
Bana göre de cocuk işi nasip işi... Benim ıkı asılamam da negatif .. Sebebi pkoCevabın için teşekkürler. Tezlerim çürüdü o vakit :) kısmet diyelim mi o zaman :)
Bende pko varmış eşimde de morfoloji düşük çıktı ama ben daha öncesinde 2 kere hamile kalmıştım. Sonradan olmayınca gittim doktora bunlar çıktıBen aslında sunu da merak ediyorum. Aşılama yaptıracak olanlar, doktorun teşhisi tam olarak neydi, neden aşılama işlemi önerdi? Örneğin, benim yumurta rezervimde azalma başlamış,onu iğne tedavisiyle çözdük. Bu arada yaşım 29 daha. Eşimde hızlı sperm sayısında düşüklük vardı, arimidex kullaniyo 3-4 aydır, sonuçları iyi şimdi. Mesela bu durumda benim aşılama tutma olasılığım nedir? Bunu merak ediyorum.Tutmayan arkadaşlarda ne vardı da tutmadı.. tutanlar neden tuttu, Yani on şartlar ne alemdeydi? Bence sonucu etkileyen de bu, ön şartlarımızın uygunluk derecesi.
Ben yarin kntrole gitcem sen nezamn kntrole gitceksinizBende istanbul hisar hastanesinde tedavi görüyorum 1 yıllık evliyim klomen femara kullandım ovitrella catlama ignesi oldum femara yla yumurtam büyüdü çatladı klomen de tam zittini küçültü Velhasıl kelam hamile kalamadim ilk Asılamam gayet relaksım
Ben aslında sunu da merak ediyorum. Aşılama yaptıracak olanlar, doktorun teşhisi tam olarak neydi, neden aşılama işlemi önerdi? Örneğin, benim yumurta rezervimde azalma başlamış,onu iğne tedavisiyle çözdük. Bu arada yaşım 29 daha. Eşimde hızlı sperm sayısında düşüklük vardı, arimidex kullaniyo 3-4 aydır, sonuçları iyi şimdi. Mesela bu durumda benim aşılama tutma olasılığım nedir? Bunu merak ediyorum.Tutmayan arkadaşlarda ne vardı da tutmadı.. tutanlar neden tuttu, Yani on şartlar ne alemdeydi? Bence sonucu etkileyen de bu, ön şartlarımızın uygunluk derecesi.
Bende yarın gidicem Canim haber et mutlaka inşallah guzel haberlerini alırımBen yarin kntrole gitcem sen nezamn kntrole gitceksiniz
Benimde ilk Asılamam ama arastrdgm ve hemşiremden edindiğim bilgiye göre 5 dkkaxa süre bi operasyon Muş acı olmuyormuş normal muaneye gibiymis ve doktor görüyor görmese işlem yapamazkiMeraba kızlar bende yarın aşılama ypcam 11.30da ilk aşılama cok korkuyorum acı falan oluyor mu bşde cekiniyorm doktor bakıyor muu
Cnm bir de doktor bana idrara sıkışık aşılama yapcağını söyledi senin aşılaman nasıl olcamış doktor bişi solerim sanaBen yarin kntrole gitcem sen nezamn kntrole gitceksiniz
İdrar sıkışık ne demek ya. Ben ozaman hemen idrara çıkarım olan sperm de dışarı çıkar zaten. Çok mantıklı gelmedi bana. Yarın dr söyler nasıl olacıgini yazarım sana.Cnm bir de doktor bana idrara sıkışık aşılama yapcağını söyledi senin aşılaman nasıl olcamış doktor bişi solerim sana
Ben idrar a hafif sıkışarak asilama yapıldı hatta aşılamadan 30 dk sonra lavaboya da gittim bi şey olmaz dedilerİdrar sıkışık ne demek ya. Ben ozaman hemen idrara çıkarım olan sperm de dışarı çıkar zaten. Çok mantıklı gelmedi bana. Yarın dr söyler nasıl olacıgini yazarım sana.
Canim ben şimdi geldin drdan yarın akşam catlatma ignesi vurulcm salı sabah da aşılama yapilcak. İki tane yumurta 18 ml. Bide geriden gelen(ler) varmış. Yarın akşam 21 ml falan olur muhtemelen. Ya bide hastane bana denildi ki yıkama işlemi 250 tl. Ona da ayrı ucret istiyorlar 1450 de asilama ucreti. Her şey dahil pazarlık yaparak 1300 e anlaştım. Toplam maliyeti bana( gonal ve catlatma ignesi dahil) 1850 tl.İdrar sıkışık ne demek ya. Ben ozaman hemen idrara çıkarım olan sperm de dışarı çıkar zaten. Çok mantıklı gelmedi bana. Yarın dr söyler nasıl olacıgini yazarım sana.
Sen hangi hastanede yaptırıyorsun ben ist bahcelievler medikapak ta yaptırıyorumArkadaşlar araştırın bikaç yere sorun ben yıkama işlemi dahil 500 tl ye yaptırdım. Hepsi aynı işlemi yapıyo sonuçta.
Hayırlı olsun cnm şimdiden benim sağdaki aktifmiş suan için gece 12de ovitrelle iğne yapcam pazartesi sabah 10 da aşılama yapılacak soldaki 14müş hala bakalım nasip te varsa olur inşallahCanim ben şimdi geldin drdan yarın akşam catlatma ignesi vurulcm salı sabah da aşılama yapilcak. İki tane yumurta 18 ml. Bide geriden gelen(ler) varmış. Yarın akşam 21 ml falan olur muhtemelen. Ya bide hastane bana denildi ki yıkama işlemi 250 tl. Ona da ayrı ucret istiyorlar 1450 de asilama ucreti. Her şey dahil pazarlık yaparak 1300 e anlaştım. Toplam maliyeti bana( gonal ve catlatma ignesi dahil) 1850 tl.
Aşılama 1 500 tl yıkamada içinde sanırsamCanim ben şimdi geldin drdan yarın akşam catlatma ignesi vurulcm salı sabah da aşılama yapilcak. İki tane yumurta 18 ml. Bide geriden gelen(ler) varmış. Yarın akşam 21 ml falan olur muhtemelen. Ya bide hastane bana denildi ki yıkama işlemi 250 tl. Ona da ayrı ucret istiyorlar 1450 de asilama ucreti. Her şey dahil pazarlık yaparak 1300 e anlaştım. Toplam maliyeti bana( gonal ve catlatma ignesi dahil) 1850 tl.
İlaçlarla birlikte 3000tlyi buldu iki kutu gonal f Manogo heralde ismi bide onu vurundum şimdide ovitrelle iki kutuda progestan aldım arti fobliolCanim ben şimdi geldin drdan yarın akşam catlatma ignesi vurulcm salı sabah da aşılama yapilcak. İki tane yumurta 18 ml. Bide geriden gelen(ler) varmış. Yarın akşam 21 ml falan olur muhtemelen. Ya bide hastane bana denildi ki yıkama işlemi 250 tl. Ona da ayrı ucret istiyorlar 1450 de asilama ucreti. Her şey dahil pazarlık yaparak 1300 e anlaştım. Toplam maliyeti bana( gonal ve catlatma ignesi dahil) 1850 tl.
İlaçlarla birlikte 3000tlyi buldu iki kutu gonal f Manogo heralde ismi bide onu vurundum şimdide ovitrelle iki kutuda progestan aldım arti fobliol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?