Hangi hastane de tedavi oluyorsunuzİlaçlarla birlikte 3000tlyi buldu iki kutu gonal f Manogo heralde ismi bide onu vurundum şimdide ovitrelle iki kutuda progestan aldım arti fobliol
Hisar hospitalHangi hastane de tedavi oluyorsunuz
Amiiiinn inşallah progestan salı asilamadan bir gün sonra kullanılmaya başlanacak düşük olmaması için diye söylediler bana Rabbim Hayırlısı yla hemen olup kucağımıza alıp doya doya koklamayı nasip etsin inşallah hepimizieeeeeİlaçlar baya pahaliymis senin ama fazla iğne yaptılar sana ondandır. Progestan ne için verildi biliyormusun. Ay arada 1 gün var birlikte bekliycez. İşallah rabbim daha fazla hasretini cektirmez.
Allah sabrını versin cnm birinci olmadıysa ikincide olmuycak diye bi kanun yokya ikincisinde hamile olan çok kadın var hatta üçüncüsünde bile hamile kalan var Cnnı sıkma veren Rabbim Her türlü verir Rabbim tüm isteyen herkeze hayırlı evlat versin tez zamanda inşallahmerhaba kızlar benim ilk aşılama maalesef olumsuz 14. gün kanda 0,23 çıktı akşamınada kırmızıları gördüm. tekrar doktora gitti. 2. aşılamaya start verildi. yarın iğnelere başlıyorum hayırlısı inşallah 2. aşılamada hamile kalan varmı acaba çok merak ediyorum?
Sen hangi hastanede yaptırıyorsun ben ist bahcelievler medikapak ta yaptırıyorum
Slm kızlar ne alemdesiniz kimseden ses cikmiyor nasıl gidiyor belirtiler var mı
Aynıyız cnm benimde 11. Günüm ve ilk asilamam adet olacam sanki bugünYa bende hiçbişey yoksadece goguslerimde hafif dolgunluk var 2-3 gündür. Aşılamanın 11. Günündeyim.
Daha önceden tecrübesi olanlar varsa yazabilir mi aşılamanın ardından, hamile olduğunuzu öğrenmeden önce ne gibi belirtileriniz vardı?
Yerleşme kanaması mı ki ? İnşallah öyledirKizlar sanki hasta oldum gibi peçeteye kahvelik geldi gibi bilemiyorum bende birinde oldum ama adet günün 16si 4 gün önce olurmuyum ki adet yada bilmiyorum kırmızı kart yeme durumu var insallah hasta olmam
Canim sen yarın asilama olcak tin degilmi. Allah yardımcın olsun. Ya sana bişey sorcam . Ben bugün saat 22.00 da catlatma ignesi oldum ama sabahtan beri ağrım var acaba yumurtalar çatladımı salı asilama olcam açaba çok geç mi olur asilama için.Amiiiinn inşallah progestan salı asilamadan bir gün sonra kullanılmaya başlanacak düşük olmaması için diye söylediler bana Rabbim Hayırlısı yla hemen olup kucağımıza alıp doya doya koklamayı nasip etsin inşallah hepimizieeeee
Slm arkadaşlar öncelikle asilamalariniz hayirli olsun. Bende 2haziranda 2.aşılamamı oldum bu gün 11.günüm. Sabirsizlikla Çarşambayı bekliyorum. Ama adet olucakmisim gibi sancilarim oluyor yine tutmadı diyorum sonra ya bu defa olmuşsa diyorum.... Karmakarisik duygular icerisindeyim. İnşaallah bu mübarek ayda Rabbim emeklerimizi boşa cikarmaz.Haziran 2016 aşılama olacaklar gelin
beraber bekleyelim
Valla cnm senn doktorda aynı şekilde gün vermiş bi sıkıntı olmaz yumurtada ağrılarında çatladigi için oluyo korkma endiselencek bsi yokCanim sen yarın asilama olcak tin degilmi. Allah yardımcın olsun. Ya sana bişey sorcam . Ben bugün saat 22.00 da catlatma ignesi oldum ama sabahtan beri ağrım var acaba yumurtalar çatladımı salı asilama olcam açaba çok geç mi olur asilama için.
Amin amin hepimiz aynı duygular içerisindeyiz insAllah çarşamba çok güzel sonuç alacaksın ve bize umut olacaksinSlm arkadaşlar öncelikle asilamalariniz hayirli olsun. Bende 2haziranda 2.aşılamamı oldum bu gün 11.günüm. Sabirsizlikla Çarşambayı bekliyorum. Ama adet olucakmisim gibi sancilarim oluyor yine tutmadı diyorum sonra ya bu defa olmuşsa diyorum.... Karmakarisik duygular icerisindeyim. İnşaallah bu mübarek ayda Rabbim emeklerimizi boşa cikarmaz.
İnşallah canim. Buraya hamiileyim yazmayi çok isterim. Uzun zamndir takip ediyorum bu sayfalari. Hep bir umut için. Her olumlu yorumda mutlu oluyorum. Bu da olmazsa tüp bebeğe geçicez artik hakkimizda hayirlisi olsun vardır her iste bir hayirAmin amin hepimiz aynı duygular içerisindeyiz insAllah çarşamba çok güzel sonuç alacaksın ve bize umut olacaksin
Bizde aynı ikinci aşılama da tutmazsa tup bebeke gececegiz insAllah gerek kalmaz ama hayırlısı oeki sizin sorun belli mi ne zamandir istiyorsunuz?İnşallah canim. Buraya hamiileyim yazmayi çok isterim. Uzun zamndir takip ediyorum bu sayfalari. Hep bir umut için. Her olumlu yorumda mutlu oluyorum. Bu da olmazsa tüp bebeğe geçicez artik hakkimizda hayirlisi olsun vardır her iste bir hayir
3yıldır istiyoruz. Çok doktora gittim. Hic bir problem yok dediler. Esimde de bende de.Bekleyin olur dediler ama olduğu yok henüz. Siz ne zmandir istiyorsunuz ? Sizde Problem faln var mı ?Bizde aynı ikinci aşılama da tutmazsa tup bebeke gececegiz insAllah gerek kalmaz ama hayırlısı oeki sizin sorun belli mi ne zamandir istiyorsunuz?
Benim de test günüm çarşambaAmin amin hepimiz aynı duygular içerisindeyiz insAllah çarşamba çok güzel sonuç alacaksın ve bize umut olacaksin
Aminn canim inşallah. Sende ne gibi belirtiler varBenim de test günüm çarşambainşallah güzel haberler veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?