- 12 Haziran 2016
- 409
- 213
- 103
- 39
Bende çikolata kisti var ama çok küçükmüs diye engel değil dedi bir sürü doktora gittim sizin gibi esimde de varikosel var ama degerleri cok iyi diye engel degil dediler ama engel heralde her ikisiside bir buçuk yıldır korunmuyoruz bizde3yıldır istiyoruz. Çok doktora gittim. Hic bir problem yok dediler. Esimde de bende de.Bekleyin olur dediler ama olduğu yok henüz. Siz ne zmandir istiyorsunuz ? Sizde Problem faln var mı ?
İşte yumurta catladiktan 24 saat yasayabiliyorya pazar sabah çatladıysa salı sabah geç olur diye telaş ettim. Zaten eşimle de konuşuyoruz keşke hiç asilama olayına girmeden tüp bebek yapsaydık diye bilemedim yani huzursuzumValla cnm senn doktorda aynı şekilde gün vermiş bi sıkıntı olmaz yumurtada ağrılarında çatladigi için oluyo korkma endiselencek bsi yok
arkadasimdada vardi çikolata kisti 2ay sonra hamile kaldi. Her şey zamanini bekliyo demek ki. Sen kacinci gunundesin asilamaninBende çikolata kisti var ama çok küçükmüs diye engel değil dedi bir sürü doktora gittim sizin gibi esimde de varikosel var ama degerleri cok iyi diye engel degil dediler ama engel heralde her ikisiside bir buçuk yıldır korunmuyoruz bizde
Benim ilk asilamam ama aynı gün olmuşuz aynen senin gibi ağrılarım var benimde gidiyorum bakıyorum bi şey yok ins hamileyizdirSlm arkadaşlar öncelikle asilamalariniz hayirli olsun. Bende 2haziranda 2.aşılamamı oldum bu gün 11.günüm. Sabirsizlikla Çarşambayı bekliyorum. Ama adet olucakmisim gibi sancilarim oluyor yine tutmadı diyorum sonra ya bu defa olmuşsa diyorum.... Karmakarisik duygular icerisindeyim. İnşaallah bu mübarek ayda Rabbim emeklerimizi boşa cikarmaz.
Bende hiç belirti yok canım her regl öncesiyle aynı. Çok hafif göğsümde dolgunluk var o da her ay oluyo zatenAminn canim inşallah. Sende ne gibi belirtiler var
Benimde hep 1hafta öncesinden sancim başlardı şimdide oyleyim. Benim bor kac gun once goguslerim çok hassasti simdi o yok ara ara sancim oluyor. Regl le belirtileriyle ayni oluyor diyorlar ama bakalim umarım korktugumuz olmaz inşallah.Bende hiç belirti yok canım her regl öncesiyle aynı. Çok hafif göğsümde dolgunluk var o da her ay oluyo zaten
Aynı gün olmuşuz, benim ilk aşılamam. Benim ağrım adet ağrısı gibi deil de ara sıra sağ kasigimda hafif kramp şeklinde. Sağ tarafımda 2 yumurta gelişmişti, ama 2 hazirandan beri o yumurta rahime varmamış mıdır, anlayamadım.. duramadım araştırdım, bi sitede doktor şöyle cevap vermiş,gebelik belirtisi olan kasık ağrıları 7-10. Gün başlar... hadi hayırlısı. Hic umutlanmak istemiyorum ama elimde de deil.Slm arkadaşlar öncelikle asilamalariniz hayirli olsun. Bende 2haziranda 2.aşılamamı oldum bu gün 11.günüm. Sabirsizlikla Çarşambayı bekliyorum. Ama adet olucakmisim gibi sancilarim oluyor yine tutmadı diyorum sonra ya bu defa olmuşsa diyorum.... Karmakarisik duygular icerisindeyim. İnşaallah bu mübarek ayda Rabbim emeklerimizi boşa cikarmaz.
Allah sabrını versin cnm birinci olmadıysa ikincide olmuycak diye bi kanun yokya ikincisinde hamile olan çok kadın var hatta üçüncüsünde bile hamile kalan var Cnnı sıkma veren Rabbim Her türlü verir Rabbim tüm isteyen herkeze hayırlı evlat versin tez zamanda inşallah
Yok cnm hiç strese girme bence çünki iğneden sonra bekleme sürelerimiz aynı sıkıntı yapma sakin olİşte yumurta catladiktan 24 saat yasayabiliyorya pazar sabah çatladıysa salı sabah geç olur diye telaş ettim. Zaten eşimle de konuşuyoruz keşke hiç asilama olayına girmeden tüp bebek yapsaydık diye bilemedim yani huzursuzum
Amin. Canim ben de 6 haziran oldum 2.asilamam 20haziranda kan tahlili vermeye gidecegim hayirlisiyla inşaallah senin de tutar hepimizin deSlm arkadaşlar öncelikle asilamalariniz hayirli olsun. Bende 2haziranda 2.aşılamamı oldum bu gün 11.günüm. Sabirsizlikla Çarşambayı bekliyorum. Ama adet olucakmisim gibi sancilarim oluyor yine tutmadı diyorum sonra ya bu defa olmuşsa diyorum.... Karmakarisik duygular icerisindeyim. İnşaallah bu mübarek ayda Rabbim emeklerimizi boşa cikarmaz.
Kızlar selam. Ben bu ay da hamile kalmazsam önümüzdeki ay doktora gidip bir sonraki adıma geçmek istiyorum. Ama süreci hiç bilmiyorum. İnternette araştırdım bir sonraki adımın aşılama olacağı yazıyor.
Ben aşılama öncesi ne kadar süre önce doktora gitmem gerekiyor onu öğrenmek istiyorum. Mesela adet olduktan hemen sonra mı yok sa adetin bitmesini beklemeliyim.
Aşılama öncesi ilaç kullanıyor musunuz?
Son olarak maliyetler ne kadar forumlarda 80 lira da gördüm 1250 lira da. Aklım çok karıştı
Yarın baslicam vajinal kapsül 200 mg sanrmKızlar aranızda progestan kullanan var mı
İğneden önce çatladı bence ondan sıkıntı yaptım. Senin nasıl geçti aşılaman. Ay işallah tutarda bayramda iki bayram birden kutansın.Yok cnm hiç strese girme bence çünki iğneden sonra bekleme sürelerimiz aynı sıkıntı yapma sakin ol
Kızlar selam. Ben bu ay da hamile kalmazsam önümüzdeki ay doktora gidip bir sonraki adıma geçmek istiyorum. Ama süreci hiç bilmiyorum. İnternette araştırdım bir sonraki adımın aşılama olacağı yazıyor.
Ben aşılama öncesi ne kadar süre önce doktora gitmem gerekiyor onu öğrenmek istiyorum. Mesela adet olduktan hemen sonra mı yok sa adetin bitmesini beklemeliyim.
Son olarak maliyetler ne kadar forumlarda 80 lira da gördüm 1250 lira da. Aklım çok karıştı
Canim hastanelere gire değişiyor benim hastane 1300 dedi ilacarla beraber 1840 yapıyor. Aşılama için adet olduğun gün veya ertesi gün git yaklaşık 10. 12 gün ignelerle geçiyor. 13 veya 14 gün de asilama yapılıyor tabi bu 28 günde bir adet olan kadınlar için geçerli. Yumurtlama surecine göre değişir. Ben yarın asilama olcam ve gerçekten keşke hiç bununla uğraşmasam da tüp bebek yapsam diye aklım karisik. Eğer benim ilk asilamam tutmazsa kesinlikle tüp bebek yaptircam. Ki bi sorunumuz yok gebe kalmak için. Eğer paran varsa hiç bunlarla uğraşma git tüp bebek yaptir. Zaten paran varsa kimse hayır demiyor. Ama eğer paran yoksa devlette yaptıracak san onlarda önce iki asilama istiyorlar.Kızlar selam. Ben bu ay da hamile kalmazsam önümüzdeki ay doktora gidip bir sonraki adıma geçmek istiyorum. Ama süreci hiç bilmiyorum. İnternette araştırdım bir sonraki adımın aşılama olacağı yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?