Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnş her şey yolunda gider cnm

kızlar benimde aşılamamın 5.günü ama 2.günden beri devam eden bir kasık batması var otorup kalkerken batma oluyor birde aşırı su içiyorum ve fenalık basıyor böyle vucudum yanıyor sanki

kızlar benimde aşılamamın 5.günü ama 2.günden beri devam eden bir kasık batması var otorup kalkerken batma oluyor birde aşırı su içiyorum ve fenalık basıyor böyle vucudum yanıyor sanki
canım ben hamileykende aynı belirtileri yaşadım batma, su içme inşallah hamilesindir

canım ben hamileykende aynı belirtileri yaşadım batma, su içme inşallah hamilesindir
ağzından bal damlıyor kaldı 9 gün nasıl gececek zaman bilmiyrum çok merak ediyorum sende başka hangi belirtiler olmuştu acaba bu arada ben günde bitane fitil olarak progestan kullanıyorum

Kızlar size bsi sorcam ovitrelle vurunduktan kaç gün sonra etkisi gidiyor idrar testi niz kaç güne kadar pozitif çıktı
Sanırım bi 9 10 gün etkisi kalıyor o yüzden 10 gün içinde yapılan test geçersiz diye biliyorum ben geçtiğimiz tedavide 8.gün bakmıştım hala silik çıkıyodu ama o ayda hamile değildim tabiki gününde yapmak en iiyisi umutlanıyor insan ilacın etkisi olduğunu bile bile

Ayşecim aynı sıkıntı bende de var ya sanki diken var orda oturdukça kalktıkça batıyor ve günaşırı devam dedi doktor ama çok baskı ve ağrı oluyor ben umutlanmamak için ilaçlara bağlıyorum ama insanız bi yanımda hep tutunmaya mı çalışıyor diyorum bu arada günlerimiz aynı seninle zaman geçmiyor dimi :)

Bide idrar yaparkende o batma oluyormu sende benim 3 senede gördüğüm tedavilerden tek farkı hiç ama hiç akıntım yok buda korkutuyor beni (

ağzından bal damlıyor kaldı 9 gün nasıl gececek zaman bilmiyrum çok merak ediyorum sende başka hangi belirtiler olmuştu acaba bu arada ben günde bitane fitil olarak progestan kullanıyorum
canım bide televizyonda iskender gördüm 3 gün aklımdan çıkmadı uyuyamadımda eşimede diyemiyorum hamilemisin diyip şüphelenecek diye 1 hafta sonrada hamile olduğumu öğrendim eşim iskender alıyım dedi tiksindim yemedim canım maalesef ben bebeğimi düşürdüm 7 haftalıkken

Bide idrar yaparkende o batma oluyormu sende benim 3 senede gördüğüm tedavilerden tek farkı hiç ama hiç akıntım yok buda korkutuyor beni (
Canım bn idrara cıkınca cömelince afedersin bnde de batma oluyor cıktıktan sonra bi süre daha batyor

evet sürekli idrara çıkıyorum çok su içmeme bağlıyorum ama idrarımı yaparken normal yapamıyorum sanki bişey engel oluyor gibi baskı var ve koku var idrarımda özellikle sabahları çok kokuyor benim sulu ve kremsi akıntım var ama bende progestan kullanıyorum ona bağlıyorum

canım suan ılıskı tarıhı onerdı devam edıcem ama aklımda karıstı yada bı umıt bekleyeyım :) kararsız kaldım
Cnm zaten muaneye ettiklerinde anlarlar rahim in boyutunda kalınlığında alıyorlar ama benm doktorum genede bi bakalım dedi ama her doktor bir olsaydı proflar olmazdi demi genede sen kendi doktorunu dinle cnm bnm

benimde canım dün çiğ köfte istemişti eşim alıp gelmişti ama yarımı yiyebildim sonra yemk istemedim

Anladım canım saolsın ya ovitrelle den dolayi gouslerim şişti uçları acıyor hala geçme çok cnm yani ne zaman biticek arılar diye bekliyorum geçmedi bi türlü

Canım, yanlış anlamazsan, düşme sebebi neydi, progestan kullaniyo muydun?

Canım progestan dan dolayı öyle bnmde öyle oluyor bu arada karnınız agrmıyor muu

yok canım progestan kullanmadım guatr çıktı hamile olduğumu bilmeden atom aldım oda düşüğe neden oldu sen neden progeston kullanıyorsun canım

yok canım progestan kullanmadım guatr çıktı hamile olduğumu bilmeden atom aldım oda düşüğe neden oldu sen neden progeston kullanıyorsun canım
aşılamanın ertesi günü kullanmaya başlattılar beni .Düşük riskine karşı imiş, ve araştırdım , ayrıca rahmi bebeğin tutunmasına elverişli hale hazırlıyomuş. Destekleyici gibi birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…