benimde canım dün çiğ köfte istemişti eşim alıp gelmişti ama yarımı yiyebildim sonra yemk istemedim
benimde canım dün çiğ köfte istemişti eşim alıp gelmişti ama yarımı yiyebildim sonra yemk istemedim
Kaçıncı günün canımyok karnım ağrımıyor benim hiçç
bugun 5. günümKaçıncı günün canım
Hm benim 7günm canm karnımda batmlar varbugun 5. günüm
İlk aşılmnmıHm benim 7günm canm karnımda batmlar var
evet ilk aşılamam benimde batma var neyden oluyor acabaHm benim 7günm canm karnımda batmlar var
Bilmiyorum cnm inş iyi bişeydirevet ilk aşılamam benimde batma var neyden oluyor acaba
inş keşke içimizi görebilseydik :)Bilmiyorum cnm inş iyi bişeydir
Aynn yaa bişi dycem ne kadar dogru bilmiyorum ama hamileyken rahim yukarı çıkıyormuş adete yakın aşağı iniyor muş afedersin ama bn fitil yerleştirirken afedersiniz elim yuvarlak bişeye carpıyor yani demekki öyle oluyor ki hamile degiliminş keşke içimizi görebilseydik :)
Eline çarpan şey rahim girişi cnm dolyatagndaki Sperm ler ordan girip yumurtalara gidiyorlarAynn yaa bişi dycem ne kadar dogru bilmiyorum ama hamileyken rahim yukarı çıkıyormuş adete yakın aşağı iniyor muş afedersin ama bn fitil yerleştirirken afedersiniz elim yuvarlak bişeye carpıyor yani demekki öyle oluyor ki hamile degilim
Onu bende duymuştum ama bende hep var oyumurtlama zamanımda filan bile var ben kontrol ediyordum :9Aynn yaa bişi dycem ne kadar dogru bilmiyorum ama hamileyken rahim yukarı çıkıyormuş adete yakın aşağı iniyor muş afedersin ama bn fitil yerleştirirken afedersiniz elim yuvarlak bişeye carpıyor yani demekki öyle oluyor ki hamile degilim
Yani alakası yok mu diyorsun rahim degilmi ooEline çarpan şey rahim girişi cnm dolyatagndaki Sperm ler ordan girip yumurtalara gidiyorlar
Yani canım bn hep kontrol etmiyorum da bazen bakmıştım sonra bıraktım simdi fitil yerleştirirken fark ediyorum yani alakası yok mu diyorsunuz ayy hamile kalınca ilk onu kontrol etcm bklm ne kadar dogru lık payı varOnu bende duymuştum ama bende hep var oyumurtlama zamanımda filan bile var ben kontrol ediyordum :9
canım rahim o kadar uçta değildir diye düşünüyorum doktor bile aşılamayı yaparken rahim aşagı gelsin diye alet takıyor ayrıca doktorum fitili kullanma aşamasında fitili itebilidiğin kadar ileri it demişti uçta olsa öle dermydiYani alakası yok mu diyorsun rahim degilmi oo
bu zamandan sonra kontrol et o zaman :)Yani canım bn hep kontrol etmiyorum da bazen bakmıştım sonra bıraktım simdi fitil yerleştirirken fark ediyorum yani alakası yok mu diyorsunuz ayy hamile kalınca ilk onu kontrol etcm bklm ne kadar dogru lık payı var
Yani sende haklısın bilmiyorum canım artık neyse ooo bilmiyorum artık bekleyip göreceğizcanım rahim o kadar uçta değildir diye düşünüyorum doktor bile aşılamayı yaparken rahim aşagı gelsin diye alet takıyor ayrıca doktorum fitili kullanma aşamasında fitili itebilidiğin kadar ileri it demişti uçta olsa öle dermydi
Etcm canım keşke hamle biri kontrol edip bize bilgi versebu zamandan sonra kontrol et o zaman :)
Bende asilama olduğum gün başladım hemen günde 3 kere kullandimbanada aşılamayı olduğum gün verdi hemen başa dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?