Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar ya benim bugün 7. Gunum kahve rengi akinti vardı o geçti gibi ama camasirimda bir iki damla kan vardı Ayy enfeksiyon kaptım kesin. Ve ağrılarım çok azaldı ama vajina girişimde hafif bi ağrı var.. aşılama sonrası enfeksiyon kapan varmı. ..

Canım şimdiden korkma enfeksiyon niye kapasın kii hijyenik ortamda aşılama oluyor enfeksiyon mikroptan olur öyle düşünme bnce belki yerleşme kanaması

Canım şimdiden korkma enfeksiyon niye kapasın kii hijyenik ortamda aşılama oluyor enfeksiyon mikroptan olur öyle düşünme bnce belki yerleşme kanaması
İşallah öyledir ama yerlesme kanamasi için çok erken degilmi ya varya bu bekleme olayı çok sıkıcı ben şimdiden yoruldum daha tedaviye başlayalı 4. Ayım

İşallah öyledir ama yerlesme kanamasi için çok erken degilmi ya varya bu bekleme olayı çok sıkıcı ben şimdiden yoruldum daha tedaviye başlayalı 4. Ayım
Ayyyy canım Allah daha fazla yormasın bunada şükür bnm 5günü kaldı merak etmeye başladım etmiyorum daa

Ayyyy canım Allah daha fazla yormasın bunada şükür bnm 5günü kaldı merak etmeye başladım etmiyorum daa
Eşim ilk gunler diyordu ki 10. Günden itibaren hergün vermek Lazım o benden sabırsız. Ama 3 gün sonra falan bi yap sabirsizlaniyorsan ama bekle derim ki beklemek çok zor

Canım vajinajı açan araç mı yara oluşturdu acaba. Bende hiç lekelenme falan olmamıştı

Kızlar doktor size çatlatma iğnesini yap dediğinde yumurtalarınız kaç mm idi biliyor musunuz? Benim 14mm ve 15mmiki yumurtam vardı. Yarın çatlatma iğnesini yap dedi. Erken değil mi sizce?

Canım bugün kaçıncı günün? Sitede en net sonucun 13. gün öğrenildiğini okudum. 7. gün bile kan testi yaptıran var ama 50'nin üstünde değeri 13. gün ve sonrası görmüş herkes
Canım 10.günm benim şimdi karnım agryor pazartesi yapmayı düşünüyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…