- 1 Haziran 2016
- 635
- 425
- 33
Canım şimdiden korkma enfeksiyon niye kapasın kii hijyenik ortamda aşılama oluyor enfeksiyon mikroptan olur öyle düşünme bnce belki yerleşme kanamasıKizlar ya benim bugün 7. Gunum kahve rengi akinti vardı o geçti gibi ama camasirimda bir iki damla kan vardı Ayy enfeksiyon kaptım kesin. Ve ağrılarım çok azaldı ama vajina girişimde hafif bi ağrı var.. aşılama sonrası enfeksiyon kapan varmı. ..
İşallah öyledir ama yerlesme kanamasi için çok erken degilmi ya varya bu bekleme olayı çok sıkıcı ben şimdiden yoruldum daha tedaviye başlayalı 4. AyımCanım şimdiden korkma enfeksiyon niye kapasın kii hijyenik ortamda aşılama oluyor enfeksiyon mikroptan olur öyle düşünme bnce belki yerleşme kanaması
Ayyyy canım Allah daha fazla yormasın bunada şükür bnm 5günü kaldı merak etmeye başladım etmiyorum daaİşallah öyledir ama yerlesme kanamasi için çok erken degilmi ya varya bu bekleme olayı çok sıkıcı ben şimdiden yoruldum daha tedaviye başlayalı 4. Ayım
Eşim ilk gunler diyordu ki 10. Günden itibaren hergün vermek Lazım o benden sabırsız. Ama 3 gün sonra falan bi yap sabirsizlaniyorsan ama bekle derim ki beklemek çok zorAyyyy canım Allah daha fazla yormasın bunada şükür bnm 5günü kaldı merak etmeye başladım etmiyorum daa
Canım vajinajı açan araç mı yara oluşturdu acaba. Bende hiç lekelenme falan olmamıştıKizlar ya benim bugün 7. Gunum kahve rengi akinti vardı o geçti gibi ama camasirimda bir iki damla kan vardı Ayy enfeksiyon kaptım kesin. Ve ağrılarım çok azaldı ama vajina girişimde hafif bi ağrı var.. aşılama sonrası enfeksiyon kapan varmı. ..
Canım bnm carsamba gunu ilaç bitiyor cuma ypcm allah izin verirseEşim ilk gunler diyordu ki 10. Günden itibaren hergün vermek Lazım o benden sabırsız. Ama 3 gün sonra falan bi yap sabirsizlaniyorsan ama bekle derim ki beklemek çok zor
Sende pazartesi dimiCanım bnm carsamba gunu ilaç bitiyor cuma ypcm allah izin verirse
Benimde haftaya p.tesi testim var sırayla inş. senin güzel haberlerini alırız sonra bizimSende pazartesi dimi
Canım bnde pazartesi günü ne kadar beklemek istiyorum aslında pazar günü adet günümBenimde haftaya p.tesi testim var sırayla inş. senin güzel haberlerini alırız sonra bizim
ayy bak heyecanladım şimdii yaaBeklerim canım
ayy bak heyecanladım şimdii yaa
Sadece 4 güncük kalmiss... sabır de geçer ben haftaya pazartesi test veririm. Dr bana gun söylemedi rengli olursan gel olmazsan da gel dedi...Canım bnm carsamba gunu ilaç bitiyor cuma ypcm allah izin verirse
İnş hamilesin yaaaaSadece 4 güncük kalmiss... sabır de geçer ben haftaya pazartesi test veririm. Dr bana gun söylemedi rengli olursan gel olmazsan da gel dedi...
o nasıl bişeymiş olsanda olmasan gel mecbur gelecem zaten deseydin sende doktora :)Sadece 4 güncük kalmiss... sabır de geçer ben haftaya pazartesi test veririm. Dr bana gun söylemedi rengli olursan gel olmazsan da gel dedi...
Canım bugün kaçıncı günün? Sitede en net sonucun 13. gün öğrenildiğini okudum. 7. gün bile kan testi yaptıran var ama 50'nin üstünde değeri 13. gün ve sonrası görmüş herkesBeklerim canım
Canım 10.günm benim şimdi karnım agryor pazartesi yapmayı düşünüyorum aslındaCanım bugün kaçıncı günün? Sitede en net sonucun 13. gün öğrenildiğini okudum. 7. gün bile kan testi yaptıran var ama 50'nin üstünde değeri 13. gün ve sonrası görmüş herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?