AminHayırlısı Rabbim hüzünle degil sevinçle cıkarsın seni orda
Yok olmadım valla çok kötü sancim var amaCanım sen naptın adet oldn muu
Canım hayırlı olsun öncelikle 14 gün yaptrabilirsnHerkese merhaba. Keşke bu başlığı daha önce bulsaydım. Çoğunuzla birlikte beklerdik.
Geçen pazartesi aşılama yapıldı. Yani bugün 8. gün. Ne zaman test yaptırmalıyım sizce?
Canım neden doktora görünmüyorsun kiii blki kist olmuştur allah korusunYok olmadım valla çok kötü sancim var ama
Teşekkür ederim. Doktor da öyle dedi ama iki gün önce falan yaptırsam da çıkar mı acaba. Yaptırıp öğrenen var mı? Tutma ihtimali %10-15 ama insan yine de umutlanıyor işteCanım hayırlı olsun öncelikle 14 gün yaptrabilirsn
Canım benim de 8. günüm ve dediğin gibi sıcaktan fenalaşacak gibi oluyorum, tişört sırılsıklam oluyor. Progestan hap verdi doktor. Sana da verdi mi? Belki o yapıyordur. Bana çok uyku yaptı bu hap7.günü canım sende başka ne belirtiler var
Canım bnde cok uyuyorum malesef yorgunluk falan hepsi var göğüs şişmesi vr baskada bişi yok ve canım acayip ekşi cekiyorCanım benim de 8. günüm ve dediğin gibi sıcaktan fenalaşacak gibi oluyorum, tişört sırılsıklam oluyor. Progestan hap verdi doktor. Sana da verdi mi? Belki o yapıyordur. Bana çok uyku yaptı bu hap
İlk gun sayılmıyor canim 14.gununde test yapmalisin inşaallah tutarHerkese merhaba. Keşke bu başlığı daha önce bulsaydım. Çoğunuzla birlikte beklerdik.
Geçen pazartesi aşılama yapıldı. Yani bugün 8. gün. Ne zaman test yaptırmalıyım sizce?
Canım ben öğretmenim. Hayatımda ilk kez okulda uyudum. Etüt odasında uyuyakalmışım. Bu hap aynı zamanda düşük riski olanlara da veriliyor. Okulda sevmediğim biri Progestan kullanıyordu, öğretmenler odasında koltukta uyuyakalmıştı, ne kadar ayıplamıştım yaaCanım bnde cok uyuyorum malesef yorgunluk falan hepsi var göğüs şişmesi vr baskada bişi yok ve canım acayip ekşi cekiyor
İlk gün sayılmıyor mu. Off beklemek çok zor. 28 aydır bekliyorum zatenİlk gun sayılmıyor canim 14.gununde test yapmalisin inşaallah tutar
Canım ben öğretmenim. Hayatımda ilk kez okulda uyudum. Etüt odasında uyuyakalmışım. Bu hap aynı zamanda düşük riski olanlara da veriliyor. Okulda sevmediğim biri Progestan kullanıyordu, öğretmenler odasında koltukta uyuyakalmıştı, ne kadar ayıplamıştım yaa
Cnm bnde 3sene bekliyorum ama ilk gün erken saate yapıldysa sayılıyorİlk gün sayılmıyor mu. Off beklemek çok zor. 28 aydır bekliyorum zaten
Ne zaman belli olacak canım?Bugün 14.gunum kan verdim bekliyorum ama hic ümidim yok adet sancısı gibi agri var karnim da kizlar dua edin inşaallah hayirlisiyla tutmuştur
Öğlen yapıldı. Sayfada hamile olan var mı? Hiç takvim görmedimCnm bnde 3sene bekliyorum ama ilk gün erken saate yapıldysa sayılıyor
İki kişi kalmış canımÖğlen yapıldı. Sayfada hamile olan var mı? Hiç takvim görmedim
Bütün hevesim kaçtı Sendiiii o yüzden artık hiçbir şey yapmak istemiyirumCanım neden doktora görünmüyorsun kiii blki kist olmuştur allah korusun
Canım öyle deme olmadı bu sefer bidaha kine olur inş hem daha bizde varız ya bizimde olmazsa pes mi etcz hayır devam edicez bu yola pes etmek için mi cıktıkBütün hevesim kaçtı Sendiiii o yüzden artık hiçbir şey yapmak istemiyirum
bende halsizlik var ama uyku yok evet bende kullanıyorumCanım benim de 8. günüm ve dediğin gibi sıcaktan fenalaşacak gibi oluyorum, tişört sırılsıklam oluyor. Progestan hap verdi doktor. Sana da verdi mi? Belki o yapıyordur. Bana çok uyku yaptı bu hap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?