Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım inşallah taaa herkes aynı degil kii belki senin tutmuştur yani olumsuz düşünme bn vücudumu tanıdığım için umudum yok dedim çünkü hiç belirtim yok adet olacakmış gibi hissediyorum kendimi

Canım inşallah taaa herkes aynı degil kii belki senin tutmuştur yani olumsuz düşünme bn vücudumu tanıdığım için umudum yok dedim çünkü hiç belirtim yok adet olacakmış gibi hissediyorum kendimi
ya bende belirti varda ne oluyor sanki hep belirlere baka baka sonunda hep hüsran oldum şimdi de aynı olacak diye korkuyorum bu da kötü bişeyyy

belki seninde tutmuştur...ondan hiç belirti yoktur olamaz mı :)

ya bende belirti varda ne oluyor sanki hep belirlere baka baka sonunda hep hüsran oldum şimdi de aynı olacak diye korkuyorum bu da kötü bişeyyy
Evet canım haklısın da belki senşn belirtin hamilelik belirtisi olabilir bnm teste bes gün kaldı progestan carsamba btiyor cuma test pazar afet günüm benim belirti olarak sadece iki gün tek oldu oda 6.7 günler başkada bişey yok

belki seninde tutmuştur...ondan hiç belirti yoktur olamaz mı :)
Canım bilmiyorum gercekten bilmiyorum bbde ki bu ay tek değişiklik şişme ne yesem şişşyorm yataktan kalkmak istemiyorum bunlar hep varda bu ay fazla bunuda havaya bglıyrm ısındı havalar artık vee idrara cıkma istegim oluyor iki dakka gec cıksam baskı yapıyor

inşallah olur canım benım tutmadı bu ay ara verıyorum bıdaha denıcem yada tup bebek yapıcam esımle karar verıcez artık bende bu asılama surecınde yorgunluk bıtkınlık hıssettım hatta ısten gelıp yattım devamlı cok yorgun hıssettım kendımı ınsallah senın tutar hadı hayırlısı az kalmıs benım doktorum da bana ıslem sonrası ılac vermedı sımdı sırf bu yuzden doktor mu degıstırsem dıyorum bıde ıgneyı fazla aldırdı bana kıl oldum bılmıoyorum aklım karısık

Canım imkanın varsa tüp bebek yaptır bence sNns daha yüksek tabi oda allahtan ama tüpte döllenmş yumurtalar veriliyor rahime tutsa artık ama aşılama dogal dan farkı yok cnm bn de tüp bebek yaptırmak istiyorum cnm olmasa ikinci aşılama deneyip oda olmazsa direk tüp bebek para yoksa bile borc alıp yapcam yeterki bebek olsun bebek yoksa cocugum yoksa parayı Napim pes etmiycmmm tabi allahın izniyle inş bunlara gerek kalmadan kendiliğinden gelir

Bugün 14.gunum kan verdim bekliyorum ama hic ümidim yok adet sancısı gibi agri var karnim da kizlar dua edin inşaallah hayirlisiyla tutmuştur

Bugün 14.gunum kan verdim bekliyorum ama hic ümidim yok adet sancısı gibi agri var karnim da kizlar dua edin inşaallah hayirlisiyla tutmuştur
Ayyyy hadi inşallah Rabbim sana nasip etsin o pozitifi inşallah canım bizede Haber ver ne zaman cıkıyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…